QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 23, 19:48)
bet tai nera vienkartinis nusiprausimas o pastovus o tokie prausikliai dziovina odele o paakiu oda ir taip labai plonute tad jei tokie prausimai tikrai ne i gera
Tokio pobūdžio drėgmės nuostoliai nesunkiai atstatomi kremais, o vat valikliais tampant paakių odą ir gaminant taip raukšles niekas padėt nebegali bet kiekvienam savi prioritetai: jūs drėgmę saugot, aš lygius paakius
QUOTE(prieblanda @ 2008 06 24, 00:35)
Tokio pobūdžio drėgmės nuostoliai nesunkiai atstatomi kremais, o vat valikliais tampant paakių odą ir gaminant taip raukšles niekas padėt nebegali bet kiekvienam savi prioritetai: jūs drėgmę saugot, aš lygius paakius
man atrodo,mimika,raukymasis daro zymiai realesnius pokycius,nei prausiklis ar akiu odos"tampymas" karta per diena
QUOTE(Maserati @ 2008 06 24, 01:30)
Kiek pamenu labai patiko scheller (melynoj tubelej)
jo melsva tubele, minusiukas kad stipresni akiu makijaza silpnai prausia, bet visumoj geras nes skirtas jautriai odai.
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 22, 13:32)
jus akiu makiaza plaunate su prausikliu skirtu nuo spugu jaunai odai... ojojoi
Aš akis nuvalau atskirai, o tada visą veidą nuprausiu prausikliu. Tie veido prausikliai nelabai gerai nuplauna akių makiažą. Tik vienas veido prausiklis- Lumene riebiai odai gerai nuprausdavo ir akių makiažą. Tai bene vieninetelis daiktas, kuris man patiko iš firmos Lumene
TBS prauskiklis su arbatmedziu gerai nuplauna riebias vietas ir nesausina sausu odos vietu
As padariau sau atradima, kad mano veidui labai tinka Margaritos intymios higienos prausiklis. Siaip "tai vietelei" kita prausikli naudoju, o veidui dabar pirksiu sita prausikli. Odos nesausina, makiaza labai gerai nuplauna, akiu negrauzia, su dozatoriumi, tad sterilu, didelis kiekis, nebrangu. Is prausiklio daug nereikalauju, svarbiausia, kad nesausintu ir gerai nuplautu odele, kaip ir sampunam ar duso zele, ju svarbiausia funkcija, kad gerai plautu, praustu.
gal ir pasikartosiu bet as kaip veido prausikli - sveitikli naudoju kavos tirscius (buna kad ir pirktini naudoju, antibakterini, nes pas mane pauglyste kartais dar uzklysta ). i tirscius dar buna ilasinu siek tiek alyvu aliejaus ir nusisveiciu.. oda buna po to laaabai svelni, dar nakciai prisitepu drekinimu kremu..
man veidui kava per siurksti, geriau soda
o man ir soda per siurksti svelniai pavalau, bet vistiek persti
Kiek esu turėjusi veido prausiklių, labiausiai mano mišriai odai tiko Sothys Desquacrem
Jis tinka giluminiam valymui, tai veidą juo prausiu porą kartų per savaitę. Kasdienai naudoju švelnesnį prausiklį - Lancome, jis lengvai putoja, nuplauna ir makiažą.
Jis tinka giluminiam valymui, tai veidą juo prausiu porą kartų per savaitę. Kasdienai naudoju švelnesnį prausiklį - Lancome, jis lengvai putoja, nuplauna ir makiažą.
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 02 27, 09:56)
As naudoju Vichy Normaderm veido prausikli....man jis Mano oda problematiska, spuogeliai visokie kyla.....jis labai gerai nuplauna makijazo likucius ir po prausimosi visai netraukia odos
As naudoju avon prausikli spuoduotai odai viasai neblogas, siaip dar patinka garnie