Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

sian buvau nestukiu rubu paieskoje doh.gif tai laaaaabai nusivyliau verysad.gif esu smulkute, bet pilvukas jau akivaizdziai matosi ir i darba noretusi apsirengti kazkaip graziau, t.y. su savo dydzio rubeliais graziai pabrezianciais nestuma, o ne muturiuotis kazkokiais dviem dydziais per dideliais rubais ar skarmalais, kokius radau MAMALUX pardej... jokio pasirinkimo - rubai kazkokie nutyse, beformiai ir apskritai KLAIKUS sad.gif

nusivylusi vaziavau i akropoli, kazka normalesnio radau zaroj, bet su mano smulkumu sunku net XS drabuzius "i tema" nusipirkt. isigijau sarafaniuka juoda, kad butu i darba gerai - pardej lyg ir viskas grazu atrode, grizau namo, pasimatavau dar karta ir ryt nesiu atgal - nugaroj kazkaip ryskiai per platu sad.gif

man depresija, ryt tikriausiai prabusiu su skaudancia galva vien nuo minties "ka sian apsirengt...?", nu ka ryt po darbo i paieska AGAIN sad.gif(((
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 25, 12:06)
drinks_cheers.gif  visiškai pritariu. Aš pati paskutines porą savaičių užsimušdama ieškau E dydžio liemenelių. Jų niekur nėra  blink.gif  doh.gif  arba jei yra, tai bobutiškos ir bjaurios  verysad.gif  Help, gal kas nors matė tokią ne baltos spalvos ir už prieinamą kainą?? unsure.gif

Pabandykit Europos Triumphe, bet ziurekite liemeneles dezutese, man atrodo, kad tikrai buvo D ir E dydzio, ir butinai pasimatuokite maitinancioms skirta "Mamabel"! As jau ieskojausi sau D dydzio, o si puikiausiai tiko C.
Papildyta:
QUOTE(supersandryte @ 2008 03 25, 20:40)
sian buvau nestukiu rubu paieskoje  doh.gif tai laaaaabai nusivyliau  verysad.gif esu smulkute, bet pilvukas jau akivaizdziai matosi ir i darba noretusi apsirengti kazkaip graziau, t.y. su savo dydzio rubeliais graziai pabrezianciais nestuma, o ne muturiuotis kazkokiais dviem dydziais per dideliais rubais ar skarmalais, kokius radau MAMALUX pardej... jokio pasirinkimo - rubai kazkokie nutyse, beformiai ir apskritai KLAIKUS sad.gif

nusivylusi vaziavau i akropoli, kazka normalesnio radau zaroj, bet su mano smulkumu sunku net XS drabuzius "i tema" nusipirkt. isigijau sarafaniuka juoda, kad butu i darba gerai - pardej lyg ir viskas grazu atrode, grizau namo, pasimatavau dar karta ir ryt nesiu atgal - nugaroj kazkaip ryskiai per platu sad.gif

man depresija, ryt tikriausiai prabusiu su skaudancia galva vien nuo minties "ka sian apsirengt...?", nu ka ryt po darbo i paieska AGAIN sad.gif(((

Supersandryte, nepulki i panika! 4u.gif Pasiziurek ETAM parduotuvese (Europoje arba Gedimino 22), tikrai daug rubeliu tinkanciu ir nestuke.gif As irgi esu smulki, nestukiu parduotuvese tik pasidairiau del tos pacios priezasties, nusipirkau viena platesni sijona isvis Maximoje (tikrai fainas biggrin.gif), pora rubeliu is ETAM, taip pat megztuka COMPANIES parduotuveje (Vokieciu g.) ir sukuosi kuo puikiausiai be spec.rubeliu! biggrin.gif
Atsakyti
o as aplamai neradau normaliu rubu nestukem nei vienoj kauno parduotuvej,
as auksta, nestambi, tai man reikia siauru ir ilgu rubu, o ten visur atvirksciai trumpi ir platus, tai atrodai kaip su maisu smile.gif
tai nuvariau i viena labdaryna ir nusipirkau nauju vero modos rubu, kurie puikiausiai tiko ir sumokejau visai nedaug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 03 25, 23:06)
o as aplamai neradau normaliu rubu nestukem nei vienoj kauno parduotuvej,
as auksta, nestambi, tai man reikia siauru ir ilgu rubu, o ten visur atvirksciai trumpi ir platus, tai atrodai kaip su maisu smile.gif
tai nuvariau i viena labdaryna ir nusipirkau nauju vero modos rubu, kurie puikiausiai tiko ir sumokejau visai nedaug thumbup.gif

gal gali atskleisti paslaptį kur tokį radai, nes ir aš sau nieko neišsirenku tose pardėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 03 25, 20:59)
Pabandykit Europos Triumphe, bet ziurekite liemeneles dezutese, man atrodo, kad tikrai buvo D ir E dydzio, ir butinai pasimatuokite maitinancioms skirta "Mamabel"! As jau ieskojausi sau D dydzio, o si puikiausiai tiko C.

Kad aš Kaune ieškau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 26, 09:10)
Kad aš Kaune ieškau  ax.gif

akropolyje Triumph parde 2a. yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 03 26, 11:34)
akropolyje Triumph parde 2a. yra  mirksiukas.gif

Aha, yra, tik ten nieko gero nėra, tik pora bobutiško modelio baltos spalvos liemenelių verysad.gif O aš ieškau kad tik ne baltos spalvos, dabar jau po tiek paieškų modelis dzin doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 26, 13:35)
Aha, yra, tik ten nieko gero nėra, tik pora bobutiško modelio baltos spalvos liemenelių  verysad.gif  O aš ieškau kad tik ne baltos spalvos, dabar jau po tiek paieškų modelis dzin  doh.gif

Tai ka Kaune tik viena Triumph parde? netikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 03 26, 13:43)
Tai ka Kaune tik viena Triumph parde? netikiu smile.gif

Tai aišku, kad ne viena smile.gif Bet visuose Triumphose liemenelės vienodos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 03 26, 07:38)
gal gali atskleisti paslaptį kur tokį radai, nes ir aš sau nieko neišsirenku tose pardėse  mirksiukas.gif

zinoma smile.gif
maironio gatvej, toks laiptukais palipt zemyn reikia, priesais soliariumas yra
ten rubeliai aplamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 26, 15:03)
Tai aišku, kad ne viena  smile.gif Bet visuose Triumphose liemenelės vienodos  unsure.gif

Ne, tikrai nevienodos prekes - nes yra keli "Triumph" platintojai Lietuvoje
(as kai gavau dovanu ceki, buvo nurodyta kuriose konreciai tas cekis galioja).
Ir is tiesu, prekiu asortimentas kiekvienoje "Triumph" kitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2008 03 27, 15:26)
Ne, tikrai nevienodos prekes - nes yra keli "Triumph" platintojai Lietuvoje
(as kai gavau dovanu ceki, buvo nurodyta kuriose konreciai tas cekis galioja).
Ir is tiesu, prekiu asortimentas kiekvienoje "Triumph" kitoks  smile.gif

Pritariu thumbup.gif reikia tik ziuretis, o kad tu ten del dydziu versklenai- tai ieskok liemeneles dezutese.. smile.gif
Atsakyti