Sveikos, mamytės . Sakykit, jums nespaudžia džinsai pilvuko ? As 16 sav. nusipirkau džinsus. specialius būsimai mamytei ir tikėjausi, kad jie"augs"kartu su manim. Svorio nuo tada 2 kg priaugau, bet kai sėdžiu ta juosta, kur skirta palaikyti pilvuką, žiauriai spaudžia . Kai vaikštau-viskas gerai. Nesuprantu, ar aš nepataikiau dydį, ar taip su jais kažkas negerai. Žiauru, jei kas du mėn. vis naujus džinsus reiks pirkt
QUOTE(jurgiciuke @ 2009 10 07, 16:07)
Sveikos, mamytės . Sakykit, jums nespaudžia džinsai pilvuko ? As 16 sav. nusipirkau džinsus. specialius būsimai mamytei ir tikėjausi, kad jie"augs"kartu su manim. Svorio nuo tada 2 kg priaugau, bet kai sėdžiu ta juosta, kur skirta palaikyti pilvuką, žiauriai spaudžia . Kai vaikštau-viskas gerai. Nesuprantu, ar aš nepataikiau dydį, ar taip su jais kažkas negerai. Žiauru, jei kas du mėn. vis naujus džinsus reiks pirkt
sveikute, manau nepataikei dydzio. as nusipirkau bridzus 4 men.dabar jau 7men. ir iki siol sekmingai nesioju, niekas nespaudzia...
QUOTE(jurgiciuke @ 2009 10 07, 16:07)
O man iskilo ta pati problema.
Manau cia musu pilvukai auga siek tiek zemiau nei turetu
Kadangi pati elastine medziaga dar turi l.daug vietos augimui, o uzsegimas spaudzia gerokai ir man...
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 01, 11:09)
Birūta, Karalaiti, o gal tiesiog nusipirkti didesnio dydžio striukę Vis tiek tik keliems mėnesiams
Perdidelė striukė ir yra perdidelė striukė - iškart matosi, kad pečiai perplatūs, be to, pilvelis paskutinįjį mėnesį į vienu dydžiu didesnę gali ir netilpti, tai jau gausis ne rūbas, o miegmaišis. Tada jau geriau bandyti kažką skolintis ar kad ir tuose pigiuose rūbuose žiūrėti ir taip pratemti tuos kelis mėnesius, ypač jei iš namų išeini vos kartą per savaitę.
Beje pati, kai laukiausi vyresnėlio (t.y. prieš 2 m.), po ilgų ilgų ir į neviltį varančių paieškų radau savo svajonių paltuką "Promod" parduotuvėje Vilniaus Akropolyje. Mokėjau nemažai, bet kadangi antras mažylis planuotas irgi ne už kalnų, tai vertėjo. Džiaugiuosi ir modeliu, ir audinio kokybe - sėkmingai nešioju jau dabar ir žinau, kad tilpsiu iki pat gimdymo (tik gal per pačius šalčius teks nemėgstamus kailinius išsitraukti). Nereklamuoju, nes tikriausiai dabar toje parduotuvėje nieko panašaus nėra, tik sakau, kad turint sveikatos verta ir per nespecializuotas parduotuves pasivaikščioti - pasitaiko gerų dalykų ir ten, kur mažiausiai tikiesi.
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2009 09 29, 16:18)
na tik nesupykit bet Gariunai nera jau tokie dideli galima apeiti ir paziureti kuriose eilese tie rubeliai ir koks ju asortimentas.
Na čia kiek ne į temą, bet nėštumai būna laaabai skirtingi, tad jei Tau ir nieko nereiškia perbėgti visus Gariūnus, tai sveikintina - gali tuo tyliai pasidžiaugti, o jei žmogus klausia konkrečiai, matyt ir porą eilių pereiti nėra labai lengva. (Tik tiek, kad, kaip minėjau, galvą išūžia tos nėštukinių vietų reklamos per vietinį radiją - tik eik pirkti).
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 09, 13:43)
Perdidelė striukė ir yra perdidelė striukė - iškart matosi, kad pečiai perplatūs, be to, pilvelis paskutinįjį mėnesį į vienu dydžiu didesnę gali ir netilpti, tai jau gausis ne rūbas, o miegmaišis. Tada jau geriau bandyti kažką skolintis ar kad ir tuose pigiuose rūbuose žiūrėti ir taip pratemti tuos kelis mėnesius, ypač jei iš namų išeini vos kartą per savaitę.
As turejau turejau didesne striuke, tiesa pirkau ja tik paskutiniam meniasiam, tikrai nesimate, kad per pecius laisvoka ir labai patogi buvo. Reik tiesiog matuotis ir tikrai nematau reikalo moket brangiai uz ruba kurio reiks tik keliem menesiam.
Vakar Akropoly, Bimbo parduiotuvej maciau dzinsams akcija, visi po 40Lt. Manau kaina tikrai nebloga
Panos, kur rasti "nesciosius" dzinsus Noretusi siauru ant koju bet visur kur maciau platus
QUOTE(sweety123 @ 2009 10 11, 08:18)
Panos, kur rasti "nesciosius" dzinsus Noretusi siauru ant koju bet visur kur maciau platus
as siaurus maciau Zaroje nestukiu skyriuje, bet man jie per dideli buvo, labai jau dideliam pilvukui ten
QUOTE(avietia @ 2009 10 11, 09:25)
as siaurus maciau Zaroje nestukiu skyriuje, bet man jie per dideli buvo, labai jau dideliam pilvukui ten
tada jauciu ir man perdideli bus pilvukas dar nedidelis, bet mano drabuziai jau netinka Nusipirkau turguj pora kelniu bet man kazkaip nesinesioja Noretusi kokiu nors madingesniu
QUOTE(Keja @ 2009 10 10, 10:40)
Vakar Akropoly, Bimbo parduiotuvej maciau dzinsams akcija, visi po 40Lt. Manau kaina tikrai nebloga
Dėkui, Keja, už info - smagu, kad ir nebesilaukiančios mamytės (jei neklystu) nepamiršta nėštukių rūpesčių.
Gal ta akcija jau pasibaigė, bet šiandien nieko panašaus ten nemačiau. Apskritai džinsų labai menkas pasirinkimas ir tokie visai šiaip sau, o kainos maždaug kaip visur. Va iš kombinezonų, kas planuoja įsigyti, tai gal ir galima ką nors išsirinkti (labai nesigilinau).
Maciau gariunuose siaurus,labai grazius dzinsus,kaina berods 125 lt,pagailejau pinigeliu,nes nebedaug liko))bet jauciu jei vaziuosiu dar karta,tai nupirksiu))
Pirkau Gariunose uz 120lt siaurus dzinsiukus Labai patogus Ir ismiera tokia kiap reika XS