Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Morepink @ 2008 05 05, 21:56)
Teip, tikriausiai toki ir matei. Merginos ir kauke sitos firmos giria. Pabandyk, ne karve kainuoja cool.gif

Nu OK, ryt eisiu kaip fyfka pirksiu kremukus visokius hihihi.gif
Gėda bus baisiai, bet reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 05, 23:07)
Nu OK, ryt eisiu kaip fyfka pirksiu kremukus visokius hihihi.gif
Gėda bus baisiai, bet reikia  unsure.gif

bent as tai pagalvociau, kad kaip faina - vaikinas draugei perka blush2.gif thumbup.gif wub.gif
Manasis tai bet ka man nupirktu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 05, 23:03)
bent as tai pagalvociau, kad kaip faina - vaikinas draugei perka blush2.gif  thumbup.gif  wub.gif
Manasis tai bet ka man nupirktu tongue.gif  lotuliukas.gif

Aš sau pirksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu nieko, nueisiu kaipnors blush2.gif pinigų tik kad gaila savų dry.gif reiks gal mami išprašyt, sakysiu - noriu būt gražus rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 03 18, 22:08)
Naudoju Kanebo firmos prausikli Creamy Soap, veido valikli Cleansing Cream  thumbup.gif poto naudoju  Kanebo Lotion ir Emulsion  thumbup.gif

Ir kokie rezultatai? Kaip odelė atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti
kažkaip jokio gero prausiklio dar netradau, nor naudoju medimix muiliuką - gal ir neblogas g.gif
Atsakyti
Naudoju rasos prauskili, ta nieko toks sakyciau, gerai nuplauna makiaza, tik akis grauzia unsure.gif
galvoju pabandyti prauskili jautriai odai is naujos rasos serijos, gal jau yra isbandziusiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2008 05 07, 18:34)
Naudoju rasos prauskili, ta nieko toks sakyciau, gerai nuplauna makiaza, tik akis grauzia  unsure.gif
galvoju pabandyti prauskili jautriai odai is naujos rasos serijos, gal jau yra isbandziusiu?  4u.gif

As tai irgi vienu metu galvojau, kad man prausiklis grauzia, bet paskui pastebejau, kad grauzia ne prausiklis, o tusas, kuris papuola i akis prausiantis. Bet jei akys jautresnes, gal ir prausiklis.
As jautriai odai naudoju jau ilga laika, tai man labai jis patinka, uz senaji Rasos geresnis tikrai 4u.gif
Atsakyti
aš jau porą kartų prausiaus su naujuoju Rasa prausikliu jautriai odai ax.gif
patiko. Jaučias, kad gerai nuplauną makiažą, po jo netempia odos, nors pas mane oda iš sausesnių, oda tokia lygi atrodo rolleyes.gif tik man čiut čiu smakrą graužia nuo jo ax.gif
Atsakyti
Naudoju Biodroga prausimosi putas thumbup.gif ir veiduko man netraukia kaip nuo kitų thumbup.gif
Atsakyti
na, o man Prieblandos rekomenduotas AA rozinis veido prausiklis ypac patinka. Vel pirksiu. Kaip gerai, kad jau valikli suradau:)
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 10, 20:56)
na, o man Prieblandos rekomenduotas AA rozinis veido prausiklis ypac patinka. Vel pirksiu.  Kaip gerai, kad jau valikli suradau:)

Už AA man dabar labiau patinka naujasis Rasos jautriai odai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 10, 23:13)
Už AA man dabar labiau patinka naujasis Rasos jautriai odai  biggrin.gif

jau skaiciau, kad esi nustebinta:) Siandien kilnojau ji, bet kai nera nuolaidu, tai ir nepirkau biggrin.gif O jis tinka misriai odai? nekemsa poru (zinau, kad pasakysi, kad pamatysime tai tik po 6 men. naudosjimo biggrin.gif ) ir nesausina odos? Koks kvapas?
Atsakyti