Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(jurgiciuke @ 2009 10 07, 15:07)
Sveikos, mamytės nestuke.gif . Sakykit, jums nespaudžia džinsai pilvuko g.gif ? As 16 sav. nusipirkau džinsus.  specialius būsimai mamytei ir tikėjausi, kad jie"augs"kartu su manim. Svorio nuo tada 2 kg priaugau, bet kai sėdžiu ta juosta, kur skirta palaikyti pilvuką, žiauriai spaudžia doh.gif . Kai vaikštau-viskas gerai. Nesuprantu, ar aš nepataikiau dydį, ar taip su jais kažkas negerai. Žiauru, jei kas du mėn. vis naujus džinsus reiks pirkt verysad.gif

Sveika,
Pas mane ta pati problema buvo, aš kelnes nunešiau i siuvykla tai man nukirpo ta juosta kuri laiko pilva ir elatinga medžega prisiuvo ten kur buvo ta juosta. Iš tos juotsos dar šonuose isiuvo praplatinima po koki 1 cm. Tai dabar liuks niekas man nespaudžia . Nes ankciau , tai tas pats kol stovi viskas gerai , kai sedi spaudžia.
Atsakyti
[quote=Akeela,2009 10 13, 13:42]
Sveika,
Pas mane ta pati problema buvo, aš kelnes nunešiau i siuvykla tai man nukirpo ta juosta kuri laiko pilva ir elatinga medžega prisiuvo ten kur buvo ta juosta. Iš tos juotsos dar šonuose isiuvo praplatinima po koki 1 cm. Tai dabar liuks niekas man nespaudžia . Nes ankciau , tai tas pats kol stovi viskas gerai , kai sedi spaudžia.

Aciu uz gera minti, begsiu ir as iki siuvejos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiciuke: 15 spalio 2009 - 08:27
QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 10 13, 10:02)
Pirkau Gariunose uz 120lt siaurus dzinsiukus  4u.gif Labai patogus  rolleyes.gif  Ir ismiera tokia kiap reika XS  thumbup.gif

kurioj vietoj, kuri eilė?
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 26, 10:52)
Aš ką tik iš Gariūnų  4u.gif

Prekių nėščiosiosms yra 5 eilėje 62 paviljonas  4u.gif

Ir dar 9 eilėje yra, bet paviljono numerio nepaklausiau  ax.gif

Anksčiau man atrodo, kad trijose vietose būdavo, dabar tik dvi mačiau  4u.gif

ieškosim...
suprantu, kad tų prekyčių tikrai yra ir ne vienoj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas zino palta kur nesciai nusipirkt , parasykite i az.
Atsakyti
Man tai prisipažinsiu, kad išvis nervina biggrin.gif kad nestuke.gif drabužiai vos ne kaip bulvių maišai.. doh.gif Džinsai platūs tik, bliuskutės be formų, su šiltesniais viršutiniais tai išvis tyliu... doh.gif Nejaučiate diskriminacijos?.. biggrin.gif Jei rimtai, tai ačiū dievui kad atsirado normalūs siauri džinsai nestuke.gif , taip pat bliuskutės-tunikos įvairiausios, kurios ir nėščiai ir ne tinka ir gražiai atrodo... thumbup.gif Reiks lėkti ir man žiūrėtis tuos džinsiukus...Dabar dar turiu porą senų džinsiukų kurie nespaudžia ties pilvo apačia, be to, laukiu kol pilvukas normaliai iššoks...Kad galima būtų tvarkingai jau pasimatuoti kažką..Nes dabar tai nlb ir apsimoka eikvoti jėgas beprasmėms paieškoms.. biggrin.gif Tik vat su paltuku tai doh.gif dabar landžioju inete, paieškos visai nedžiugina..Žiūrėsiu gal kur pardėse aptiksiu ar turguje kažką tinkamo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 10 22, 17:52)
Man tai prisipažinsiu, kad išvis nervina  biggrin.gif kad  nestuke.gif  drabužiai vos ne kaip bulvių maišai.. doh.gif Džinsai platūs tik, bliuskutės be formų, su šiltesniais viršutiniais tai išvis tyliu... doh.gif Nejaučiate diskriminacijos?.. biggrin.gif Jei rimtai, tai ačiū dievui kad atsirado normalūs siauri džinsai  nestuke.gif , taip pat bliuskutės-tunikos įvairiausios, kurios ir nėščiai ir ne tinka ir gražiai atrodo... thumbup.gif

Diskriminaciją jaučiu tik dėl to, kad jei jau rūbas specialus nėštukinis, tai ir antkainis dažniausiai atitinkamas. Na daugmaž vis tiek niekur nedingsi, kai pasirinkimas toks ribotas.

O dėl siaurų džinsų g.gif - na aš per pirmą nėštumą daug nepriaugau (t.y., galima sakyti, kiek priaugau, tiek palikau gimdymo namuose), bet vis tiek vaidenosi, kad riebaliukų prisikaupė kur reikia ir kur nereikia, todėl kažko labai jau išryškinančio figūrą anaiptol nesinorėjo.

Su tom "bliuskutėm-tunikom" irgi verta neapsigauti - kol pilvelis mažas, aišku tinka, gražu, bet vėliau, jei ji nėra siūta nėštukei, piekyje apačia bus aukščiau, nugaroje - žemiau. (Na aišku tai nėra nepataisoma. biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 10 22, 16:52)
Man tai prisipažinsiu, kad išvis nervina  biggrin.gif kad  nestuke.gif  drabužiai vos ne kaip bulvių maišai.. doh.gif Džinsai platūs tik, bliuskutės be formų, su šiltesniais viršutiniais tai išvis tyliu... doh.gif Nejaučiate diskriminacijos?.. biggrin.gif Jei rimtai, tai ačiū dievui kad atsirado normalūs siauri džinsai  nestuke.gif , taip pat bliuskutės-tunikos įvairiausios, kurios ir nėščiai ir ne tinka ir gražiai atrodo... thumbup.gif Reiks lėkti ir man žiūrėtis tuos džinsiukus...Dabar dar turiu porą senų džinsiukų kurie nespaudžia ties pilvo apačia, be to, laukiu kol pilvukas normaliai iššoks...Kad galima būtų tvarkingai jau pasimatuoti kažką..Nes dabar tai nlb ir apsimoka eikvoti jėgas beprasmėms paieškoms.. biggrin.gif Tik vat su paltuku tai  doh.gif dabar landžioju inete, paieškos visai nedžiugina..Žiūrėsiu gal kur pardėse aptiksiu ar turguje kažką tinkamo.. ax.gif

Na as suprantu, kad tokiu metu veikia hormonai ir mes pacios nezinom ko norim. Akimirksniu gali keistis norai, bet nereikia sakyt kad visi rubeliai bulviu maisai. Tiesiog reikia matuotis, kodel smile.gif ? Nes jus jau ne coliuke bigsmile.gif , turite pilveli. Tiesiog nestuke.gif rubeliuose yra vieta pilvukui padaryta, o siaip jie daugumoj aptempti. Bet jums gal jie ant pakabos atrodo kaip maisai g.gif(bent man panasiai buvo blush2.gif ). Pasirinkit savo dydi ir matuokites, matysit kad klydot 4u.gif Rubeliai
Rubeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 23 spalio 2009 - 08:35
Nei čia siaučia pas mane hormonai nei ką, nlb supratote kad juokavau kai kur... biggrin.gif 4u.gif O jei rimtai kalbant, tai per pirmą nėštumą išvaikščiojau nei vieno rūbo nepirkus spec..ta prasme nėščiosioms..Priaugau 10 ir po gimdymo numečiau 15.. biggrin.gif Bet tuomet kai laukiausi, tai pilvas išlindo balandį, o rugpjūtį pagimdžiau..Tad su rūbais išties nereikėjo didelio vargo..O dabar man praktiškai tik turbūt paltukas neduoda ramybės...Nes visada nešiojau trumpas striukes, paltuką kurį turiu negaliu nešioti jau, nes jau spaudžia..O dėl visų kitų rūbelių, tai didelio vargo tikrai nematau..Bet vistiek man spec nėštukiniai drabužiai dauguma negražūs ir tokie sakykim senamadiški..Ne visi, bet vat čia dairiausi kažkuriose int. pardėse..Na tokie, lyg juos užsidedi ir tu vos ne 10m vyresnė tampi... doh.gif Kai kuriose pardėse drabužiai yra labai gražūs, bet kainos tai nžn kaip jums bet man tai ne proto ribose...Mėtyti pvz už kelnes po 300lt, tam kad jas panešioti galėčiau kelis kart... doh.gif Žinoma parduot galima paskui, bet tų pinigų nesusigrąžinsi, duok die bent pusę kainos..Taigi norisi ir pigesnių drabužėlių susirasti... blush2.gif Ką norit tą sakykit, bet tikrai nesinori "atkentėti" tuos 5mėn, neva jau pasikeitė figūra reiškias turi susitaikyti ir jau gražiai atrodyti gali nesvajoti...Norisi džiaugtis jais, atrodyti gražiai ir nekompleksuoti dėl priaugtų kg..Nekalbu apie tai kad reikia apsitempti pilvą ir pan, ir demonstruoti viską, tiesiog jaustis gražiai ir laimingai pačiai sau..Tada ir kiti tai matys ir taip pat apie tave galvos.. 4u.gif Nu žodžiu gal supratot.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 23 spalio 2009 - 13:59
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 22, 19:09)
Diskriminaciją jaučiu tik dėl to, kad jei jau rūbas specialus nėštukinis, tai ir antkainis dažniausiai atitinkamas. Na daugmaž vis tiek niekur nedingsi, kai pasirinkimas toks ribotas.

O dėl siaurų džinsų g.gif - na aš per pirmą nėštumą daug nepriaugau (t.y., galima sakyti, kiek priaugau, tiek palikau gimdymo namuose), bet vis tiek vaidenosi, kad riebaliukų prisikaupė kur reikia ir kur nereikia, todėl kažko labai jau išryškinančio figūrą anaiptol nesinorėjo.

Su tom "bliuskutėm-tunikom" irgi verta neapsigauti - kol pilvelis mažas, aišku tinka, gražu, bet vėliau, jei ji nėra siūta nėštukei, piekyje apačia bus aukščiau, nugaroje - žemiau. (Na aišku tai nėra nepataisoma. biggrin.gif )

Todėl nėštumines kelnes susiradau ebay... Ir dar taip idomiai, šiaip nešioju M normalių kelnių, o neštuminių, pasiklausinėjau draugių tendencijas, ir gerai kad nusipirkau S, bet jaučiu ir į XS būčiau tilpus. Tuos nėštuminius rūbus tiek praplatina, kad toks jausmas, jog visą nėštumą ėsti turėčiau. Tiesa priaugau gal 14 kg.
O kai kurios maikės man tinka iki šiol mano nešiotos, nors man jau 34 savaitės, kaži kaip ilgai taip smile.gif
Atsakyti
vakar maximoje nusiprikau pilvo juosta, ji ne prilaikymui, bet kaip drabuzelis. Kazkur SM maciau jas reklamuojant. Patogu, nereikia ieskoti ilgesnes bliuskeles, graziai uzsidengia pilvukas. Jos utenos trikotazo , medvilnines, kaina 30lt , o sia savaite ir akcija 40 proc. buvo baltos ir juodos, baltos dar maciau su klaustuku ant pilvelio nestuke.gif
Rekomenduoju, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
o as nusipirkau pedkelniu labai gerai aptempianciu liemeni. smile.gif tai tikiuosi sueis smile.gif pilvukas mano nedidelis tai tikiuosi prispaust uzteks kas ten bus is jo like smile.gif o ir po to gal sunesiot sueis ax.gif
Atsakyti
as visai nepirkau nei vieno rubo nestukems, nesiojau ka turejau plataus ir ilgo, arba nusipirktavau ka nors keliais dydziais didesnio pvz suknele lb placia per pilva, o apacioje su tokia aptenpianca klubus juosta ir lb gerai atrode, y savo kelnes per subiniuka ylysdavau tai prasisegus vaiksciodavau uzhsisegus platu dirza ir viskas smile.gif
Atsakyti