Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(linada @ 2008 04 01, 08:55)
aš vienas kelnes pirkau vedomodoj - bridžus (buvo ir kelnių)- apie 60 lt. su plačia trikotažine guma. pirmo kai laukiausii irgi tokios pat buvo, tai nešiojau iki pat galo, jokių spec nepirkau. tik dabar nebaisiai gražios - tamsaus džinso, chaki, bet koks skirtumas, kai į darbą eiti nereikės, vasarą trinti bus pats tas. o ir po to nešioti bus galima, jei nesutrinsiu iki suplyšimo hihihi.gif
o visokias maikutes trikotažine tai tiesiog didesnio dydžio pirkdavau ir tikdavo, arba suknutes istrižo kirpimo, auga pilvelis, auga ir suknutė smile.gif

Aš pirkau tas pačias kelnes, tik įprasto ilgio, ne bridžus rolleyes.gif Jos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 04 01, 12:15)
Aš pirkau tas pačias kelnes, tik įprasto ilgio, ne bridžus  rolleyes.gif  Jos  thumbup.gif

O kur yra vedomoda? Labai reikia kokių kelnių ar bridžų rolleyes.gif
Atsakyti
UCB - United Colors of Benetton yra gedimino pr. 5, vilniuj. neščiųjų ir vaikiški rūbai II aukšte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2008 04 01, 19:52)
UCB - United Colors of Benetton yra gedimino pr. 5, vilniuj. neščiųjų ir vaikiški rūbai II aukšte smile.gif

mmdaa.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinom tokia smile.gif
Atsakyti
o aš tai apsilankaiu beveik visose vilniaus nėštukių pardėse ir, jei rasdavau kokią gražesnę suknelę (tokių retenybė), tai kaina virš 200, o juk jau liko man tik keli nėštumo mėnesiai.
tai nuvažiavau į medžiagų parduotuvę, prisipirkau trikotažo ir dabar siūnu savo pilvukui sukneles wub.gif
kol kas puikiai sekasi, net brolis pagyrė, jog gražiai labai atrodau su pasiūtais rūbeliais smile.gif, tik sakė, kad nesiūčiau taip greit, nes reikia iš darbo malonumą patirti, o ką aš čia, kaip diena, taip nauja suknelė lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif su pirmu vaiku tai labai taupiau $ ir beveik nieko neirkau, vienas kelnes is BUK MAMA ir sarafana, kazkaip issiverciau, o ir pasirinkt nebuvo ka, laksciau i universiteta tai tos bobiskos placiso suknios ir dalykiniai kostiumeliai visai ne mano stiliui buvo,nzn kaip dabar,manau kad situacija gereja su rubeliais lietuvoje. Su dabartiniu nestumu tai viska perkuosi is H&M nesciuju skyriaus ( danijoj) tai turiu dzinsus,klasikines kelnytes juodas ( al ejos kazi ar man beus geros 9 meneis,neilysiu su savo sikna matyt ,guli net kaina dar nenulupta...) ir megztukas, bet is esmes tai kas kam patinka, as nemegztu placiu rubu, nors ir ne pati kudziausia esu,bet vistiek maiso ant saves nenoriu uzsidet smile.gif

Liemeneles turejau 2, viena pirkau Triump'e prie senojo turgaus klaipedoje,pati geriausia liemenele buvo,na ir yra tik kad apsitrynus jau gerokai, ieskosiu tokios naujos,ir pirkau latviska kazkokia alia medvilnine su uztrauktuku, kainavo nedaug bet ir kokybe baisi,o ir nepatogu tuos kauselius su uztrauktukais traukinet, dar ir papuli galima pritraukt doh.gif geriau kai yra kabliukas virsuj,tada labai greit gali su viena ranka (kitoj vaika laikant) paruost pieno fabrikeli darbui smile.gif

o klausykit zemu liemeniu kelnes jau nebemadoj,kaip sunku dabar rast tokias, visos kazkokios su uztrauktukais iki bambos ... cia turiu galvoj ne spec nesciu rubus o tuos paprastus.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 02, 11:24)
o aš tai apsilankaiu beveik visose vilniaus nėštukių pardėse ir, jei rasdavau kokią gražesnę suknelę (tokių retenybė), tai kaina virš 200, o juk jau liko man tik keli nėštumo mėnesiai.
tai nuvažiavau į medžiagų parduotuvę, prisipirkau trikotažo ir dabar siūnu savo pilvukui sukneles  wub.gif
kol kas puikiai sekasi, net brolis pagyrė, jog gražiai labai atrodau su pasiūtais rūbeliais  smile.gif, tik sakė, kad nesiūčiau taip greit, nes reikia iš darbo malonumą patirti, o ką aš čia, kaip diena, taip nauja suknelė lotuliukas.gif
Gal žinai gerą medžiagų parduotuvę? Anksčiau buvo Švitrigalos gatvėj labai nebloga parda bet kažkur išsikėlė. Norėčiau pasisiūti sarafaną, negaunu gražaus pirkti unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuse @ 2008 04 02, 14:24)
Gal žinai gerą medžiagų parduotuvę? Anksčiau buvo Švitrigalos gatvėj labai nebloga parda bet kažkur išsikėlė. Norėčiau pasisiūti sarafaną, negaunu gražaus pirkti unsure.gif  mirksiukas.gif

sveikutė

jei centre, tai yra viena parduotuvė Pylimo gatvėj prie buvusio Lietuvos kino teatro, toje pačioje gatvės pusėje.
paskui buvusiame Ibrahim Kalvarijų g.
Manto g. prie Kalvarijų turgaus (ten toks sovietinis lygis ir šeštadienį labai daug bobučių ten pilna smile.gif , bet paieškojus galima rasti tikrai gerų medžiagų ir labai nebrangių, o ir darbo laikas pas juos gal net nuo aštuonių prasideda)
paskui, aišku, galima ir į Gariūnus nuvažiuoti, jei yra laiko, nes visame tame bardake tikrai rasi ką nors gero, tik reikia paieškoti, o ir kaina bus prieinama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 03 balandžio 2008 - 08:31
QUOTE(baggyra55 @ 2008 03 29, 09:28)
buvau as zaroj ir labai nusivyliau, nes jau buvau skaicius geru atsiliepimu, kad ten graziu rubu yra, o ten kelios pakabos kabo, 2 rusiu dzinsai, kelios bliuskutes ir kaip visur uz nesciuju rubus papildomai plesia, nors nieko ten ypatingo nera. pvz dzinsai 175 lt visi kainuoja blink.gif
as pati tikrai toli grazu neperku pigiausiu rubu, bet nestuminiu reikia taip trumpai, realiai pora menesiu, kai jau pilvas didelis, tai moket tokias sumas g.gif
manau verta palaukt, kol vaikutis gims ir tada ir vaikuti graziau aprengt ir paciai pasipuost naujais rubais thumbup.gif

Bet kad ir ne nestuke.gif džinsai Zaroj panašiai kainuoja, nemanau, kad ten labai perlenkta su kainom.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 02, 11:24)
tai nuvažiavau į medžiagų parduotuvę, prisipirkau trikotažo ir dabar siūnu savo pilvukui sukneles  wub.gif
kol kas puikiai sekasi, net brolis pagyrė, jog gražiai labai atrodau su pasiūtais rūbeliais  smile.gif, tik sakė, kad nesiūčiau taip greit, nes reikia iš darbo malonumą patirti, o ką aš čia, kaip diena, taip nauja suknelė lotuliukas.gif

oi kaip smagu kai mamytes pacios sau pasisiuna suknytes! thumbup.gif as tai moku tik smulkius siuvimo darbelius daryt ir tai ne visada tiesiai blush2.gif o jumi gal profesionali siuveja?
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 04 03, 11:03)
oi kaip smagu kai mamytes pacios sau pasisiuna suknytes!  thumbup.gif as tai moku tik smulkius siuvimo darbelius daryt ir tai ne visada tiesiai  blush2.gif o jumi gal profesionali siuveja?

nesu profesionali siuvėja, šiaip - architektė, bet tai nesutrukdė ir vestuvinę suknelę pasisiūti, o gavosi pritrenkiančiai ax.gif

galėčiau ir ką nors kitam žmogui pasiūti, bet, manau, profesionali siuvėja tai padarytų greičiau ir pigiau.. gal tik mažiau kūrybos pas ją būtų
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 03, 14:29)
nesu profesionali siuvėja, šiaip - architektė, bet tai nesutrukdė ir vestuvinę suknelę pasisiūti, o gavosi pritrenkiančiai  ax.gif

galėčiau ir ką nors kitam žmogui pasiūti, bet, manau, profesionali siuvėja tai padarytų greičiau ir pigiau.. gal tik mažiau kūrybos pas ją būtų

man tai tikrai nusimato apsilankymas pas siuveja, ns vasara laukia bent pora draugu vestuviu, tai neisi gi su dzinsais ax.gif

idomu kiek kainuoja pasisiuti kokia progine nestukes suknele. nu tokia truputi puosnesne uz kasdiene..

o kokis tavo rubeliu dydis? mazu panesiojus savo siutas sukneles likusias kelias savaites uzsimanysi parduoti? 4u.gif
Atsakyti