As petkelnes pirkau Aleksote (kaune) mokejau 150Lt cia kam su venom problemos, man labai jos patiko, aptempdavo ziauriai Jos specialiai ir gimdymui tinka, man teko gimdyti su jom
as pirkau pedkelnes nestukems Kaune bazese, kaina 17 lt
QUOTE(Agnieshkele @ 2009 04 27, 13:23)
Pedkelniu nesciosioms buna, bet baisiai uzlenkta kaina. Vienoje parduotuveje gavau nerealu patarima - perkant pedkelnes reikia pirkti gerokai per dideles (niu as nesiodavau 3 dydi, o dabar nestumui perku 5-6) ir ziureti, kad nebutu suformuotos pedos, bei kad uzpakaliukas butu su dviem siulytem. Tada apsuki pedkelnes, mauni uzpakaliuku i prieki ir tas uzpakaliukais uzsitempia virs pilvelio identiskai kaip nestukiniu pedkelniu. O kaina skiriasi kelis kartus
QUOTE(kristi...u @ 2009 04 27, 13:56)
maciau pedkelniu Lindex akropoli. ir kaina dar padori
Dėkui už paaimus Na timpos dar man normaliso tinka, bet laikas taip bėga sakau sužvejosiu patarimus kad nereiktų stresuot
Dar buvau United Colors of Benetton, galvojau gal ką faino rasiu, bet tas skyrelis toks simbolinis (Vilniuj, gedimino pr.) pora kelnių, pora maikių ir porą suknučių tebuvo.
sveikos nestukes turiu kelnes nesciajai 174 ugio, 48 dydis ir megstini nesciajai 170 ugio, 46 dydis. buvau pirkus parduotuvej buk mama. pasiulymai i az, keisciau ir i maxima lipdukus
Perskaičiau visą temikę, ir susidariau nuomonę , tai nusprendžiau skuduriukų ieškoti lapatyne, tuo labiau kad tokius neblogus neseniai atradau nepatiks atnešiosiu ta laikotarpi ir išmesiu(jei formos po gimdymo atsistatys ) kolkas dar normaliai, bet jau kiekviena vakara nerimauju ka rytoj rengtis, nes i senus džinsiukus jau nebetelpu, kelnes taip pat, o megztukai ir maikutės trumpokos l.norėčiau sarafaniuko kokio, bridžų džinsinių, kombinezono bet 200lt.nesiruošiu mokėt, negausiu iki 100lt.ti ir nepirksiu, tada sueis ilgi sijonai su guma ir suknelės, dar mastau timpes nusipirkt ir tunikų pastebėjau kad čia išvis mažai šiaulietukių
o gal kuri nors esate susidurusi su tokia problemele, kaip "dideli dydziai"? Gal kuri zinote, kur Vilniuje galima butu rasti didesniu dydziu rubeliu (palaidiniu, kelniu)? Buciau labai dekinga uz sia info...
QUOTE(Adryte @ 2009 05 16, 09:38)
o gal kuri nors esate susidurusi su tokia problemele, kaip "dideli dydziai"? Gal kuri zinote, kur Vilniuje galima butu rasti didesniu dydziu rubeliu (palaidiniu, kelniu)? Buciau labai dekinga uz sia info...
Su tokia problema kreipkites i "Buk mama" jei ten issirinksite kazka is ju siuvamu drabuziu, tai gales jums pasiuti pagal ismatavimus reikiama dydi. Bent jau taip dare mano drauge, tik del kainos nepamenu ar reikejo kiek damoket ar ne, manau vietoj viska galite issiaiskinti.
H&M rubai nescioms. Isbandyta ir toliau nesiojama. Perku naudotus is ebay, negaliu atsidziaugt.
Sveikutės, o aš parsisiunčiau rūbelių iš www.kiabi.com, iš tiesų labai gražūs, kokybiški, bet jei kas užsisakinėsit-tai imkit dydžiu mažesnius. Aš pvz kelnes nešioju 42dydį, tai tokį ir užsisakiau, tai man visos per didelės, o taip laukiau
Kelnytės štai tokios:
Nuoroda
Nuoroda
Nuoroda
Nuoroda
Tad žinokit, kad reikia mažesnes užsisakinėti, išskyrus tas, kurių sudėtis 100% medvilnė
Kelnytės štai tokios:
Nuoroda
Nuoroda
Nuoroda
Nuoroda
Tad žinokit, kad reikia mažesnes užsisakinėti, išskyrus tas, kurių sudėtis 100% medvilnė
kokia man problema
mano krutine jau 75E man ziauriai sunku kur rasti rubu. plius, kad pati buvau S dydzio o ir dabar pilvukas dar nera jau toks didelis
gal dar kuri su tuom susiduret ir zinot kur nebrangiai galima apsipirkti?
mano krutine jau 75E man ziauriai sunku kur rasti rubu. plius, kad pati buvau S dydzio o ir dabar pilvukas dar nera jau toks didelis
gal dar kuri su tuom susiduret ir zinot kur nebrangiai galima apsipirkti?
O as nusipirkau pora kelnyciu Buk Mama parduotuveje Labai bijojau kad ilgai teks ieskoti drabuziu, bet abejos iskart tiko tai ir paemiau. Ir kaina puse velnio... O visi kiti rubai is mano spintos, manau, man dar ilgai tiks