Pradžioj pirkinėjau naujutėlius drabužėlius, o dabar radau įvairių interneto svetainių, kur buvę nėštukės išparduoda savop rūbelius, ir tikrai nusipirkau visai nemažai geros kokybės ir pigiai. Juk kiek ten jų prinešiosi
QUOTE(slyva @ 2009 07 03, 17:47)
O as nusipirkau pora kelnyciu Buk Mama parduotuveje Labai bijojau kad ilgai teks ieskoti drabuziu, bet abejos iskart tiko tai ir paemiau. Ir kaina puse velnio... O visi kiti rubai is mano spintos, manau, man dar ilgai tiks
Aš ir ten radau kelnes kokių labai norėjau, tai labai jomis džiaugiuosi. Ten suknelę ir palaidinę nusipirkau. Esu patenkinta, tik asortimentas skurdokas. Kiek vėliau keliausiu kitur pasižvalgyti.
Aš tai va galvoju ką reiks daryti žiemą, visad vaikščiodavau su trumpa striuke..O dabar bus pilvukas, norėtųsi paltuko kokio gal..Nžn net... Ale kokį didesnį užsidėsi, tai atrodysi kaip meška... Kas ką planuojat arba gal nešiojote, pasidalinkit..
QUOTE(patrakusi @ 2009 08 24, 18:08)
Aš tai va galvoju ką reiks daryti žiemą, visad vaikščiodavau su trumpa striuke..O dabar bus pilvukas, norėtųsi paltuko kokio gal..Nžn net... Ale kokį didesnį užsidėsi, tai atrodysi kaip meška... Kas ką planuojat arba gal nešiojote, pasidalinkit..
tiesiog pasidairyk ilgos striukės ar pan, gali vienu dydziu didesne pabandyt,
svarbiausia atkreipk dėmesį į patį modelį....
svarbu kad butu nors kiek įliemenuotas, ar koks išsilginis raštas, na kai yra forma tai ir neatrodai kubiliukas
beto ilgas drabužis visvien optiškai kiek ,,ištempia", plonina
QUOTE(slyva @ 2009 07 03, 17:47)
O as nusipirkau pora kelnyciu Buk Mama parduotuveje Labai bijojau kad ilgai teks ieskoti drabuziu, bet abejos iskart tiko tai ir paemiau. Ir kaina puse velnio... O visi kiti rubai is mano spintos, manau, man dar ilgai tiks
mano pirmas ir paskutinis! kontaktas su BŪK MAMA buvo toks fuuuui, kad norejos jas ten visas
Pardavėja perkreiptu veidu sekiojo iš paskos ir vos tik ką paimdavau, laikydavo šventa pareiga primint jog XL ar L dydžių jie beveik neturi (patikekit man jų ir nereikėjo, visą antrą pranešiojau 38, ant galo 38/40)
O kartu su manim ten rinkosi jauna panelė , tokia smulkutė, mažutė na žodžiu coliukė tikra, lydima brandaus ,,dėdės" su stora pinigine.
Kaip jos prieš ją lankstėsi, tai net koktu pasidarė, subiesino ir išėjau nieko nenusipirkusi .
Tipo jei aš ne XS ir be solidaus palydovo, tai galima elgtis atsainiai, kaip su antrarūše kokia.
Tai vat toks ,,mielas'' aptarnavimas ir paskatino mane dairytis variantų už LT ribų.
Bet gal ir į naudą, ir sau radau ir idėja versliukui gimė, kad stogas nenuvažiuotu namie sėdint keturis metus ir pametinukus auginant.
WWW.LAUKIUOSI.LT
QUOTE(patrakusi @ 2009 08 25, 12:30)
Na šitą tai aš daugmaž žinau, bet vat kai ateina laikas ieškoti, vat tada ir prasideda linksmumai.. Teks apsišarvuoti kantrybę ir ieškotis...
Aš radau neblogą modelį Kalvarijų turguj, ten iš Rusijos moteriškė viena veža, stilingus ir kokybiškus drabužius. Jie kiek brangesni nei visas tas kičas kur pilnas turgus, bet iškart iššiskiria iš tos masės. Pirkau Sidabrinę dirbtinio kailio ,,dublionkę" dar ir ne buvau tokia šilta ir lengva, mokėjau apie 400Lt bet tikrai verta, buvo pirma žiema kai nereikėjo prisirenginėt šilčiausių megztukų po apačia. O ir puikiai pravaikščiojau
O šiaip pastebėjau, kad kai ilga striukė ar paltas (bent jau iki kelių) tai kažkaip sėkmingai ir pilvas įsimontuoja ir nereik spec
WWW.LAUKIUOSI.LT
labukas,
as su pirmu neturejau nestukes rubu,nes kazkaip ir pilvo nebuvo ir vasara tai nebuvo reikalo pirkti bet dabar pas mane pilvas kaip su pirmu 7 menesi,o kur dar kiti metai,tai jau pirkausi.pirkausi su gumom per pilva dzinsus nes ziema vaikscioti reiks tai nesinoretu,kad pilvukas susaltu,del megstuku tai nieko speciailiai nepirkau,o pora bliuzeliu su ilgom rankovem nusipirkau
as su pirmu neturejau nestukes rubu,nes kazkaip ir pilvo nebuvo ir vasara tai nebuvo reikalo pirkti bet dabar pas mane pilvas kaip su pirmu 7 menesi,o kur dar kiti metai,tai jau pirkausi.pirkausi su gumom per pilva dzinsus nes ziema vaikscioti reiks tai nesinoretu,kad pilvukas susaltu,del megstuku tai nieko speciailiai nepirkau,o pora bliuzeliu su ilgom rankovem nusipirkau
Ateina ruduo tai aš pradėjau žvalgytis ebay... kažkokias kelnes nusipirkau iš blooming marvellous, tai bus matyt kai atsiūs, nes tų dydžių nesupaisysi. Kartais tie nėštuminiai dyžiai būna gerokai per dideli. Tai ir nežinau - tada reiks stengtis pastorėt Arba jei ką kamnors perparduosiu.
Bet viliuosi kad tiks, nes nusibodo ieškot
Bet viliuosi kad tiks, nes nusibodo ieškot
DAug ivairiu rubeliu galite rasti Skelbimu lentoje, ir kainos nedidukes. Arba Internetinese parduotuvese (zinoma supermamoj) ten daug mamyciu buresi ir siunciasi rubelius, ir pigesni nei Lietuvoj ir grazesniu modeliu yra KAi buvau pirkau is ten
Na taip prasides ruduo, ziema, reikes tada ir ieskotis rubeliu, dar kol kas ir savu uztenka.
sveikos,
kadangi tema seniai užvesta, įdomu, o db gariūnuose kurioje eilėje drabužiai nėštukėms?
kadangi tema seniai užvesta, įdomu, o db gariūnuose kurioje eilėje drabužiai nėštukėms?