Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Pauga @ 2009 04 04, 23:12)
Dabar nėr problemų nėštukėms,kokių gražių drabužių "Būk mama" yra  thumbup.gif

pirkau kelnes juodas, klasikines is buk mama, mokejau apie 160ltl, kokybe labai prasta, po savaites nesiojimo, nusitryne, issitampe, is M gal koks XL tapo doh.gif
Atsakyti
Mielos nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Turiu savo temelę skyrelyje "Besilaukiančioms ir maitinančioms", bet jau norėčiau ją užsidaryti ir labai nesinori, kad man liktų rūbelių, tad pasižvalgykit, gal kas nors kam nors patiks. Jei kainytės atrodys kiek per didelės-esu atvira deryboms, nes tikrai noriu išsiparduoti. Mano temelė ŠTAI ČIA
Pažiūrėkite paskutinę žinutę 4u.gif
Atsakyti
Kaune, mamoj plius visi dzinsiukai si menesi 109 ir 119 Lt. Yra ten ir XS dydziu. Ir kainos manau nesikandzios. Palaidines nuo 69 lt.
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 04 02, 16:53)
tai, kad  nestuke.gif XS nenesioja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Paziurek skelbimu lentoje ten manau gali uzsisakyti dydi, kad nupirktu ir atsiustu 4u.gif

as nesiosiu, jei rasiu tongue.gif biggrin.gif
siaip baisu pirkt nesimatavus, tarkim GAP 0 dydzio dzinsiukai man dideli doh.gif

QUOTE(irgimama @ 2009 04 06, 14:26)
Kaune, mamoj plius visi dzinsiukai si menesi 109 ir 119 Lt. Yra ten ir XS dydziu. Ir kainos manau nesikandzios. Palaidines nuo 69 lt.

dekui, reiks apsilankyt 4u.gif
Atsakyti
Zinau, kad XS klasikiniu kelniu yra Vilijampoles turguje, kitokiu nezinau nes nematavau, o ta buvo istraukusi, bet man M pasirodo jau reikia blush2.gif
Atsakyti
bet zinok ir urmo bazeje fainu labai yra, as kazkaip vilijampolej neradau didelio pasirinkimo, bet bazej kur raudonas pasazas berods 3 sandelyje radau ax.gif nors ka vasarai deveti reikes dar irgi suku galva ka daryti reikes, sunku kai pavargsti greit o dar po sandelius blaskytis reikia:(
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 04 09, 15:49)
bet zinok ir urmo bazeje fainu labai yra, as kazkaip vilijampolej neradau didelio pasirinkimo, bet bazej kur raudonas pasazas berods 3 sandelyje radau ax.gif nors ka vasarai deveti reikes dar irgi suku galva ka daryti reikes, sunku kai pavargsti greit o dar po sandelius blaskytis reikia:(

Gal nereiktu daryti problemos ir ieskoti spec.rubu? Dabartine mada tokia, kad galima ramiai pirkti ir iprastus rubus. Nusipirkau du vienu dydziu didesnius sijonus iki keliu ant gumos 9Viena juoda, kita marga). Ant virsaus - bet kokia platesne (arba jei patinka - aptempta) bliuzele, plevenanti salikeli. Beje, pora nestukems skirtu bliuzeliu nusipirkau Briuselyje. Grozis nerealus, viena nekainavo ne 100 Lt (ne per ispardavima pirkau). Nieko panasaus Lietuvoje nesu maciusi.
Tai va. Jau 32 savaites, ir puikiai issiverciu su savo sijonukais ax.gif Beje, kol nesioju striukyte, ne kaimynai nepastebi, kad laukiuosi.
Atsakyti
buvau bazėj, nieko neradau verto dėmesio schmoll.gif džinsai baisūs, tik tiek kad patogūs bet tokie bobiški kaina apie 200lt blink.gif sirafanų išvis neradau schmoll.gif o va užsukau į draugužę maximą lotuliukas.gif ir nusipirkau fantastinę suknelę už 50lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif galiu ir į balių su tokia keliaut rolleyes.gif priėjau išvados kad dabartinė mada kaip tik mums, naudokimės proga neišleidžiant didelių pinigų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu dvi grazias bliuskutes nescioms ilgom rankovem, medvilnines. Kam reikia, galiu padovanot smile.gif Parasykit i AZ
Atsakyti
man nesenai teko lankytis pardutuveje mamamija atrodo vadinasi,kaune savanoriu prospekte,kainos nera mazos bet labai grazus rubeliai,nepalyginsi kur urmo bazeje pardavineja,dar kas patiko kad galima internetu uzsisakyti,aisku kokias kelnes pirkt tai rizikinga kad su dydziu nepataikysi,bet kokia bliuskele tai galima uzsisakyti smile.gif Tai va kas iesko graziu rubeliu galite pasiziureti bent jau man tai ten labai patiko
Atsakyti
o lindex'e neziurejote gal vasarai ko yra pirkti, as cia gal ne i tema bet uzsisakiau pirkti kelnytes inetrnete is vienos mamos ir tiek bijausi rodos issimatavau viska bet sirdis nerami kad nepataikysiu, nes keli cm aplinkui pilviuka kazkaip nesusiveda:( patarkit ar kas pirkote taip is akies internetu nes man pilvelis dideja ir sunku per ji pamatuoti, busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
laba,
esu cia naujoke, o ir siame visame nestumo reikale irgi tik pora men verdu unsure.gif
planuoju "susirasymo" ceremonija, kuriai reikalinga, zinoma, suknele. radau tokia nieko, bet panele, is kurios siustis reiktu, matomai jaunoka ir nesusikalbu as su ja, tai pakomentuokit, jusu manymu, ar 3,5 men nestumas, labai matysis su tokia suknele? ir gal kas tiesiog uzsiemate tuo ir galite pasiulyti kokiu kitu modeliu?

cia sukneles foto, pagal mane, lyg ir laisvai krenta, o ir pilvukas dar nebus "iki nosies" smile.gif zodziu, laukiu patarimu
http://public.fotki....-/6c111bl1.html
Atsakyti