Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

Vilniuje, salia Seskines poliklinikos yra parduotuve APRANGELE. Ten radau puikiausiu nestuminiu NEXT firmos kelniu ir kt. rubu. Uz kelnes mokejau tik 65 Lt! Is visokiu "Buk mama" apskritai nieko nepirkau - puikiausiai rasdavau padevetuose visko.
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 02 05, 18:45)
O as daug graziu, madingu ir tinkanciu  nestuke.gif rubu  atrandu "ZARA" parduotuvej  mirksiukas.gif Esu patenkinta ir kainom, ir kokybe  thumbup.gif

O Kaune Zaroj yra kas nors nestuke.gif ?
Atsakyti
sveikos busimos mamytes,gal kas nors is cia patyks jums wub.gif

drabuzeliai nuo 0 iki 1,5metuku
Atsakyti
Noriu paklausti jūsų - o kur Kaune perkate "nėštukių" drabužius???? Kažkaip nebenoriu vien tik su tais "maišais" vaikščioti, taip norisi ką nors šiuolaikiško, madingo....
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2009 02 20, 15:40)
O Kaune Zaroj yra kas nors  nestuke.gif ?

Yra. Akropolyje Kauno
Atsakyti
KAUNE: Vilijampoles TURGUS-MARKET, buvusioj Statybu pnoramoj.

www.rubai-nescioms.lt
Atsakyti
gal kuri zinot kur isigyti legingsus nestukei? ir kiek mazdaug kainuoja.
nezinau ar geriau lietuvoj ieskoti ar is internetiniu pard. parsisiusti. nes pedkelnes jau simta kartu nuvyle - jei mazesnis dydis, tai kojos per trumpos, o jei dydis didesnis, tada nuo liemens smunka doh.gif . gal su legingsais butu geriau...
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 02 11, 23:31)
Daznai darbuzius perku Gariunuose, bet  nestuke.gif drabuziu pardavejai ten nuvyle. Kai ieskojau kelniu, tai gariunuose 160 kainavo, o Buk mama nusipirkau uz 170, bet tokias storesnes, o Gariunuose vien plonos buvo arba didelio dydzio bande ipirsti.
Dabar noreciau kokio sijono, sukneles ar sarafano, tai nezinau, kur ieskoti g.gif ir kokios mazdaug kainos.

2007 m. vasara buvau hales turgui, tai ten maciau viena parduotuve nesciom, pardaveja pasiule uzeiti (pasirinkimas atrode nemazas, tikrai didesnis uz gariunu). tik nieko nepirkau nes iki gimdymo buvo belike pora sav.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2009 02 20, 14:40)
O Kaune Zaroj yra kas nors  nestuke.gif ?

viena nukišta ubagiška pakabėlė doh.gif dar neseniai ir jos nebuvo, į mane pardavėjos kaip marsietę žiūrėjo, kai apie zara mom paklausiau. o po poros savaičių atsirado ta vargana pakabėlė: keleri džinsai ir sijonas doh.gif

o šiaip iš zaros prisipirkau palaidų palaidinių, dydžiu didenių negu įprastai, tai labai gerai dėvisi ir daug pigiau negu specialios thumbup.gif
taip pat dar new yorkeryje galima nemažai rasti, tik ten dabar ne mano spalvų atvežta, o nusijuodinti nesinori.

tik apatinių dalių specialiai pirkau - plonus džinsus vilniaus gatvėje kažkokioje parduotuvėlėje, kelnes, išeiginę suknelę, sijoną, kombinezoną ir pora palaidinių - dar ne mama parduotuvėje (joje per abu nestuke.gif pirkau, ne viską vienu metu).
Atsakyti
QUOTE(ai-and-ai @ 2009 02 20, 16:49)
Noriu paklausti jūsų - o kur Kaune perkate "nėštukių" drabužius???? Kažkaip nebenoriu vien tik su tais "maišais" vaikščioti, taip norisi ką nors šiuolaikiško, madingo.... 
Ačiū.

Va šiandien vaikščiojau "bazėje" ir užtikau gerą skyrelį su drabužiais nėštukėms. Žinai, toj naujoj atremontuotoj "Vakarų galerijoj" 4 sandėlyje (toks per du aukštus). Super drabužėlių yra, ir kainos nesikandžioja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2009 02 20, 16:55)
Yra. Akropolyje Kauno

QUOTE(muminukas @ 2009 02 21, 19:16)
o po poros savaičių atsirado ta vargana pakabėlė: keleri džinsai ir sijonas  doh.gif

Aš irgi vos nenugriuvau tą pakabą pamačius lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Yra rūbelių nėštukėms štai čia
http://public.fotki.com/nestukems/
Atsakyti