Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Letalė @ 2009 03 10, 23:21)
Surizikavau užsisakyti džinsiukus iš NEXT ir likau labai patenkinta, viso su procentais kainavo 113Lt  thumbup.gif
Vienas minusas, kad neturi juosmens, kur diržą įsiverti, tai truputi pasmunka, matyt pilvas dar blogai prilaiko  smile.gif
user posted image

O koks yra internetinis puslapis NEXT, kur galeciau paziureti ju siulomu prekiu? ax.gif Ir dar gal galite man duoti kontaktus tarpininkes per kuria uzsakynejote? blush2.gif Jei nenorite cia, tai parasykite i AZ...

Dekoju... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos Kaunietes, si vakara vaziavau troleibusu Donelaicio gatve ir maciau, kad Dar ne mamoj nuolaidos visoms prekems 40 procentu. Tinklalapy paskaiciau, kad tokios nuolaidos tik viena diena - rytoj, sestadieni. Manau, kad verta tuo pasinaudot biggrin.gif
Atsakyti
nauja palaidinė 80 B-C dydžio apimties nėštukei 69 Lt
user posted image

prašau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutka: 29 kovo 2009 - 19:57
QUOTE(tiutka @ 2009 03 29, 20:56)
nauja palaidinė 80 B-C dydžio apimties nėštukei 69 Lt
user posted image

prašau į AŽ 4u.gif

yra skyrelis Besilaukiancios ir maitinancioms ten viska mmaytes parduoda na kodel jus cia lendate g.gif
Atsakyti
Aš išvis rekomenduočiom nėščiom nusipirkti tik kelnes skirtas nėščiom, visą kitą galima pritaikyti, nes šiandieninė mada ypač palanki. Pati pirkau porą megztukų iš turgaus, o dabar pavasariui kadangi liko nedaug laiko laukti tai nuspirkau porą tokių tunikų iš devėtų rūbų parduotuvių nestuke.gif
Atsakyti
as niekur Kaune nerandu XS dydzio dzinsu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2009 04 01, 15:39)
as niekur Kaune nerandu XS dydzio dzinsu  doh.gif

Pilnai tikiu ir uzjauciu. As pati siaip esu M dydzio, bet man dauguma S dydzio nestukisku kelniu per dideles, tai nesuprantu as tu nestukisku dydziu doh.gif As niekaip nerandu kelniu i darba sad.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 03 30, 12:02)
Aš išvis rekomenduočiom nėščiom nusipirkti tik kelnes skirtas nėščiom, visą kitą galima pritaikyti, nes šiandieninė mada ypač palanki. Pati pirkau porą megztukų iš turgaus, o dabar pavasariui kadangi liko nedaug laiko laukti tai nuspirkau porą tokių tunikų iš devėtų rūbų parduotuvių nestuke.gif

as ir planuoju kelnes tik
na gal dar sijoniuka koki
bet itariu liksiu tik prie kelniu
a bliuskyciu visokiu ai tikrai visur pilna ir mada palanki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2009 04 01, 14:39)
as niekur Kaune nerandu XS dydzio dzinsu  doh.gif

tai, kad nestuke.gif XS nenesioja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paziurek skelbimu lentoje ten manau gali uzsisakyti dydi, kad nupirktu ir atsiustu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 03 30, 13:02)

pritariu thumbup.gif db galima nusipirkt rubeliu neneshtukiniu, tuniku ivairiu... kelnes nusipirkau is vero modos, bet jos kaip nestukines - su placia juosta pilvui, o kai atsils orai gal ir kokia suknute nusipirksiu, db yra visokios placios madingos - bus kaip tik |smile.gif
Atsakyti
Dabar nėr problemų nėštukėms,kokių gražių drabužių "Būk mama" yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauga: 04 balandžio 2009 - 22:21
o kur Kaune yra Būk Mama? Kainos labai kandžiojasi? g.gif
aš norėčiau vistik sirafaną pirktt, nes nešiot reikės visą vasarėlę, tai manau kelnių neverta pirkt, nedaug jų ir reikės kai atšils g.gif gal kas matėt kur Kaune gražių sirafanų g.gif internetu nenoriu pirkt, norėtųsi pasimatuot g.gif ax.gif
Atsakyti