Isbandziau Garnier Fresh zalia toki veido prausikli, teko griebt pirma pasitaikiusi nes jau buvau viska isbaigus Na ka odos nesausina, nuprausia svariai, bet is esmes kita karta nebepirkciau
QUOTE(knietaite @ 2008 05 24, 09:29)
Sveiki,pasiskaitinejau cia biski jusu temos. Nutariau pasidalint ir as su jumis patirtimi apie prausiklius.Mano oda(kaip supratau pas jus cia pas daugeli tokia) misri ir vasara linkusi riebaluotis.Man labai patiko Vichy prausimosi putos,tokiam ruzavam buteliuke.Nuostabiai nuplauna makijaza,jokio odos grauzimo ar kitokio dirginimo.Ji uzbaigiau ir bandziau rasti nusipirkti,bet nebuvo,tai nusipirkau Galenic formos prausimosi putas-irgi nuostabus dalykas.Tik aisku jos ne 10 lituku kainuoja ir ne 20.Brangokos-40 litu kainuoja kazkur ir Vichy ir Galenic.Bet zinokit apsimoka,nes tu putu nusiprausimui labai mazai reik,uztenka vieno paspaudimo ir uztenka man asmeniskai daugiau nei pusei metu Tikrai siulau isbandyt
mano oda panasi kartais net nezinau kokia priemone rinktis.bet jau gera men naudoju prausikli is avono,su toniku ir zele.kaitik pradejau naudot oda pradejo perstet,ten kur sausa,maniau teks mest,bet pabandziau kas 2d praustiir kolkas visai nieko paskui galvoju sbandyt is nivea kur su aktyviu deguonimi
as vakar ir siandien isbandziau Clinians sveiciamaji prausikli su obuoliais hydra T. Labai patiko skirtas misriai ir riebiai odai, ne kiek nesausina, daleles labai smulkios, neerzina odos. Labai gaivus kvapas, net nustebau Clinians kokybe, nes skeptiskai anksciau vertinau ja.
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 21, 11:55)
as vakar ir siandien isbandziau Clinians sveiciamaji prausikli su obuoliais hydra T. Labai patiko skirtas misriai ir riebiai odai, ne kiek nesausina, daleles labai smulkios, neerzina odos. Labai gaivus kvapas, net nustebau Clinians kokybe, nes skeptiskai anksciau vertinau ja.
o zinai clinians nera prasta kokybe, pas mus Italijoj visai normalu . As neseniai nusipirkau cleanance prausikli jaunai, probleminiai odai. visai patiko, akiu makiazo nenuplauna labai gerai, bet visai neblogas. kaip poveikis nuo spuogu, tai nezinau
o kada jus tuos prausiklius naudojat? nes tarkim as nusivalau makiaza su valikliu, tada su toniku ir tepuosi kremu
Papildyta:
o kokia tavo oda? nzn ar misriai labiau tiktu tas melynas balansuojantis ar sitas.
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 11, 11:59)
Kiek žinau ABC priemonės yra labiau gydomos paskirties,su arbatmedžiu.Ir mano draugei,turi problemėlių su oda,gydytoja liepė praustis ABC prausikliu.Bet nemanau,kad sveikai odai oakenktų .Pati naudoju Lumene prausiklį,normaliai odai,su tekšėm,jau naudoju trečią pakuotę ir esu labai patenkinta .Ir makiažą gerai nuvalo,akių negraužia,nesausina odos,asmeniškai man .O perku dažniausiai kada akcijos būna,nes šiaip man brangokas .
o kokia tavo oda? nzn ar misriai labiau tiktu tas melynas balansuojantis ar sitas.
as pienelio nenaudoju, visada prausiuosi prausikliu, tada toniku ir kremu
QUOTE(ZBITKA @ 2008 06 21, 16:17)
o zinai clinians nera prasta kokybe, pas mus Italijoj visai normalu . As neseniai nusipirkau cleanance prausikli jaunai, probleminiai odai. visai patiko, akiu makiazo nenuplauna labai gerai, bet visai neblogas. kaip poveikis nuo spuogu, tai nezinau
jus akiu makiaza plaunate su prausikliu skirtu nuo spugu jaunai odai... ojojoi
nereikia perdeti kas gali odai atsitikti per 15 sek?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 06 22, 14:44)
nereikia perdeti kas gali odai atsitikti per 15 sek?
bet tai nera vienkartinis nusiprausimas o pastovus o tokie prausikliai dziovina odele o paakiu oda ir taip labai plonute tad jei tokie prausimai tikrai ne i gera