Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Isbandziau Garnier Fresh zalia toki veido prausikli, teko griebt pirma pasitaikiusi nes jau buvau viska isbaigus doh.gif Na ka odos nesausina, nuprausia svariai, bet is esmes kita karta nebepirkciau biggrin.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau iwostin prausikli nuo spuogu tai snd jau dabaiginesiu savo ABC prausikli tai vakare parasysiu ispudzius:)
Atsakyti
QUOTE(knietaite @ 2008 05 24, 09:29)
Sveiki,pasiskaitinejau cia biski jusu temos. Nutariau pasidalint ir as su jumis patirtimi apie prausiklius.Mano oda(kaip supratau pas jus cia pas daugeli tokia) misri ir vasara linkusi riebaluotis.Man labai patiko Vichy prausimosi putos,tokiam ruzavam buteliuke.Nuostabiai nuplauna makijaza,jokio odos grauzimo ar kitokio dirginimo.Ji uzbaigiau ir bandziau rasti nusipirkti,bet nebuvo,tai nusipirkau Galenic formos prausimosi putas-irgi nuostabus dalykas.Tik aisku jos ne 10 lituku kainuoja ir ne 20.Brangokos-40 litu kainuoja kazkur ir Vichy ir Galenic.Bet zinokit apsimoka,nes tu putu nusiprausimui labai mazai reik,uztenka vieno paspaudimo ir uztenka man asmeniskai daugiau nei pusei metu  ax.gif Tikrai siulau isbandyt  mirksiukas.gif

mano oda panasi kartais net nezinau kokia priemone rinktis.bet jau gera men naudoju prausikli is avono,su toniku ir zele.kaitik pradejau naudot oda pradejo perstet,ten kur sausa,maniau teks mest,bet pabandziau kas 2d praustiir kolkas visai nieko rolleyes.gif paskui galvoju sbandyt is nivea kur su aktyviu deguonimi g.gif
Atsakyti
jau kokius 2 metus naudoju gilaus valymo veido prausikli ,,Clean and Clear". kiekvina vakara. nedirgina,, geras pojutis nusiprausus.smagu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as vakar ir siandien isbandziau Clinians sveiciamaji prausikli su obuoliais hydra T. Labai patiko thumbup.gif skirtas misriai ir riebiai odai, ne kiek nesausina, daleles labai smulkios, neerzina odos. Labai gaivus kvapas, net nustebau Clinians kokybe, nes skeptiskai anksciau vertinau ja. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 21, 11:55)
as vakar ir siandien isbandziau Clinians sveiciamaji prausikli su obuoliais hydra T. Labai patiko thumbup.gif  skirtas misriai ir riebiai odai, ne kiek nesausina, daleles labai smulkios, neerzina odos. Labai gaivus kvapas, net nustebau Clinians kokybe, nes skeptiskai anksciau vertinau ja. rolleyes.gif

o zinai clinians nera prasta kokybe, pas mus Italijoj visai normalu blush2.gif blush2.gif blush2.gif . As neseniai nusipirkau cleanance prausikli jaunai, probleminiai odai. visai patiko, akiu makiazo nenuplauna labai gerai, bet visai neblogas. kaip poveikis nuo spuogu, tai nezinau
Atsakyti
o kada jus tuos prausiklius naudojat? nes tarkim as nusivalau makiaza su valikliu, tada su toniku ir tepuosi kremu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 11, 11:59)
Kiek žinau ABC priemonės yra labiau gydomos paskirties,su arbatmedžiu.Ir mano draugei,turi problemėlių su oda,gydytoja liepė praustis ABC prausikliu.Bet nemanau,kad sveikai odai oakenktų bigsmile.gif .Pati naudoju Lumene prausiklį,normaliai odai,su tekšėm,jau naudoju trečią pakuotę ir esu labai patenkinta thumbup.gif .Ir makiažą gerai nuvalo,akių negraužia,nesausina odos,asmeniškai man mirksiukas.gif .O perku dažniausiai kada akcijos būna,nes šiaip man brangokas smile.gif .

o kokia tavo oda? nzn ar misriai labiau tiktu tas melynas balansuojantis ar sitas.
Atsakyti
as pienelio nenaudoju, visada prausiuosi prausikliu, tada toniku ir kremu
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2008 06 21, 16:17)
o zinai clinians nera prasta kokybe, pas mus Italijoj visai normalu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif . As neseniai nusipirkau cleanance prausikli jaunai, probleminiai odai. visai patiko, akiu makiazo nenuplauna labai gerai, bet visai neblogas. kaip poveikis nuo spuogu, tai nezinau

jus akiu makiaza plaunate su prausikliu skirtu nuo spugu jaunai odai... blink.gif ojojoi doh.gif
Atsakyti
nereikia perdeti cool.gif kas gali odai atsitikti per 15 sek?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 06 22, 14:44)
nereikia perdeti cool.gif kas gali odai atsitikti per 15 sek?

bet tai nera vienkartinis nusiprausimas o pastovus o tokie prausikliai dziovina odele o paakiu oda ir taip labai plonute tad jei tokie prausimai tikrai ne i gera schmoll.gif
Atsakyti
patinka man labai prausikliai, jokiu pieneliu nemegstu. dabar naudoju apotheker scheller su juros dumbliais.
Atsakyti