Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Apvalute @ 2008 05 10, 22:26)
jau skaiciau, kad esi nustebinta:) Siandien kilnojau ji, bet kai nera nuolaidu, tai ir nepirkau biggrin.gif  O jis tinka misriai odai? nekemsa poru (zinau, kad pasakysi, kad pamatysime tai tik po 6 men. naudosjimo biggrin.gif ) ir nesausina odos? Koks kvapas?

Nu ne, porų neturėtų kimšti biggrin.gif Mano odos tipą žinai, tai man jis tinka, odą man visi šiek tiek sausina, kvapas neutralus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 10, 23:30)
Nu ne, porų neturėtų kimšti  biggrin.gif  Mano odos tipą žinai, tai man jis tinka, odą man visi šiek tiek sausina, kvapas neutralus  ax.gif

nepyk, kazkaip neuzfiksavau Tavo odos tipo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 10, 22:42)
nepyk, kazkaip neuzfiksavau Tavo odos tipo... blush2.gif

Mišri į riebumą ax.gif
Atsakyti
o man labai patinka clinique prausiklis wash-away gel cleanser, mano riebiai odai labai tinka 4u.gif
visai negrauzia akiu ir labai gerai nuplauna oda bigsmile.gif
svari ir lygi lieka smile.gif
krema tos pacios serijos turiu, bet jis man nelabai..
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2008 05 07, 19:34)
<...>
galvoju pabandyti prauskili jautriai odai is naujos rasos serijos, gal jau yra isbandziusiu?  4u.gif

Aš jau kelis kartus panaudojus rolleyes.gif Odos nesausina, bet jau kvapelis baisus doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Kaip "ABC" prausiklis? ax.gif
Atsakyti
Kiek žinau ABC priemonės yra labiau gydomos paskirties,su arbatmedžiu.Ir mano draugei,turi problemėlių su oda,gydytoja liepė praustis ABC prausikliu.Bet nemanau,kad sveikai odai oakenktų bigsmile.gif .Pati naudoju Lumene prausiklį,normaliai odai,su tekšėm,jau naudoju trečią pakuotę ir esu labai patenkinta thumbup.gif .Ir makiažą gerai nuvalo,akių negraužia,nesausina odos,asmeniškai man mirksiukas.gif .O perku dažniausiai kada akcijos būna,nes šiaip man brangokas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 11, 13:59)
Kiek žinau ABC priemonės yra labiau gydomos paskirties,su arbatmedžiu.Ir mano draugei,turi problemėlių su oda,gydytoja liepė praustis ABC prausikliu.

Ir daro kažkokį teigiamą poveikiį draugės odai? ax.gif
Atsakyti
mano draugė naudoja ABC prausiklį kūnui,tai sakė labai sumažėjo spuogų ant nugaros,kas ją kankina,ji tikrai jaučia poveikį,bet tarkim rimtesnių problemų,kaip odos grybęlio,neišgydo smile.gif .
Atsakyti
kas čia per kosmetika ABC?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2008 05 12, 20:00)
kas čia per kosmetika ABC?

http://www.australian-bodycare.com/ Yra vaistinėse.
Atsakyti
aš turiu AA riebiai mišriai odai, nepatinka jis man. Kažkoks skystas. Nusipirkau Loreal Pure zone, tai liuks. Pirkau ne LT, tinka mano spuoguotai odai. Plaunu su juo ir nugarą
Papildyta:
Aai čia šitas..Žinau. Esu kažkada labai seniai turėjus prausiklį veidui
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 30, 10:15)
jau pora dienu naudoju prasikli AA is help serijos, tai ka galiu pasakyti... man nepatinka konsistencija toks kaip kisielius, nemaloniai ant veido tepasi, makiaza prastai valo, po to dar reikia tusa atskirai valyt, tik tai gerai kad oda ne taip tempia kaip nuo kitu prausikliu, isnaudosiu ji, bet antra karta tikrai nepirksiu doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man nepatiko
Atsakyti