Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

sveikos nestuke.gif , na mano laukimas jau eina i pabaiga, tai galiu jums patarti kad as esu labai patenkinta tom nesciosiom kelnem kurias suveja pasiuvo, tikrai patogios nei krenta, padarė su aukstesniu dirzu thumbup.gif zodziu super thumbup.gif is tiesu jei yra galimybe siulyciau bent vienas pasisiuti ir pilvukui nesalta ir bus kaip ant jusu smile.gif o tas kur pirkau gariunuose, tai na, gariunai.... kokybe ne kokia schmoll.gif
Atsakyti
as ti vakar radau smagiu drabuzeliu "Zara" parduotuveje, busimu mamyciu skyriuje... ir dar daliai ispardavimas ar nuolaidos... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, busimos ir esamos mamytes,
as labai noreciau sarafano ilgo. gal kas uzmatet kur vilniaus parduotuvese toki daikta?
p.s. labai nekenciu vaikscioti po parduotuves todel butu didelis issigelbejimas:)
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif , na su sarafanais labai sudetinga verysad.gif , pati jau menesi jeskau, veninteli nebloga maciau, tai pardotuvei ,,buk mama,, kalvariju gatvei, o seip uzsisakiau pasisiuti, pasiuvimas 120 lt + medziaga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2009 01 15, 17:27)
as ti vakar radau smagiu drabuzeliu "Zara" parduotuveje, busimu mamyciu skyriuje... ir dar daliai ispardavimas ar nuolaidos...  thumbup.gif

net nezinojau apie toki skyreli, reiks pasizvalgyt rolleyes.gif
Atsakyti
Man visa vasara teks nesciai vaiksciot. biggrin.gif Kokius drabuzelius rekomenduotumet? Negi reiks visada timpkes ir maikute ilga devet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 18, 12:42)
Man visa vasara teks nesciai vaiksciot. biggrin.gif Kokius drabuzelius rekomenduotumet? Negi reiks visada timpkes ir maikute ilga devet? blush2.gif

o sukneles, sarafaniukai bigsmile.gif
cia jau nuodeme skustis, kad nera ka uzsidet vasara tongue.gif vat ziema, kai salta, tada jau problema, o vasara ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerecita: 18 sausio 2009 - 12:14
o gal galit kuri patarti, kur vestuvinę suknelę gražią nėštukei galima būti išsirinkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2009 01 18, 14:51)
o gal galit kuri patarti, kur vestuvinę suknelę gražią nėštukei galima būti išsirinkti?  g.gif

Pažiūrėk čia smile.gif
Parsiunčia Astulkinas, internetinių parduotuvių temoje susirask jos temą mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū Song mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2009 01 18, 15:51)
o gal galit kuri patarti, kur vestuvinę suknelę gražią nėštukei galima būti išsirinkti?  g.gif

jei turi laiko koki bent gera menesiuka iki sitos grazios sventes tai as turiu nerealia siuveja. pas ja siuvausi sau vestuvine suknele sia vasara. nusinesiau modeliuka ir aptarem galimybes, ka ir kaip galima padaryti su i lietuva vezamom medziagom. po to nuvaziavom kartu nusipirkom medziagas. ir namie kompe labai faina modeliuka turiu savo sukneliu kolekcijoj - sakiau jei but reikeje slepti pilvuka tai tik tokia suknele buciau siuvusis. jei nori galesiu imesti.
Papildyta:
QUOTE(azarta @ 2009 01 17, 15:53)
sveikos  bigsmile.gif , na su sarafanais labai sudetinga  verysad.gif , pati jau menesi jeskau, veninteli nebloga maciau, tai pardotuvei ,,buk mama,, kalvariju gatvei, o seip uzsisakiau pasisiuti, pasiuvimas 120 lt + medziaga  smile.gif

aciu!
reiks pasizvalgyti,siandien kaip tik i ta puse judesiu, tai bus pakeliui man ta parduotuve. o jei siuveja mano nelabai uzsiemus tai gal irgi teks siutis. o modeliuka koki rinkaisi?
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2009 01 18, 12:42)

vasara viena kolege vaiksciojo su pilvuku tai as taip grozedavausi ja:) pas mus ofisinis stilius bet ji truputi laisvesni tinkosi.pvz: sviesios kelnes ilgos o ant virsaus marskineliai-bliuzele platejantys nuo krutines dvieju sluoksniu. virsutinis toks kaip silkas krentantis su svelniom pastelinem spalvom:) nu kaip man grazu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2009 01 15, 15:27)
as ti vakar radau smagiu drabuzeliu "Zara" parduotuveje, busimu mamyciu skyriuje... ir dar daliai ispardavimas ar nuolaidos...  thumbup.gif

O kurioj zaroj? Nes as ziurejau Vilniaus akropolio, tai nebera, sake issiunte i Latvija, nes nieks neperka verysad.gif
Atsakyti