Na as siuo metu naudoju AVON ANEW linijos prausikli 2 in 1
as naudoju Biomario prausikli svelnus,nesausina odos
As naudoju Nivea prausikli riebiai odai jau kokius tris metus. Cia turbut mano pats didziausias atrastas stebuklas, nes ir kainuoja tik 16 lt, ir tinka man tiesiog nerealiai. Nors tiesa kiek drauge misriai odai bande, tai jai sake nelabai, traukdavo oda. O man nesausina, tik labai gerai riebuma nuima. Probleminei odai turbut netiktu, bet sveikai riebiai odai priziureti labai puikus
Is pradziu ispudzio nepadare,o dabar labai patinka L'occitane obuoliu ir migdolu aliejaus prausiklis. Sausai odai kaip tik. Tik kad brangokas.
QUOTE(moodring @ 2008 03 02, 14:34)
As naudoju Nivea prausikli riebiai odai jau kokius tris metus. Cia turbut mano pats didziausias atrastas stebuklas, nes ir kainuoja tik 16 lt, ir tinka man tiesiog nerealiai. Nors tiesa kiek drauge misriai odai bande, tai jai sake nelabai, traukdavo oda. O man nesausina, tik labai gerai riebuma nuima. Probleminei odai turbut netiktu, bet sveikai riebiai odai priziureti labai puikus
neseniai irgi nusipirkau. bandziau dar tik 1 karta. :0 siaip neblogas, bet jau kvapas taj ziauriai stiprus vos ne kaip kvepalai
Jei aktuali kaina, visai galiu rekomenduoti Ciornyj Zemciug linijos Penka dlia Ymyvania (putos prausimuisi). is tikruju tai cia kiap prausimosi kremas, akiu makiaza neblogai nuima ir nesausina odos.
O siaip man kosmetologe patare, kad, pvz., jei oda linkusi sauseti, pleiskanoja, geriausia valytis pieneliu, tada vandeniu likucius nuplauti ir po to butinai drekinamu toniku. As tonika net po prausiklio naudojau - tadav tikrai netemps odos.
O siaip man kosmetologe patare, kad, pvz., jei oda linkusi sauseti, pleiskanoja, geriausia valytis pieneliu, tada vandeniu likucius nuplauti ir po to butinai drekinamu toniku. As tonika net po prausiklio naudojau - tadav tikrai netemps odos.
As naudoju garnier produkcija. Labai patiko zele veidui prausti tokiam flakone su dozatorium, atgaivina, tonizuoja, super. tada sveiciamoji zele irgi maloni odai. vat tas garnier trys viename is pradziu oda sausino, bet pradejau po kiek laiko ji su garnier pure A kremu naudot, tai zinokit pasaka
QUOTE(pepė @ 2008 02 23, 17:47)
jau rasiau avene temoj kad miccelar linkusiai rausti odai man nuo jo parausta oda
Nu keista Aš naudoju Avene prausiklį,nu jis man labai tinka ,na kartais būdavo oda šiek tiek pasausėja,
bet patepu po to kokiu kremuku ir labai gerai
Naudoju Kanebo firmos prausikli Creamy Soap, veido valikli Cleansing Cream poto naudoju Kanebo Lotion ir Emulsion
Naudoju NIvea Young prausikli nuplauna gana gerai,bet nelb patinka konsistencija, neputoja visiskai
daugiau nepirkciau.
daugiau nepirkciau.
QUOTE(Paduskele @ 2008 03 19, 12:37)
Man tai kiek teko bandyti tai pats geriausias TBS Neissausina odos
Lyg TBS vieną prausiklį teturėtų