Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(keistuole @ 2008 03 15, 12:48)
as pirkau Vilniuj Eorovaistinej, tai manau ir Klaipedoj turetu buti. Dar savaitgaliais
15 proc nuolaida. Aisku nieko imantraus, bet funkcionali.
Dar pirkau ir nestukiu parduotuvej prasmatnesne, bet nebuvo ji man patogi, nors
atrode kokybiskesne, tvirtesne ir buvo gerokai brangesne

O jūs man pasakykit kas nors, ar tinka liemenėlės maitinančioms neščioms ar ne? g.gif
Atsakyti
Aisku tinka, nieko ten kitokio nera, neskaitan jog kauseliai atsisega. Jei nori gali nesiot, nepatogumu kazkokiu tikrai neturetu buti.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 03 15, 13:51)
Aisku tinka, nieko ten kitokio nera, neskaitan jog kauseliai atsisega. Jei nori gali nesiot, nepatogumu kazkokiu tikrai neturetu buti.

Ačiū labai už info 4u.gif
Turbūt kad pirksiu, nes savo dabartinio dydžio paprastų liemenelių niekur nerandu doh.gif O maitinančioms jos kažkaip didesnių dydžių būna thumbup.gif ir kaina nedidelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 15, 13:03)
Ačiū labai už info  4u.gif
Turbūt kad pirksiu, nes savo dabartinio dydžio paprastų liemenelių niekur nerandu  doh.gif  O maitinančioms jos kažkaip didesnių dydžių būna  thumbup.gif  ir kaina nedidelė  thumbup.gif

Jei krutine didele pasiieskok liemeneliu su platesnem petneselem, bus patogiau.
Stai tokios carriwell patogios, yra ir ne maitinancioms
user posted image
user posted image
Tonus elast liemenele, atsiseganti per prieki, medvilnine
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indrė @ 2008 03 13, 23:24)
Vilniuje, mamalux labai brangu, o štai Europoje yra tokia parduotuvė ETAM, pirmam aukšte, tai daug ko galima žymiai pigiau nusipirkti, už 70 -  100 lt. ir drabužiai jaunatviškesni, bet turbūt daugiausia tinka iki kokio 6 mėn.    O kas "nesibaido" padėvėtų drabužių pard., tai humanoje būna gero stovio drabužėlių, tik labai ieškoti reikia, ir, jei yra galimybė, dažnai užeidinėti, ypač, kai būna užvežimas, kol dar daug naujų prekių, tai galima už 35 lt max gauti, tai ne 150 lt kurnors vcup'e.

As irgi nemazai rubeliu issirinkau ETAM parduotuveje thumbup.gif
Tiesa, vakar buvau VCUP'e - tai 4 aukste jau nebeliko tos parduotuves besilaukiancioms..

QUOTE(Neringucia @ 2008 03 14, 17:10)
Komentuoju:

user posted image

As vakar Triumph'e nusipirkau sia liemenele thumbup.gif , 65 Lt. Mano krutine ne maza, ir nors si liemenele be kauseliu ar lankeliu, laiko puikiai. Be to, kamavausi del dydzio- iprastu limeneliu C buvo per mazas, o D- per didelis, cia C tiko puikiausiai, nes si liemenele tempiasi.
Vienintelis keistumas - kad krutys tokios labiau i sonus ziuri biggrin.gif blush2.gif nei budavo su lankeliais...
Bet pakelia ir prilaiko puikiausiai!
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2008 03 14, 17:10)
Komentuoju:

user posted image

Irgi be priekaištų, besiūliai tokie labai patogūs  thumbup.gif

Sakyk, o kokios cia firmos kelnaites? Atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 03 17, 10:39)
Tiesa, vakar buvau VCUP'e - tai 4 aukste jau nebeliko tos parduotuves besilaukiancioms..

Ir aš šeštadienį VCUP tos paduotuvės ieškojau-informacijoj pasakė,kad atsidarys po poros savaičių antrame aukšte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmire: 17 kovo 2008 - 15:03
QUOTE(Rittule @ 2008 03 17, 11:26)
Sakyk, o kokios cia firmos kelnaites? Atrodo  thumbup.gif

Čia iš Prancūzijos parsisiunčiau LaRedoute firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi. Esu naujoke nelabai moku naudotis sia sistema blush2.gif Esu nescia ketvirta savaite taciau jau turiu rupesciu del rubu - labai pradejo priaugineti svoris. Niekur nagaliu gauti liemeneles E dydzio. Gal kas zino kur gauti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuse @ 2008 03 20, 15:39)
Sveiki gyvi. Esu naujoke nelabai moku naudotis sia sistema blush2.gif  Esu nescia ketvirta savaite taciau jau turiu rupesciu del rubu - labai pradejo priaugineti svoris. Niekur nagaliu gauti liemeneles E dydzio. Gal kas zino kur gauti? bigsmile.gif

Triumphe, Etam'e, tikrai rasi
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 03 24, 09:40)
Triumphe, Etam'e, tikrai rasi

sorry bet bent jau Kauno akropolio Triumphe man galejo pasiulyti maximum D dydzio liemenele ir tai tokia bobiska doh.gif mano budavo iprastai D o dabar kai nestumas ipsusejo tai ir krutine biski padidejo ir norejau biski didesnes ir patogesnes liemeneles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2008 03 24, 21:50)
sorry bet bent jau Kauno akropolio Triumphe man galejo pasiulyti maximum D dydzio liemenele ir tai tokia bobiska  doh.gif mano budavo iprastai D o dabar kai nestumas ipsusejo tai ir krutine biski padidejo ir norejau biski didesnes ir patogesnes liemeneles  blush2.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu. Aš pati paskutines porą savaičių užsimušdama ieškau E dydžio liemenelių. Jų niekur nėra blink.gif doh.gif arba jei yra, tai bobutiškos ir bjaurios verysad.gif Help, gal kas nors matė tokią ne baltos spalvos ir už prieinamą kainą?? unsure.gif
Atsakyti