Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Dzinte @ 2008 04 23, 15:21)
Rekomenduociau, kuriu oda problematiska: SEBAMED prausimosi putas (specialiai problematiskai odai).

turiu sitas putas,labai sausina oda,pradeda pleiskanot,traukia veiduka,man jos schmoll.gif
Atsakyti
mergaites, ka galetumete rekomenduoti dehidratuotos odos prieziurai? prausikli ir kremuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada @ 2008 04 28, 08:35)
mergaites, ka galetumete rekomenduoti dehidratuotos odos prieziurai? prausikli ir kremuka?  g.gif

sausos odos nereikėtų prausti prausikliu, geriau valyti pieneliu smile.gif
Atsakyti
Va nesenai isigijau Amway kosmetikos prausikli tai patikekit tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada @ 2008 04 28, 09:35)
mergaites, ka galetumete rekomenduoti dehidratuotos odos prieziurai? prausikli ir kremuka?  g.gif

Bioderma Sensibio valomasis vandenelis ir kremukas 4u.gif
Atsakyti
perskaicius visa tema, persasi isvada, kad visoms tinka skirtingi prausikliai. mano oda sausa, ypac skruostai. naudojau tbs prausikli su alavijais. bet noriu pabandyti ka nors nauja. esu bandziusi labai daug ir brangiu ir pigiu prausikliu, bet paieskos vis dar tesiasi doh.gif
Atsakyti
jau pora dienu naudoju prasikli AA is help serijos, tai ka galiu pasakyti... man nepatinka konsistencija toks kaip kisielius, nemaloniai ant veido tepasi, makiaza prastai valo, po to dar reikia tusa atskirai valyt, tik tai gerai kad oda ne taip tempia kaip nuo kitu prausikliu, isnaudosiu ji, bet antra karta tikrai nepirksiu doh.gif
Atsakyti
As tai sunaudojau 2 buteliukus AVON prausimosi putu ir 1 dideli SEBAMED. Visgi kad ir kaip noretusi tiketis kad SEBAMED firma geresne ir patikimesne, griztu prie AVON putu thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri turite atsiliepimu apie si? gindausi pirkti ax.gif
user posted image
Atsakyti
O man visai patinka propeller prausiklis veidui ax.gif Aisku, jis siek tiek patempia oda, bet gerai pravalo odele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 05, 15:15)
O man visai patinka propeller prausiklis veidui ax.gif Aisku, jis siek tiek patempia oda, bet gerai pravalo odele rolleyes.gif

Toks mėlynas?
Mačiau jį, dar suabejojau pirkt ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 05, 21:46)
Toks mėlynas?
Mačiau jį, dar suabejojau pirkt ar ne unsure.gif

Teip, tikriausiai toki ir matei. Merginos ir kauke sitos firmos giria. Pabandyk, ne karve kainuoja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 05 gegužės 2008 - 21:00