Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(bastinga @ 2009 02 24, 19:29)
Yra rūbelių nėštukėms štai čia
http://public.fotki.com/nestukems/

O tai is cia internetu galima pirkti??
Atsakyti
Sveikos merginos... mirksiukas.gif
Is pradziu apejau kelias specializuotas parduotuves, bet kadangi nesioju rubus XS/S dydzio, tai visi drabuziai man buvo laaaaaaaabai dideli... doh.gif

Veliau uzsukau i Zara, tai ten nusipirkau dzinsiukus uz 180.00 Lt (veliau radau nesiotus dar grazesniu, nenudevetus ir tos pacios kolekcijos uz 70.00 Lt)
O uzejus i sio forumo skelbimo lenta (besilaukiancioms ir maitinancioms) radau labai daug drabuziu savo dydzio ir nauju, ir nesiotu, bet tikrai geros kokybes uz visai mazas kainas... thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos,

As uztikau dzinsus Vilniaus Akropoly, United Colours of Beneton, labai liuks, nors ir brangoki 189 lt. Ten dar yra kitokiu kelniu ir biuskuciu.
Atsakyti
dajanka> net nepagalvojau uzsukt i forumo daly nesciom ir maitinancioms... silly me... aciukas
Atsakyti
Šiuo metu užsidarinėja parduotuvė MAMA LUX VCUP'e (2 ar tai 3 aukšte) ir viską išparduoda su nuolaidom. Kadangi man jau nebereikia, tai labai nežiūrėjau, kas ten yra. Bet mačiau ir kelnių, džinsų, sarafanų, visokių marškinėlių... mirksiukas.gif
Atsakyti
O man nereikėjo specialių drabužių nėsčiomos, kiek dairiausi, tai jie man pasirodė nepagrįstai brangus, tai užsukau į Savitą stilių ir nusipirkau kelias trikotažines sukneles, gražiai ir stilingai apgulė pilvuka smile.gif.
Atsakyti
kaune norfoje netoli antros ligonines yra parduotuviupora, dzinsiukus uz 40 lituku maciau... ir siaip suknyciu, megztuku, vienos iejimas is lauko puses, kitos is norfos vidaus
Atsakyti
Mergaites 4u.gif
O gal galit pasakyt, kur nusipirkti nesciajai jogos ar kitokias (temptas) sporto kelnes, buvau audime, bet ten nieko neturejo ir kazkaip niekur kitur nemaciau sad.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(jurgita_p @ 2009 03 03, 15:29)
Mergaites  4u.gif
O gal galit pasakyt, kur nusipirkti nesciajai jogos ar kitokias (temptas) sporto kelnes, buvau audime, bet ten nieko neturejo ir kazkaip niekur kitur nemaciau sad.gif
Aciu

Pries kelias dienas maciau skelbimu lentoje mamyte pardavinejo jogos kelnes uz 40Lt, gaila niko neisidemejau doh.gif Pasizvalgyk gal atrasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 26, 17:57)
kaune norfoje netoli antros ligonines yra parduotuviupora, dzinsiukus uz 40 lituku maciau... ir siaip suknyciu, megztuku, vienos iejimas is lauko puses, kitos is norfos vidaus

o sakyk ten dzinsiukai nestukems ar kazin dar yra ir idomu kaip jie atrodo, gal pati pirkai ka nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(ai-and-ai @ 2009 02 20, 16:49)
Noriu paklausti jūsų - o kur Kaune perkate "nėštukių" drabužius???? Kažkaip nebenoriu vien tik su tais "maišais" vaikščioti, taip norisi ką nors šiuolaikiško, madingo.... 
Ačiū.

Pabandyk užsukti į Vilniaus g. esančią Mama+. Ten kaip tik naujų rūbų atvežė. džinsai iki 159 Lt. Gal kas tiks
Atsakyti
Vakar AS MAMA parduotuveje buvo nupirkti dzinsiukai, 130lt, thumbup.gif
O turguje tokius pat matem 190lt doh.gif
Atsakyti