Jetau, nu ir kainos lietuviskos Buvau apakus kaip paskaiciau. As JAV gyvenu, tai cia nesciuju drabuziu yra atskiras departamentas kiekvienoje drabuziu parduotuveje. Kolkas dar labai nesidairiau, nes dar neaktualu, nes tik 6sav. pilveliui, bet daznai praeinu pro sali. Tai kainos normalios, o dabar dar kalediniai isparadavimai, tai viskas -40 -60%. Grazius, tikrai ne bobiskus dzinsiukus gali uz $20-40 nusipirkt. O bliuzkutes tai pigiau. Cia aisku as ziurejau ne kokias prasmatnias parduotuves, o paprastas parduotuves moluose.
As rekomenduociau pasisiuti. As pati megstu pasiuti savo malonumui, manau kai isryskes pilvelis, bandysiu vel kazka grazaus susikurti
As rekomenduociau pasisiuti. As pati megstu pasiuti savo malonumui, manau kai isryskes pilvelis, bandysiu vel kazka grazaus susikurti
Sveikos, nestukes. As irgi nelabai turiu pinigeliu brangiems rubeliams, bet vakar uzsukusi i Mamalux parduotuve cup'e buvau maloniai nustebinta didziulemis nuolaidomis. Esprit megztuka nusipirkau vos uz 90 Lt . Reikes dar vyro paprasyti kapeikeliu, nes dar gerulius dzinsus nusiziurejau uz 150 Lt Tai va, ir ziema pratempsiu. Siulau ir jums pasidairyti, nepasigailesit Smagiu Kaledu
Sveikutes,
O as vakar buvau prekybos centre Panorama, ten yra pirmame aukste toks syrelis "Mothercare", tai dabar ten vyksta nuolaidos nuo 20 iki 30 proc. labai grazus vaikiski rubeliai ir be to nors ir labai mazai ten rubu busimom mamytem, bet dzinsiukus nupirkau uz 123 lt. cia su nuolaida (pries tai kainavo 175). Netgi labai grazus ir labai patiko. manau verta uzsukti ir pasidairyti....
O as vakar buvau prekybos centre Panorama, ten yra pirmame aukste toks syrelis "Mothercare", tai dabar ten vyksta nuolaidos nuo 20 iki 30 proc. labai grazus vaikiski rubeliai ir be to nors ir labai mazai ten rubu busimom mamytem, bet dzinsiukus nupirkau uz 123 lt. cia su nuolaida (pries tai kainavo 175). Netgi labai grazus ir labai patiko. manau verta uzsukti ir pasidairyti....
Na man jau truputi matosi pilvukas tai nuejau i parduotuve mama+ ir radau labai fainas kelnytes beto pilvukas nuolatos uzdenktas nes klenytes su gumyte ir juosmuo labai aukstas.labai patogios
QUOTE(spaude @ 2008 12 21, 14:17)
Sveikutes,
Jauciu, ir as tokius pacius vakar nusipirkau Taigi, info - akcija dar vyksta ir dzinsu dar like. Beje, ir kelniu neblogu buvo. Ale gaila, kad juodos - juodi drabuziai nesuderinami su mano katinu
Kauno Akropoly yra kokiu special busimoms mamoms parduotuviu?
QUOTE(jusciuka @ 2009 01 05, 23:54)
Sveikos mergaites...
Turiu nemažai naujų rūbelių nėštukėms (šilti mėlyni džinsai, šiltos juodos kelnės, aukštu liemeniu džinsai mėlyni ir juodi, kombinezonas džinsinis, džinsiniai mėlyni kapriai, džinsiniai sarafanai su rankovytėm ir ant šleikučiu) Dydžiai nuo 34 iki 42. Kelnių ir džinsų kainos po 70 lt o sarafanų po 60 lt. Kas susidomėsit galit pasukti ar sms parašyti man tel. 8 617 17901, gyvenu Panevėžyje. O foto galėčiau permesti skypu arba el. paštu, rašykit į AŽ arba skambinkit...na dar bandysiu idėti foto čia...bet tai jau bus ryt
Turiu nemažai naujų rūbelių nėštukėms (šilti mėlyni džinsai, šiltos juodos kelnės, aukštu liemeniu džinsai mėlyni ir juodi, kombinezonas džinsinis, džinsiniai mėlyni kapriai, džinsiniai sarafanai su rankovytėm ir ant šleikučiu) Dydžiai nuo 34 iki 42. Kelnių ir džinsų kainos po 70 lt o sarafanų po 60 lt. Kas susidomėsit galit pasukti ar sms parašyti man tel. 8 617 17901, gyvenu Panevėžyje. O foto galėčiau permesti skypu arba el. paštu, rašykit į AŽ arba skambinkit...na dar bandysiu idėti foto čia...bet tai jau bus ryt
1. Cia ne skelbimu skyrelis.
2. Mamytes, tokiu dzinsu, kelniu galima rasti ir Vilniaus Klavariju turguje uz ta pacia kaina. Vaziuot niekur nereiks .
3. Asmeniskai as pati matavausi tokias juodas kelnes ir dzinsus, labai nepatogus, nes per aukstai sujungtas trikotazas (kuris buna ant pilvo) su kelnem. Siule spaudzia pilva, sedet is vis neimanoma, pjauna. Ir tai buvo tik 16 sav. su senosiom ne nestukinem jauciausi patogiau .O kaip galima butu nesiot toliau nezinau ,
Kelnes pirkau Gariunuose. Tai kas liecia visas siules - tikra tiesa. truputuką spaudžia, ypač kai jau pilvukas žemiau. Nors pasiuvimas geresnis, nei tas kurias turiu atiduotas. Džinsas kietas audinys, tai jei trikotažas aukščiau apie sėdėjimą net kalbos nėra, Gali pamiršti.
Patogiausiai ir geriausiai jaučiuosi su suknelėmis. Megsta - labai šilta, o sarafanas pirktas iš Buk mama - superinis. Ir puošia, ir šiltas, ir patogus. Beje šioje parduotuvėje su Supermamos kortelė 30 proc. nuolaida nuolat... ir be išpardavimų, o ir žurnalai pilni 10 proc. nuolaida.
beje, jei kas truputėlį esat didesnės, nei tie standartiniai dydžiai, Buk mama galit užsissakyti ir Jums pasius. Mano kolege šia paslauga labai patenkinta.
Patogiausiai ir geriausiai jaučiuosi su suknelėmis. Megsta - labai šilta, o sarafanas pirktas iš Buk mama - superinis. Ir puošia, ir šiltas, ir patogus. Beje šioje parduotuvėje su Supermamos kortelė 30 proc. nuolaida nuolat... ir be išpardavimų, o ir žurnalai pilni 10 proc. nuolaida.
beje, jei kas truputėlį esat didesnės, nei tie standartiniai dydžiai, Buk mama galit užsissakyti ir Jums pasius. Mano kolege šia paslauga labai patenkinta.
QUOTE(Filomena S @ 2009 01 08, 21:22)
Kelnes pirkau Gariunuose. Tai kas liecia visas siules - tikra tiesa. truputuką spaudžia, ypač kai jau pilvukas žemiau. Nors pasiuvimas geresnis, nei tas kurias turiu atiduotas. Džinsas kietas audinys, tai jei trikotažas aukščiau apie sėdėjimą net kalbos nėra, Gali pamiršti.
Tai vat, as tu kelniu ir nepirkau, labai jau jos man ne kokios. Del audinio ir kokybes , zinoma kainos man jos patiko, taciau tikrai kelnes be perspektyvu . Nusipirkau is Buk mama dzinsus ir bridzus, esu patenkinta ir manau man ju iki galo tikrai uzteks, nebent dar pasikeitimui kokias kelnytes ar sarafaniuka nusipirkciau(kad neatsibostu tie patys ir tie patys ). Del nuolaidu toje parduotuveje Filomena S teisi, as ir pasinaudojau
Sveikutes, na mums dar ne daug laiko, bet jau rubeliu kaip ir reikia... pvz, esu kudute, tad kai buvau viena pas mane rubeliai budavo aptempti ir dar iki siol su vienais dzinsiukais issilaikom, bet mums jau nepatogu o siaip man labai patinka aptempti megzti, silti megztukai nestumo neslepiu, nes man tai pats nuostabiausias dalykas gyvenime
Maciau nuolaidu nemazai nesciuju parduotuvese, labai manau geras metas kai ka nusipirkti pigiau.
As tai, nors nesu profesionali siuveja, pukiai pasisiuvau sau pora nesciuju kelniu. Iskarpas emiau is burdos arba pagal kitas nesciuju kelnes, virsu dariau arba is elastines medziagos arba su lipukais uzsisegancias. Jauciuosi su jom , kai pagal savo kuna pasidarai, patogiai ir jautiesi.
O be to galima rasti nebrangiu ir geru medziagu medziagu parduotuvej prie kalvariju turgaus. Abejoms kelnems pirkau kuriu sudety yra vilnos ne <50%, viena kainavo gal 12lt/metras, kita is viso akcijine buvo po 4lt/metras.
Ir dar viena tunika pasisiuvau tokia besiplaikstancia, kuria vyras ir draugai labai gyre, aisku, gal todel, kad grazi ir isskirtine medziaga .
Tai va, jeigu kas norit, galiu pakonsultuot arba ir jum pasiut uz koki simbolini atlygi (suprantu, cia ne skelbimu skyrelis, bet as ir ne profesionali siuveja
O be to galima rasti nebrangiu ir geru medziagu medziagu parduotuvej prie kalvariju turgaus. Abejoms kelnems pirkau kuriu sudety yra vilnos ne <50%, viena kainavo gal 12lt/metras, kita is viso akcijine buvo po 4lt/metras.
Ir dar viena tunika pasisiuvau tokia besiplaikstancia, kuria vyras ir draugai labai gyre, aisku, gal todel, kad grazi ir isskirtine medziaga .
Tai va, jeigu kas norit, galiu pakonsultuot arba ir jum pasiut uz koki simbolini atlygi (suprantu, cia ne skelbimu skyrelis, bet as ir ne profesionali siuveja