Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Apvalute @ 2008 07 09, 23:00)
3. puiku, jeigu tai bus emulsinis - su milijonais mazyciu svelniu daleliu - a la kasdieninis sveitiklis;

off topic, emulsija yra pieno ir riebalu misinys, pvz pienas cool.gif cia tam atvejui jei neteisingai suprantat sio zodzio reiksme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 10 liepos 2008 - 11:50
Naudoju Neutrogena 2in1 prausikli. Esu labai patenkinta. Oda švari, spuogų bveik nera.
O vat Clean and Clear šveitiklis man visiškas š****.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 07 11, 09:13)
Naudoju Neutrogena 2in1 prausikli. Esu labai patenkinta. Oda švari, spuogų bveik nera.
O vat Clean and Clear šveitiklis man visiškas š****.

o man kaip tik ne schmoll.gif jau geras pusmetis lentynoj nenaudojamas,nuo jo oda issausejo unsure.gif
Atsakyti
O as padariau atradima .. smile.gif
Sesuo turi du mazus vaikucius, tai aniem perka tik ekologiska maista, kosmetika, pampersus ir t.t.
Man pas ja beviesint prasidejo alergija ir negalejau sau medimix praustis, nes anas per daug sausino, tai as pasiskolinau kudikiam skirta 2 in 1 prausikli, kuris tinka kaip duso zele ir kaip intymios higienos prausiklis.. as,aisku, is tos nevilties ji ne kunui, o veidukui naudot pradejau.. Tai nustebau, kad jis man geriausias koki esu turejus (ir mano mylima medimix pralenke.. verysad.gif )! Alergija praejo, o nusiprausus su juo ryte puse dienos odyte gaivi jauciasi, o svarbiausia - nesausina ir jokio kremo nereik tept thumbup.gif
Tai as ta proga ir toliau skolinuosi, nes vis pamirstu paklaust kur toki pirkt, ale grisiu lietuvon ir nebebus.. verysad.gif Cia kazkokios firmos, kuri natural produkt gamina.. Saforelle vadinasi.
Tiesa jis labai taupus - lasiuko pakanka per akis ir tai dar sitaip uzputoja, kad nupraust sunku biggrin.gif beto buteliukas 250ml.. manau metam per akis..
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 07 11, 15:31)
O as padariau atradima .. smile.gif
Sesuo turi du mazus vaikucius, tai aniem perka tik ekologiska maista, kosmetika, pampersus ir t.t.
Man pas ja beviesint prasidejo alergija ir negalejau sau medimix praustis, nes anas per daug sausino, tai as pasiskolinau kudikiam skirta 2 in 1 prausikli, kuris tinka kaip duso zele ir kaip intymios higienos prausiklis.. as,aisku, is tos nevilties ji ne kunui, o veidukui naudot pradejau.. Tai nustebau, kad jis man geriausias koki esu turejus (ir mano mylima medimix pralenke.. verysad.gif )! Alergija praejo, o nusiprausus su juo ryte puse dienos odyte gaivi jauciasi, o svarbiausia - nesausina ir jokio kremo nereik tept thumbup.gif
Tai as ta proga ir toliau skolinuosi, nes vis pamirstu paklaust kur toki pirkt, ale grisiu lietuvon ir nebebus.. verysad.gif Cia kazkokios firmos, kuri natural produkt gamina.. Saforelle vadinasi.
Tiesa jis labai taupus - lasiuko pakanka per akis ir tai dar sitaip uzputoja, kad nupraust sunku biggrin.gif beto buteliukas 250ml.. manau metam per akis..

o tas prausiklis tinktu bet kokiai odai?
Atsakyti
Mano oda misri, buna issauseja, buna pasiriebaluoja truputuka..
Raso, akd jis jautriai ir alergiskai odai, tai manau tiktu visokioms smile.gif
Atsakyti
As katik isbaigiau is Avon dvejopo poveikio prausikli su mikro granulemis, man kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Kažkurią dieną su pažįstama užsukome į Madaros (Šv. Stepono g ) parduotuvėlę, gavau neraliai daug meginukų, dabvar jau apsipirkau kaip reikiant
nepigu, bet kokybe esu labai patenbkinta
prausikliai labai man tinka. jokiu spuogeliu ir oda mažiau riebaluojasi
Atsakyti
As naudoju NIVEA prausikli ir nebrangus ir geras, perku jau antra karta, bet norisi ir kazka nujo isbandyti ax.gif
Atsakyti
kam tinka, galiu parduot NENAUDOTA Garnier prausikli. Nusipirkau, bet vis tik lieku istikima savo jau n metu naudojamam Kalastyna. kaip sakoma... "nemesk kelio del takelio" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 10, 05:06)
gali pabandyt dr.Hauschka valomaji krema.. jis tinka kasdienai, yra su grudeliais (na jo tokia konsistencija idomi).. labai neblogas dalykelis.. na tik kaina tai nelabai kokia.. LT jis kainuoja 55 lt, bet internetu galima ir pigiau susirasti
odos tikrai nesausina..

Palomina naudoji ir Madaros prausimosi putas ir DR.Hausckos cleansin cream?? jei taip, tai kaip kaitalioji, ar pirma sunaudojai viena, tada kita prausikli? mirksiukas.gif nesupratau biskeli doh.gif
ir p.S. pasakykit dar kas ka nors gero arba blogo apie Madaros prausimosi putas blush2.gif mirksiukas.gif labai jau gundausi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 14, 14:06)
Palomina naudoji ir Madaros prausimosi putas ir DR.Hausckos cleansin cream?? jei taip, tai kaip kaitalioji, ar pirma sunaudojai viena, tada kita prausikli? mirksiukas.gif nesupratau biskeli  doh.gif
ir p.S. pasakykit dar kas ka nors gero arba blogo apie Madaros prausimosi putas  blush2.gif  mirksiukas.gif  labai jau gundausi  mastau.gif

dabar pagrinde naudoju Madaros putas, o Hauschkos valomaji krema tik kaip sveitikli karta i savaite.. anksciau naudojau Hauchkos krema kasdien, bet vis tik man kasdienai svelnesnes priemones reikia.. nors ir nera labai astri ta Hauschka..
galiu apie Madaros putas parasyt tai, kad bent jau man odos netempia po prausimosi, svelnios, gerai prausia.. turejau ir muiliuka anksciau is Madaros, tai putos simta kartu geresnes
kazkada turejau TBS arbatmedzio putas, tai panasios, tik kad tempdavo oda po prausimosi..
Atsakyti