Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 26, 10:52)
Aš ką tik iš Gariūnų  4u.gif

Prekių nėščiosiosms yra 5 eilėje 62 paviljonas  4u.gif

Ir dar 9 eilėje yra, bet paviljono numerio nepaklausiau  ax.gif

Anksčiau man atrodo, kad trijose vietose būdavo, dabar tik dvi mačiau  4u.gif

na tik nesupykit bet Gariunai nera jau tokie dideli galima apeiti ir paziureti kuriose eilese tie rubeliai ir koks ju asortimentas. doh.gif

Maikute su nupiestu leliuku as pati neperseniausiai pirkau gariunuose tik kaina didele sad.gif jis nera siltas o mokejau 80lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 09 29, 16:18)
*na tik nesupykit bet Gariunai nera jau tokie dideli galima apeiti ir paziureti kuriose eilese tie rubeliai ir koks ju asortimentas.  doh.gif

**Maikute su nupiestu leliuku as pati neperseniausiai pirkau gariunuose tik kaina didele sad.gif jis nera siltas o mokejau 80lt  smile.gif

*Nepyksime mirksiukas.gif Gal ne visi nori po visą turgų vaikštinėti ax.gif Tai tik pasiklausia 4u.gif

**Mačiau, labai man patiko wub.gif Tik gaila, kad dviejų spalvų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 29 rugsėjo 2009 - 15:44
as cia truputi pareiksiu savo nuomone blush2.gif as tai kolkas stabdau nestukiu rubu pirkimus.... gaila pinigeliu, nes galiu nusipirkti ir labai greitai isaugti, mat dar tik antra trimestra pradejau... dar atrodo galiu kenteti, bet visas kelnes nesioju atsegtas, kas darbe yra labai nepatogu o kokias kelnes nestukems bijau pirkti, nes o jeigu uzpakaliukas su liaskom baisiai isstores ir nebetilpiu po menesiuuko, o jos tai nepigios.Tai dabar mastau gal nusipirkti kokias storesnes timpes jau ir prie ilgesniu megstuku nesioti, bent bus vietos kur plestis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2009 09 29, 21:26)
as cia truputi pareiksiu savo nuomone blush2.gif  as tai kolkas stabdau nestukiu rubu pirkimus.... gaila pinigeliu, nes galiu nusipirkti ir labai greitai isaugti, mat dar tik antra trimestra pradejau... dar atrodo galiu kenteti, bet visas kelnes nesioju atsegtas, kas darbe yra labai nepatogu o kokias kelnes nestukems bijau pirkti, nes o jeigu uzpakaliukas su liaskom baisiai isstores ir nebetilpiu po menesiuuko, o jos tai nepigios.Tai dabar mastau gal nusipirkti kokias storesnes timpes jau ir prie ilgesniu megstuku nesioti, bent bus vietos kur plestis biggrin.gif

Kai buvau 17 savaičių nusipirkau kelnes nėščioms. dabar jau 33. Ir svorio priaugau, ir pastambėjau, bet kelnės puikiai tinka. kelnių dalis per liemenį tempiasi, o ir kitos kūno dalys neaptemptos, nes pirkau laisvesnes.
Pamenu, kai pirmą sykį užsimoviau kelnes pasimatavimui - nesinorėjo iš jų išlįsti lotuliukas.gif. Tai ir išėjau jomis apsimovusi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2009 09 30, 08:53)
Kai buvau 17 savaičių nusipirkau kelnes nėščioms. dabar jau 33. Ir svorio priaugau, ir pastambėjau, bet kelnės puikiai tinka. kelnių dalis per liemenį tempiasi, o ir kitos kūno dalys neaptemptos, nes pirkau laisvesnes.
Pamenu, kai pirmą sykį užsimoviau kelnes pasimatavimui - nesinorėjo iš jų  išlįsti lotuliukas.gif. Tai ir išėjau jomis apsimovusi  biggrin.gif .

O jei dar kelniu audinys su elastanu tai is vis thumbup.gif .
Is siaip manau jau II trimestre galima pastebet, kuri tavo kuno vieta linkusi augti (neskaitant pilvuko) smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2009 09 29, 20:26)
as cia truputi pareiksiu savo nuomone blush2.gif  as tai kolkas stabdau nestukiu rubu pirkimus.... gaila pinigeliu, nes galiu nusipirkti ir labai greitai isaugti, mat dar tik antra trimestra pradejau... dar atrodo galiu kenteti, bet visas kelnes nesioju atsegtas, kas darbe yra labai nepatogu o kokias kelnes nestukems bijau pirkti, nes o jeigu uzpakaliukas su liaskom baisiai isstores ir nebetilpiu po menesiuuko, o jos tai nepigios.Tai dabar mastau gal nusipirkti kokias storesnes timpes jau ir prie ilgesniu megstuku nesioti, bent bus vietos kur plestis biggrin.gif

manau bent vienas kelnes su guma viršuje, nėščiųjų ar ne nėščiūjų įsigyti apsimoka. Na man būtų nejauku kelnes atsegtas nešiot biggrin.gif

storos tympės irgi geras dalykas.

Šiaip man dabar 7 mėn, bet dar į savo kai kuriuos rūbus telpu.
Kelnes tai įsigijau. Iš mamas gavau porą platesnių megstinių.

Didžiausia bėda tai yra - striukė doh.gif
Atsakyti
na seip as kelnias nesciosiom nusipirkau jau gal kokiu 14savaičiu, nes mane uzknisdavo kad truputi spaudzia pilveli senosios kelnes. Nebijok nusipirk truputi platesnes, viršuje susitrauksi gumą kad jos tau nekristų, o pamažu augant pilveli atleidinesi smile.gif Tikrai negailek tu 100-130lt ir isigyk jas pamatysi kaip beprotiskai patogu ax.gif 4u.gif

O maikutes tai taip viena buvo juoda tuo metu o kita tokia elektrines spalvos. Aš būčiau nepirkusi bet mano vyrui labai patiko, tai isigyjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 09 30, 13:05)
O maikutes tai taip viena buvo juoda tuo metu o kita tokia elektrines spalvos. Aš būčiau nepirkusi bet mano vyrui labai patiko, tai isigyjau  bigsmile.gif

Jei nieko tinkamesnio nerasiu, tai pirksiu tą elektrinės spalvos wub.gif Juoda man nepatinka blush2.gif

Ar Maximoje yra sijonų nestuke.gif Bet kad ne džinsiniai būtų 4u.gif Nes Gariūnuose tik džinsinius mačiau ax.gif
Atsakyti
kur rasti nebrangiai pirkti palta/striuke didelei nestukei? verysad.gif pusantro menesio liko, sedziu namie, bet kartais norisi i miesta iseiti, bent karta per savaite - dabar lakstau atsagstytais virsutiniais rubais, nes per pilva per siauri... verkti noris... ir sloga uzpuole iskart del to plikinimosi... verysad.gif
Atsakyti
sveikutes. man ir problemos su virsutiniais apdarais... negi teks namie sedet? g.gif gal reikia paieskoti tuose nupigintuose rubuose? as galvoju reiks uzeit savaitgali pasidairyt.
Atsakyti
Birūta, Karalaiti, o gal tiesiog nusipirkti didesnio dydžio striukę ax.gif Vis tiek tik keliems mėnesiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 01, 11:09)
Birūta, Karalaiti, o gal tiesiog nusipirkti didesnio dydžio striukę  ax.gif Vis tiek tik keliems mėnesiams  4u.gif

irgi variantas, teks ieskot... ax.gif
Atsakyti