QUOTE(syu @ 2008 04 03, 14:39)
man tai tikrai nusimato apsilankymas pas siuveja, ns vasara laukia bent pora draugu vestuviu, tai neisi gi su dzinsais
idomu kiek kainuoja pasisiuti kokia progine nestukes suknele. nu tokia truputi puosnesne uz kasdiene..
o kokis tavo rubeliu dydis? mazu panesiojus savo siutas sukneles likusias kelias savaites uzsimanysi parduoti?
idomu kiek kainuoja pasisiuti kokia progine nestukes suknele. nu tokia truputi puosnesne uz kasdiene..
o kokis tavo rubeliu dydis? mazu panesiojus savo siutas sukneles likusias kelias savaites uzsimanysi parduoti?
na, nėštukinę suknelę pasiūti turėtų nekainuoti daugiau nei nenėštukinę.
tarkim, mano draugė siuvosi pas dizainerę pamergės suknelę prieš dvejus metus, tai mokėjo 700 Lt, o praėjusiais metais siuvosi vestuvinę suknelę pas tą pačią moterėlę, tai sumokėjo be medžiagų 2500 Lt... na, brangsta viskas...
o, jei nori tiesiog vos puošnesnės suknelės, tai pas kokią paprastą siuvėją, manau, kainuos 3-400 Lt su medžiagomis.
o dydis mano pats mažiausias arba antras pagal mažumą, bet vargiai norėsiu savo sukneles parduoti, nežinia, kada antro vaikelio užsimanysiu
nors pradžioj dar reikia pagimdyti, gal po tokio įvykio iš vis sakysiu, kad vaikų nebenoriu....