Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(syu @ 2008 04 03, 14:39)
man tai tikrai nusimato apsilankymas pas siuveja, ns vasara laukia bent pora draugu vestuviu, tai neisi gi su dzinsais  ax.gif

idomu kiek kainuoja pasisiuti kokia progine nestukes suknele. nu tokia truputi puosnesne uz kasdiene..

o kokis tavo rubeliu dydis? mazu panesiojus savo siutas sukneles likusias kelias savaites uzsimanysi parduoti?  4u.gif

na, nėštukinę suknelę pasiūti turėtų nekainuoti daugiau nei nenėštukinę.
tarkim, mano draugė siuvosi pas dizainerę pamergės suknelę prieš dvejus metus, tai mokėjo 700 Lt, o praėjusiais metais siuvosi vestuvinę suknelę pas tą pačią moterėlę, tai sumokėjo be medžiagų 2500 Lt... na, brangsta viskas...
o, jei nori tiesiog vos puošnesnės suknelės, tai pas kokią paprastą siuvėją, manau, kainuos 3-400 Lt su medžiagomis.

o dydis mano pats mažiausias arba antras pagal mažumą, bet vargiai norėsiu savo sukneles parduoti, nežinia, kada antro vaikelio užsimanysiu 4u.gif
nors pradžioj dar reikia pagimdyti, gal po tokio įvykio iš vis sakysiu, kad vaikų nebenoriu....
Atsakyti
Ne pas visas siuvejas taip brangu ax.gif . Pvz. as Kaune siuvuosi tikrai ne pas paprasta siuveja, o kainos mazesnes, nei cia paraset. Praeita vasara siuvaus iseigine suknele is silko, tai uz darba paeme berods apie 150 lt, na, o silkas kiek kainavo, jau nepamenu, gal apie 300 - 350lt... Susumavus nepigiai gavosi, bet siuvant ne is silko, o is paprastesnes medziagos tikrai nebrangiai iseitu
Atsakyti
Gal zinot ar olialia mama dar dirba? Man ju puslapio neatidaro...
Atsakyti
Tiek sau, tiek dabar kitoms nestuke.gif drabužėlius užsakinėju internetu iš užsienio, tai net nežinau su kuo Lietuvoje palyginti asortimentą ir kainas. Ypač proginių suknelių kokių gražių yra wub.gif o ir kasdieniai drabužiukai, kol dar eini į darbą, norisi pasipuošti, o mūsų pardėse nieko panašaus nemačiau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 03, 13:29)
nesu profesionali siuvėja, šiaip - architektė, bet tai nesutrukdė ir vestuvinę suknelę pasisiūti, o gavosi pritrenkiančiai   ax.gif

galėčiau ir ką nors kitam žmogui pasiūti, bet, manau, profesionali siuvėja tai padarytų greičiau ir pigiau.. gal tik mažiau kūrybos pas ją būtų

Oho, tai bent thumbup.gif Šaunuolė, suderinai pomėgį su profesija, nes manau architektams kūryba ne svetima. drinks_cheers.gif

Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2008 03 30, 09:41)
sveikutes  4u.gif
kurioj vietoj tas UCB? negirdeta..

QUOTE(Izaa @ 2008 03 31, 12:45)
aga as irgi noreciau suzinoti wink.gif

Prie Centrinio pašto, netoli Katedros. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Runa: 05 balandžio 2008 - 18:47
QUOTE(Renpzs @ 2008 04 05, 19:18)
Gal zinot ar olialia mama dar dirba? Man ju puslapio neatidaro...

aha, man puslapelio irgi neatidaro. bet manau kad cia tik puslapelio bedos. kazkaip man atrodo kad pati parduotuve tai dirba ax.gif
Atsakyti
O man pasiseke,kol kas nusipirkus esu velvetines kelnes is BUK MAMA (labai smagios) ir dzinsini kombinzona is gariunu ax.gif O graziu rubeliu paskolino drauge thumbup.gif
Atsakyti
Ir as noriu pasidalinti patirtimi smile.gif , pirkausi velvetines kelnes(ne viena pora) nstukems Gariunuose, su guma pilvukui. Tai tikrai thumbup.gif daiktas. Nuo 20 sav. neislendu is kelniu blush2.gif . Guma tempiasi puikiai, gerai prilaiko ir pilvuka ir nugara, ir siaip labai patogus, o mokejau ~120 lt. kas tikrai nebrangu biggrin.gif . Buvau parduotuvej Buk mama, tai kaip tik nepatiko schmoll.gif asortimentas siulomu drabuziu nestuke.gif . Na cia tik mano asmenine nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 04 07, 09:00)
Ir as noriu pasidalinti patirtimi  smile.gif , pirkausi velvetines kelnes(ne viena pora) nstukems Gariunuose, su guma pilvukui. Tai tikrai  thumbup.gif daiktas. Nuo 20 sav. neislendu is kelniu  blush2.gif . Guma tempiasi puikiai, gerai prilaiko ir pilvuka ir nugara, ir siaip labai patogus, o mokejau ~120 lt. kas tikrai nebrangu  biggrin.gif . Buvau parduotuvej Buk mama, tai kaip tik nepatiko  schmoll.gif asortimentas siulomu drabuziu  nestuke.gif  . Na cia tik mano asmenine nuomone  ax.gif

velvetines kelnes tai labiau ziemai, o juk orai silteja....noretusi kaazko lengvesnio, na tikekimes ir parduotuvese asortimentas pasipildys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2008 04 07, 19:48)
velvetines kelnes tai labiau ziemai, o juk orai silteja....noretusi kaazko lengvesnio, na tikekimes ir parduotuvese asortimentas pasipildys smile.gif

Juk velvetas buna visai plonas, ir jis thumbup.gif atrodo. Tokio plono ziema neuzsidesi schmoll.gif , dupala nusalsi lotuliukas.gif , o vasara pats tas ax.gif ypac vakaru
Atsakyti
Sveikutes,as Klaipedoje pasiziurejau,tai mano nuomone BUK MAMA ir MAMA LUX yra simpatiskiausi rubeliai nesciosioms. siaip vasara arteja tai galvoju svarkelis butu pats tas,bet nerandu tinkancio,kazkodel juodi,juk kai esi nescia nestuke.gif norisi siltu,linksmu spalvu,tai eisiu siandien medziagos ieskoti,teks pas siuveja siutis. o siaip sia vasara maciau jau parduotuvese mada ant rubu, ale nescia biggrin.gif na turiu oumeny kirpimas po krutine,arba laisvumas ties pilvu,tai daug problemu manyciau neturetu buti del rubeliu mirksiukas.gif siaip pas mane dar maziukas 7 savaites nestuke.gif bet jau MYLIU stipriai. dar norejau paklausti, kaip jus tas "liniuotes" ant ekrano uzsidedat kur skaiciuoja jusu nestuma ir dar paveiksliuka prie vartotojo vardo ?as irgi noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
Su pavasariu 4u.gif augancius pilvukus smile.gif . Dabar taip norisi atsinaujinti garderoba, nors ir nelabai bereikia blush2.gif . O ir parduotuves jau siulo tai padaryti doh.gif . Man Olia lia mama vis dar neatsivercia, gal mano kompui kas g.gif , Buk mama jau yra naujienu http://www.bukmama.lt/gallery.html , Mama lux buvau pard. ir jau turi nauju rubeliu, tik spalvos man nelabai ax.gif
Atsakyti
Mamytes,

Kur Gariunuose itiksliau eskoti rubeliu nestukems? Aciu biggrin.gif
Atsakyti