Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Makarončikė @ 2008 05 11, 10:33)
Aš jau kelis kartus panaudojus  rolleyes.gif Odos nesausina, bet jau kvapelis baisus  doh.gif  unsure.gif

Kadangi nėra įdėta "parfume", tai specifinis kvapas vien dėl vaistažolių ekstraktų, nieko nepadarysi. Jeigu oda jautri, tai turėtų būti į naudą.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 03 25, 18:35)
naudojau Nivea si prausikli
user posted image
labai patiko - oda lygi budavo ir nesiriebaluodavo  thumbup.gif  bet ir neissausindavo prausiant 2 kartus per diena.

Kaip tik bandau pabaigt tokį doh.gif Man pradžioj irgi patiko, bet pradėjo labai sausinti ir traukti odą (mano oda mišri į riebumą) unsure.gif
Antrą kartą nepirkčiau schmoll.gif

QUOTE(prieblanda @ 2008 03 25, 23:16)
Dėl to galiu drąsiai rekomenduoti rusišką Propeller gelinį prausiklį - švelnus, malonus, man netempia odos ir akių makiažą visgi nuplauna  bigsmile.gif  Taigi šis prausiklis sakyčiau pralenkia taip mano išgirtą AA Oligovital  ax.gif

Kur perkat tokį? g.gif
Kai Nivea pabaigsiu, reiks vėl kažką bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 23 gegužės 2008 - 22:17
QUOTE(Finna @ 2008 05 23, 23:15)
Kaip tik bandau pabaigt tokį doh.gif Man pradžioj irgi patiko, bet pradėjo labai sausinti ir traukti odą (mano oda mišri į riebumą) unsure.gif 
Antrą kartą nepirkčiau schmoll.gif
Kur perkat tokį? g.gif

eurokose
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 05 23, 23:15)
Kur perkat tokį? g.gif

Eurokos 9.90 hihihi.gif
net aš jau moku atmintinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 24, 01:17)
Eurokos 9.90 hihihi.gif
net aš jau moku atmintinai  lotuliukas.gif

Ir prausiklio tokia pati kaina, kaip ir kaukės? g.gif
Atsakyti
Tpfūj, su kauke supainiojau.
Prausiklis brangesnis. 12.90 berods, bet bijau sumeluot.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 24, 01:31)
Tpfūj, su kauke supainiojau.
Prausiklis brangesnis. 12.90 berods, bet bijau sumeluot.

Tai va va, taip ir galvojau, kad su kauke sumaišei biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,pasiskaitinejau cia biski jusu temos. Nutariau pasidalint ir as su jumis patirtimi apie prausiklius.Mano oda(kaip supratau pas jus cia pas daugeli tokia) misri ir vasara linkusi riebaluotis.Man labai patiko Vichy prausimosi putos,tokiam ruzavam buteliuke.Nuostabiai nuplauna makijaza,jokio odos grauzimo ar kitokio dirginimo.Ji uzbaigiau ir bandziau rasti nusipirkti,bet nebuvo,tai nusipirkau Galenic formos prausimosi putas-irgi nuostabus dalykas.Tik aisku jos ne 10 lituku kainuoja ir ne 20.Brangokos-40 litu kainuoja kazkur ir Vichy ir Galenic.Bet zinokit apsimoka,nes tu putu nusiprausimui labai mazai reik,uztenka vieno paspaudimo ir uztenka man asmeniskai daugiau nei pusei metu ax.gif Tikrai siulau isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 05, 14:02)
gal kuri turite atsiliepimu apie si? gindausi pirkti ax.gif
user posted image

Nezinau kaip prausiklis, bet turiu sios firmos pylinga ir drekinamaji krema naudoju (vel ketinu pirkti). Man abu super thumbup.gif thumbup.gif Manau kad ir prausiklis neturetu nuvilti.

QUOTE(knietaite @ 2008 05 24, 10:29)
Sveiki,pasiskaitinejau cia biski jusu temos. Nutariau pasidalint ir as su jumis patirtimi apie prausiklius.Mano oda(kaip supratau pas jus cia pas daugeli tokia) misri ir vasara linkusi riebaluotis.Man labai patiko Vichy prausimosi putos,tokiam ruzavam buteliuke.Nuostabiai nuplauna makijaza,jokio odos grauzimo ar kitokio dirginimo.Ji uzbaigiau ir bandziau rasti nusipirkti,bet nebuvo,tai nusipirkau Galenic formos prausimosi putas-irgi nuostabus dalykas.Tik aisku jos ne 10 lituku kainuoja ir ne 20.Brangokos-40 litu kainuoja kazkur ir Vichy ir Galenic.Bet zinokit apsimoka,nes tu putu nusiprausimui labai mazai reik,uztenka vieno paspaudimo ir uztenka man asmeniskai daugiau nei pusei metu  ax.gif Tikrai siulau isbandyt  mirksiukas.gif

Vat as ir galvoju is siu firmu rinktis. Naudoju Vichy universalu makiazo valikli (jau nebepamenu, kiek buteliuku sunaudojau smile.gif ), turiu ir pieneli thumbup.gif Bet galvoju ir prausikli pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(knietaite @ 2008 05 24, 11:29)
Sveiki,pasiskaitinejau cia biski jusu temos. Nutariau pasidalint ir as su jumis patirtimi apie prausiklius.Mano oda(kaip supratau pas jus cia pas daugeli tokia) misri ir vasara linkusi riebaluotis.Man labai patiko Vichy prausimosi putos,tokiam ruzavam buteliuke.Nuostabiai nuplauna makijaza,jokio odos grauzimo ar kitokio dirginimo.Ji uzbaigiau ir bandziau rasti nusipirkti,bet nebuvo,tai nusipirkau Galenic formos prausimosi putas-irgi nuostabus dalykas.Tik aisku jos ne 10 lituku kainuoja ir ne 20.Brangokos-40 litu kainuoja kazkur ir Vichy ir Galenic.Bet zinokit apsimoka,nes tu putu nusiprausimui labai mazai reik,uztenka vieno paspaudimo ir uztenka man asmeniskai daugiau nei pusei metu  ax.gif Tikrai siulau isbandyt  mirksiukas.gif

man tos Vichy Oligo prausimosi putos buvo labai super thumbup.gif seniai as jas turejau, bet prisimenu iki siol, kad labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 24 gegužės 2008 - 12:29
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 23, 22:23)

QUOTE(Makalius @ 2008 05 23, 23:17)
Eurokos 9.90 hihihi.gif
net aš jau moku atmintinai  lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif
Bandysiu ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 05 24, 13:48)
Ačiū 4u.gif
Bandysiu ieškoti biggrin.gif