Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

as is specialiu nesciosioms skirtu pirkau tik dzinsus ir pedkelniu. Dzinsus beje radau faino modelio Benetone ir kaina padori
O siaip turiu megztu sukneliu, ilgesniu megztuku pirktu dar pries nestuma - i juos puikiausiai ilendu
Atsakyti
QUOTE(jurgiciuke @ 2009 10 07, 16:07)
Sakykit, jums nespaudžia džinsai pilvuko g.gif ?

sveikos. dzinsus as vienus nusipirkau pazemintu liemeniu, nu spaudzia jie man doh.gif o tokie grazus, gal siaip mazi, tai del to? g.gif

QUOTE(Bittersweet @ 2009 11 07, 10:16)
O siaip turiu megztu sukneliu, ilgesniu megztuku pirktu dar pries nestuma - i juos puikiausiai ilendu

oi, kaip noreciau megztu sukniu doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2009 10 11, 07:18)
Panos, kur rasti "nesciosius" dzinsus 4u.gif Noretusi siauru ant koju bet visur kur maciau platus doh.gif

Aš parsisiunčiau šituos.. labai patenkinta thumbup.gif

http://www.laredoute...C...85&source=#
Atsakyti
Radau vakar, kad kelnes po 99Lt naujos http://www.emama.lt, varysiu paziuret i Kauna ka siulo. ax.gif

Atsakyti
O gal galite parasyti adresa kur kaune galima gyvai pamatyti emama.lt siulomu prekiu? aciu 4u.gif
Atsakyti
is spec.nestukems skirtu rubu turiu tik dzinsus, bet ir tiems juosmo atiro blink.gif o siaip dauguma rubu paprastose parduotuvese galima rast smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 02 23, 15:43)
Manau viskas priklauso nuo to kokiu metu sezonu pilvukas labiusiai isdides, nes man iki 6nestumo menesio spec rubu nereikejo- tilpau i mergautinius lotuliukas.gif  Kai pilvukas padidejo buvo jau vasaros pradzia tad issigijau kelias bliuskutes kurios tokios laisvesnes po krutine ( pirkau normalioj pardej- sia vasara jos buvo lab populiarios ir tarp ne nestukiu tai problemos nebuvo). Dar nusipirkau kelnes ( Kaune, Buk mama parduotuveje) su guma per pilva - man jos buvo patogios, pirkau juodas tai ir kaip iseigines tarnavo. Vasara buvo silta tad prireike ir trumpu kelniu (pirkau bridzius ir su guma), taip pat kelias sukeneles kurios platejancios po krutine ( pirkau normalioj parduotuveje). Be to patogus buvo sarafanas, kuris buvo zaismingu spalvu. TAip kad rubeliu turejau nemazai bet jie visi buvo reikalingi nes iki galo nestumo buvau lab aktyvi, visur vaziuodavau tad graziau apsirengti reikejo smile.gif  Bet jei paskutinius menesius leidi namuose, tai tu rubu nereik tiek daug, juk namuose devim tai kas patogiausia ir nebutinai stilinga ax.gif

Atsakyti
QUOTE(geltonplauke @ 2009 11 15, 14:12)
O gal galite parasyti adresa kur kaune galima gyvai pamatyti emama.lt siulomu prekiu? aciu  4u.gif

Nelabai zinau, bet jei SAWANA drabuziu tai Kaune, Raudondvario pl. www.sawana.lt
Atsakyti
fainu trikotaziniu rubeliu yra www.minikid.lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na as manau, kad nestukems specialiai reikia tik kelniu, dzinsu, bridzu, o siaip tai viskas is eiliniu paprastu parduotuviu tinka mirksiukas.gif , juolab, kad dabar taip madoj tunikos, is kuriu net nesuprasi kuri nestuke, o kuri ne smile.gif
keleta adresiuku, bet siaip pasigooglinus labai daug ismeta.
Kaune:
Sawana (raudondvario pl. 93)
Dar ne mama (donelaicio 91)
Mamamija (savanoriu pr. 126)
Kauno urmo naze-raudonoji galerija-1 sale- 4 vieta (bet ten elementarus dzinsai po 179 Lt. doh.gif , kur internete po 100 Lt. gali nusipirkti.
sita internetine sveitaine labai nebloga

http://shop.laukiuosi.lt/
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti