Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Kiek pamenu labai patiko scheller (melynoj tubelej) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 23, 19:48)
bet tai nera vienkartinis nusiprausimas o pastovus o tokie prausikliai dziovina odele o paakiu oda ir taip labai plonute tad jei tokie prausimai tikrai ne i gera schmoll.gif

Tokio pobūdžio drėgmės nuostoliai nesunkiai atstatomi kremais, o vat valikliais tampant paakių odą ir gaminant taip raukšles niekas padėt nebegali rolleyes.gif bet kiekvienam savi prioritetai: jūs drėgmę saugot, aš lygius paakius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 06 24, 00:35)
Tokio pobūdžio drėgmės nuostoliai nesunkiai atstatomi kremais, o vat valikliais tampant paakių odą ir gaminant taip raukšles niekas padėt nebegali  rolleyes.gif  bet kiekvienam savi prioritetai: jūs drėgmę saugot, aš lygius paakius  cool.gif

man atrodo,mimika,raukymasis daro zymiai realesnius pokycius,nei prausiklis ar akiu odos"tampymas" karta per diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 24, 01:30)
Kiek pamenu labai patiko scheller (melynoj tubelej) smile.gif

jo melsva tubele, minusiukas kad stipresni akiu makijaza silpnai prausia, bet visumoj geras nes skirtas jautriai odai.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 22, 13:32)
jus akiu makiaza plaunate su prausikliu skirtu nuo spugu jaunai odai... blink.gif  ojojoi doh.gif

Aš akis nuvalau atskirai, o tada visą veidą nuprausiu prausikliu. Tie veido prausikliai nelabai gerai nuplauna akių makiažą. Tik vienas veido prausiklis- Lumene riebiai odai gerai nuprausdavo ir akių makiažą. Tai bene vieninetelis daiktas, kuris man patiko iš firmos Lumene
Atsakyti
TBS prauskiklis su arbatmedziu thumbup.gif gerai nuplauna riebias vietas ir nesausina sausu odos vietu thumbup.gif
Atsakyti
As padariau sau atradima, kad mano veidui labai tinka Margaritos intymios higienos prausiklis. Siaip "tai vietelei" kita prausikli naudoju, o veidui dabar pirksiu sita prausikli. Odos nesausina, makiaza labai gerai nuplauna, akiu negrauzia, su dozatoriumi, tad sterilu, didelis kiekis, nebrangu. thumbup.gif Is prausiklio daug nereikalauju, svarbiausia, kad nesausintu ir gerai nuplautu odele, kaip ir sampunam ar duso zele, ju svarbiausia funkcija, kad gerai plautu, praustu.
Atsakyti
gal ir pasikartosiu 4u.gif bet as kaip veido prausikli - sveitikli naudoju kavos tirscius (buna kad ir pirktini naudoju, antibakterini, nes pas mane pauglyste kartais dar uzklysta biggrin.gif ). i tirscius dar buna ilasinu siek tiek alyvu aliejaus ir nusisveiciu.. oda buna po to laaabai svelni, dar nakciai prisitepu drekinimu kremu.. 4u.gif
Atsakyti
man veidui kava per siurksti, geriau soda
Atsakyti
o man ir soda per siurksti doh.gif svelniai pavalau, bet vistiek persti verysad.gif
Atsakyti
Kiek esu turėjusi veido prausiklių, labiausiai mano mišriai odai tiko Sothys Desquacrem

user posted image

Jis tinka giluminiam valymui, tai veidą juo prausiu porą kartų per savaitę. Kasdienai naudoju švelnesnį prausiklį - Lancome, jis lengvai putoja, nuplauna ir makiažą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 02 27, 09:56)
As naudoju Vichy Normaderm veido prausikli....man jis  thumbup.gif  Mano oda problematiska, spuogeliai visokie kyla.....jis labai gerai nuplauna makijazo likucius ir po prausimosi visai netraukia  odos  wub.gif

As naudoju avon prausikli spuoduotai odai viasai neblogas, siaip dar patinka garnie thumbup.gif
Atsakyti