Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

šiandien mačiau parduotuvėje ZARA atsirado rūbų nėščiosioms nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2008 03 27, 23:47)

kuriame cia mieste, nes Kaune kiek ejau vis nerandu g.gif , ir kurioje mazdaug vietoje, jeigu visgi Kaune?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dei: 27 kovo 2008 - 23:00
QUOTE(dei @ 2008 03 27, 22:59)
kuriame cia mieste, nes Kaune kiek ejau vis nerandu g.gif , ir kurioje mazdaug vietoje, jeigu visgi Kaune?

4u.gif

tai kad Zaroj jau senai as pries pora menesiu maciau, kad yra vienas stendas nesziosioms, bet nera didelio pasirinkimo-pora dzinsu, vienos kelnes, ir tympos, pora bliuskuciu, o ir su dydziais nekas like tik L XL ir pan. o as kai smulkesne tai ir neradau nieko smile.gif. Cia as kalbu apie Zara vln Akropolyje, kitur gal kitaip, o ir stendo vietas vis keicia tai vienam gale pard tai kitam, tad atejus visada klausiu kur nestukiu stendas biggrin.gif
Atsakyti
Liuks, jei Zaroj nestuke.gif rubu yra, turetu but graziu thumbup.gif ! Bet siaip as nestukiu rubu nesureiksminu, galvoju, kam pirkt rubus, kurie dazniausiai nelabai grazus ir kuriuos taip trumpai nesiosi... schmoll.gif Be abejo, kelniu kokiu nors butinai reikia, tai turiu dzinsines ir paprastas laisvalaikio kelnes vasarai, dar tiks vieni mano dzinsai labai zemu liemeniu, kurie man buvo didoki. Nusipirkau labai faina treninga nestukei ir gal pora paprastu maikuciu. Ir siaip turiu kruva visokiu kasdieniniu medvilniniu rubeliu, kurie gerai tempiasi... Visus kitus rubus perkuosi tokius, kurie man patinka ir kuriuos galesiu nesiot pagimdzius. Pvz, man labai patinka suknutes ir bliuskutes, kirptos po krutine. Labai grazu ne tik nestukei. Zinoma, gal nestumo pabaigoj bus toooks pilvukas, kad i savo suknutes ar bliuskas netilpsiu... Na, tada jau teks kazka specialiaus isigyti... O mazyliui tai perku visko dauuuuug! biggrin.gif Labai faini tie mazi rubeliai. Nemazai is La Redoute atsisiunciu, bet labiausiai patinka H&M - kokybe geresne, o kainos mazesnes. Labai gaila, kad H&M nera Lietuvoj... verysad.gif
Atsakyti
Radau žurnale "tavo vaikas" reklamą, kad Vilniuje greit atsidarys nauja parduotuvė "Pinolina", bus ir drabužių nestuke.gif ir vaikiukams, ir kitų prekių, bet nuėjusi į jų puslapį dar nieko gero neradau, matyt dar nebaigtas kurti, nes tik vienos kakokios firmos drabužiai išdemonstruoti g.gif
Atsakyti
man tai labai patinka UCB, gedimino p rospekte nestuke.gif skyrius. laukiu, kada mano pilvelis paaugs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2008 03 27, 22:47)

buvau as zaroj ir labai nusivyliau, nes jau buvau skaicius geru atsiliepimu, kad ten graziu rubu yra, o ten kelios pakabos kabo, 2 rusiu dzinsai, kelios bliuskutes ir kaip visur uz nesciuju rubus papildomai plesia, nors nieko ten ypatingo nera. pvz dzinsai 175 lt visi kainuoja blink.gif
as pati tikrai toli grazu neperku pigiausiu rubu, bet nestuminiu reikia taip trumpai, realiai pora menesiu, kai jau pilvas didelis, tai moket tokias sumas g.gif
manau verta palaukt, kol vaikutis gims ir tada ir vaikuti graziau aprengt ir paciai pasipuost naujais rubais thumbup.gif
Atsakyti
Del liemeneles E ir F dydziu, tai as pirkau Triumphe Vilniaus Europos p.c ir butent dezuteje, mokejau 97 Lt, ir dideliu dydziu buvo Etam'e.Bet kaip Kaune nzn
Atsakyti
QUOTE(Deimantine @ 2008 03 28, 18:35)
man tai labai patinka UCB, gedimino p  rospekte nestuke.gif skyrius.  laukiu, kada mano pilvelis paaugs  ax.gif

sveikutes 4u.gif
kurioj vietoj tas UCB? negirdeta..
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 03 30, 09:41)
sveikutes  4u.gif
kurioj vietoj tas UCB? negirdeta..

aga as irgi noreciau suzinoti wink.gif
Atsakyti
aš vienas kelnes pirkau vedomodoj - bridžus (buvo ir kelnių)- apie 60 lt. su plačia trikotažine guma. pirmo kai laukiausii irgi tokios pat buvo, tai nešiojau iki pat galo, jokių spec nepirkau. tik dabar nebaisiai gražios - tamsaus džinso, chaki, bet koks skirtumas, kai į darbą eiti nereikės, vasarą trinti bus pats tas. o ir po to nešioti bus galima, jei nesutrinsiu iki suplyšimo hihihi.gif
o visokias maikutes trikotažine tai tiesiog didesnio dydžio pirkdavau ir tikdavo, arba suknutes istrižo kirpimo, auga pilvelis, auga ir suknutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 03 29, 14:10)
Del liemeneles E ir F dydziu, tai as pirkau Triumphe Vilniaus Europos p.c ir butent dezuteje, mokejau 97 Lt, ir dideliu dydziu buvo Etam'e.Bet kaip Kaune nzn

O as niekaip nerandu kad butu liemeneliu maitinanciom priekyje atsiseganciu - visos tik kuriu priekyje arba dalis kauselio arba jis visas nusiima g.gif
Atsakyti