Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Elevina @ 2009 04 21, 21:56)
laba,
esu cia naujoke, o ir siame visame nestumo reikale irgi tik pora men verdu  unsure.gif 
planuoju "susirasymo" ceremonija, kuriai reikalinga, zinoma, suknele. radau tokia nieko, bet panele, is kurios siustis reiktu, matomai jaunoka ir nesusikalbu as su ja, tai pakomentuokit, jusu manymu, ar 3,5 men nestumas, labai matysis su tokia suknele? ir gal kas tiesiog uzsiemate tuo ir galite pasiulyti kokiu kitu modeliu?

cia sukneles foto, pagal mane, lyg ir laisvai krenta, o ir pilvukas dar nebus "iki nosies"  smile.gif  zodziu, laukiu patarimu
http://public.fotki....-/6c111bl1.html

Suknele labai neaiski, reiktu ja pamatyt gyvai. Nes gali buti jog nuo krutines iki liemens yra korsetas ir tik po to pridurtas sijonukas. Tuomet gali spausti pradedanti augt pilvuka. Nebent ten kazkas reguliuojasi. Dar priklauso nuo tavo sudejimo ir augimo tempo, gali but jei esi labai liekna to pilvo isvis nebus tokiam laike, arba kaip tik labai prades erzinti vos spaudziantys drabuziai. Cia sunku ka pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elevina @ 2009 04 21, 21:56)
laba,
esu cia naujoke, o ir siame visame nestumo reikale irgi tik pora men verdu  unsure.gif 
planuoju "susirasymo" ceremonija, kuriai reikalinga, zinoma, suknele. radau tokia nieko, bet panele, is kurios siustis reiktu, matomai jaunoka ir nesusikalbu as su ja, tai pakomentuokit, jusu manymu, ar 3,5 men nestumas, labai matysis su tokia suknele? ir gal kas tiesiog uzsiemate tuo ir galite pasiulyti kokiu kitu modeliu?

cia sukneles foto, pagal mane, lyg ir laisvai krenta, o ir pilvukas dar nebus "iki nosies"  smile.gif  zodziu, laukiu patarimu

tas diržas man kelia abejonių g.gif 4u.gif
Atsakyti
labai grazi suknute thumbup.gif cia gal aisku visom skirtingai,bet pas mane 3,5 men pilvo visiskai nesimate,augti pradejo tik 4-5 men lotuliukas.gif taigi,manau,gali drasiai rinktis sita suknute
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2009 04 22, 07:12)
labai grazi suknute  thumbup.gif  cia gal aisku visom skirtingai,bet pas mane 3,5 men pilvo visiskai nesimate,augti pradejo tik 4-5 men  lotuliukas.gif taigi,manau,gali drasiai rinktis sita suknute

na bet rizika yra ax.gif ir krūtinė gali padidėt ax.gif
bet graži labai aš rizikuočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elevina @ 2009 04 21, 22:56)
laba,

suknele labai grazi thumbup.gif wub.gif o pilvo dydi tai nelabai gali nuspeti. jei tai pirmas nestumas, tai nemanau kad bus didelis pilvas ir tikrai tilpsi. aisku suknele turetu dabar buti neaptempta smile.gif bet ji labai grazi wub.gif
Atsakyti

aciu uz patarimus smile.gif
tai suknele pakietinima turi tik krutines srityje, ta kaspina galima uzsiristi, kur nori, as ji siusiuos sampano spalvos, nes butent tokios spalvos mano brangusis issrinko kostiuma doh.gif
tai kadangi man jos reikia birzelio viduriui, geguzes antroj pusej issimatuosiu save ir uzsakysiu. toks mano planas ax.gif
sunku, kai matau tik paveiksliuka, bet kaina palyginti nedidele, tai verta surizikuoti, paskui galima ir daugiau bus ka gal atsisiusti.
Papildyta:
ir siaip, sakykit, busimos mamytes, kaip kovojat su pykinimais, silpnumais? man kai uzeina darbe, kur per visa istorija tik viena nescioji tebuvus, tai atrodo, kad vargu, ar uzjaus kas, jau nekalbant apie nuotaiku kaita blush2.gif
aciu Dievui, kad mano busimas vyras dar toks labai kantrus, bet daugumoj man atrodo, kad nuo manes nepriklauso nei nuotaikos, nei tuo labiau, pasisakymai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elevina: 22 balandžio 2009 - 22:15
QUOTE(Elevina @ 2009 04 22, 23:24)
aciu uz patarimus  smile.gif 
tai suknele pakietinima turi tik krutines srityje, ta kaspina galima uzsiristi, kur nori, as ji siusiuos sampano spalvos, nes butent tokios spalvos mano brangusis issrinko kostiuma  doh.gif
tai kadangi man jos reikia birzelio viduriui, geguzes antroj pusej issimatuosiu save ir uzsakysiu. toks mano planas  ax.gif
sunku, kai matau tik paveiksliuka, bet kaina palyginti nedidele, tai verta surizikuoti, paskui galima ir daugiau bus ka gal atsisiusti.
Papildyta:
ir siaip, sakykit, busimos mamytes, kaip kovojat su pykinimais, silpnumais? man  kai uzeina darbe, kur per visa istorija tik viena nescioji tebuvus, tai atrodo, kad vargu, ar uzjaus kas, jau nekalbant apie nuotaiku kaita  blush2.gif
aciu Dievui, kad mano busimas vyras dar toks labai kantrus, bet daugumoj man atrodo, kad nuo manes nepriklauso nei nuotaikos, nei tuo labiau, pasisakymai  blush2.gif

Pasidalinsiu patirtimi. As tuokiausi, kai mano pilvukui buvo 4 menesiai. Galiu pasakyti, kad mano atveju vizualiai jokio pilvo nesimate (net su maudymuku), bet vestuvine suknele per liemeni visgi reikejo truputi "atleisti". As suknele nuomavausi, tad del to nebuvo problemu. Zodziu, kad rizikuosi, tai cia faktas smile.gif Aisku, geriausia butu rinktis gyvai, matuotis, bet jeigu visgi pasirysi, tai palik vietos per liemeni smile.gif Sekmes.

Atsakyti
Sveikos, o gal pasidarom kokį sąrąšą nėštukių parduotuvių... g.gif

Buvau šiandien tik Vilniuj turguj, toj parduotuvėj tai man nei šiaip nei taip pasirodė - nepirkau.

Iš principo į darbą galuu eit bet kaip, be jau pradėjau į savo kelnes nė vienas ne tilpt doh.gif Tai norėtūsi patogių su juosta...

O gal normaliose drabužių parduotuvėse yra rūbų nėščiosioms? Čia kažkas minėjo zara...

Dar turiu klausimą ar būną kokių pėdkelnių ar tympų nėščiosioms?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 04 26, 19:34)
Sveikos, o gal pasidarom kokį sąrąšą nėštukių parduotuvių...  g.gif

Buvau šiandien tik Vilniuj turguj, toj parduotuvėj tai man nei šiaip nei taip pasirodė - nepirkau.

Iš principo į darbą galuu eit bet kaip, be jau pradėjau į savo kelnes nė vienas ne tilpt  doh.gif Tai norėtūsi patogių su juosta...

O gal normaliose drabužių parduotuvėse yra rūbų nėščiosioms? Čia kažkas minėjo zara...

Yra ir pedkelniu ir timpu nescioms smile.gif . Dabar mums tikriausiai visko yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 04 26, 20:34)

Iš principo į darbą galuu eit bet kaip, be jau pradėjau į savo kelnes nė vienas ne tilpt  doh.gif Tai norėtūsi patogių su juosta...

sveika, kelniu ir timpu yra mamamija, buk mama - pasiziurei tenai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 04 26, 20:34)

Pedkelniu nesciosioms buna, bet baisiai uzlenkta kaina. Vienoje parduotuveje gavau nerealu patarima - perkant pedkelnes reikia pirkti gerokai per dideles (niu as nesiodavau 3 dydi, o dabar nestumui perku 5-6) ir ziureti, kad nebutu suformuotos pedos, bei kad uzpakaliukas butu su dviem siulytem. Tada apsuki pedkelnes, mauni uzpakaliuku i prieki ir tas uzpakaliukais uzsitempia virs pilvelio identiskai kaip nestukiniu pedkelniu. O kaina skiriasi kelis kartus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2009 04 27, 14:23)
Pedkelniu nesciosioms buna, bet baisiai uzlenkta kaina. Vienoje parduotuveje gavau nerealu patarima - perkant pedkelnes reikia pirkti gerokai per dideles (niu as nesiodavau 3 dydi, o dabar nestumui perku 5-6) ir ziureti, kad nebutu suformuotos pedos, bei kad uzpakaliukas butu su dviem siulytem. Tada apsuki pedkelnes, mauni uzpakaliuku i prieki ir tas uzpakaliukais uzsitempia virs pilvelio identiskai kaip nestukiniu pedkelniu. O kaina skiriasi kelis kartus  mirksiukas.gif

maciau nestuke.gif pedkelniu Lindex akropoli. ir kaina dar padori
Atsakyti