sveikutes, maciau aptarinejate "legginsu" klausima.
Mes, trys drauges ir mamytes, susiburem i grupele ir nutarem "daryti" drabuzelius mamytems o veliau ir leliukams.
Turime timpiu, puikiai tiks ant pedkelniu po suknelemis ir sarafanais ziema, kai nesinori mautis vilnos ir nesinori eiti nuogom "kiskom" - musu timpes is medvilnes su elsatanu - yra juodu ir pilku, yra kaip bridzai, yra ilgu ( tik juodos). Timpiu virsus yra virs pilvo, padaryti spec isiuvukai sonuose Jusu pilviukui. Kaune turim savo atstove, pas kuria galima nueit ir nusipirkti.
Maloniai kvieciame
Palaidiniu graziu nestumeks ir jau pagimdziusioms irgi turime - naujausia preke - golfas nestukems
Pilvo juostyciu irgi yra
trikotazas tikrai geras, minkstas, svelnus, tamposi... mes pacios nesiojam ir atsidziaugt negalim.
seip parduotuvese tai lb jau brangu pirkti nestukiu rubus....bet ka daryti...
Man patinka ir kelnės su guma per visą pilvą ir sijonas, ir sarafanas. Užsidėdavau ką tuo metu norėjau, gražu ir patogu O megztukus nešiot patogius, puošnius, malonius
Man patogiausios kelnes su guma po pilvu. O kur per visą pilvą, tai man pilvą kutendavo ir kažkaip griauždavo. Aš tai labai daug drabužių prisitaikiau iš ne nėščiųjų skyriaus. Šiaip pati pirkau labai mažai, draugė paskolino. Sekmės renkantis
man tai nebent virs pilvo, nes per pilva arba spaudzia, arba krenta
Papildyta:
o kur nors internete butu galima visa tai pamatyti?
Papildyta:
QUOTE(jurslan @ 2008 11 19, 13:30)
sveikutes, maciau aptarinejate "legginsu" klausima.
Mes, trys drauges ir mamytes, susiburem i grupele ir nutarem "daryti" drabuzelius mamytems o veliau ir leliukams.
Turime timpiu, puikiai tiks ant pedkelniu po suknelemis ir sarafanais ziema, kai nesinori mautis vilnos ir nesinori eiti nuogom "kiskom" - musu timpes is medvilnes su elsatanu - yra juodu ir pilku, yra kaip bridzai, yra ilgu ( tik juodos). Timpiu virsus yra virs pilvo, padaryti spec isiuvukai sonuose Jusu pilviukui. Kaune turim savo atstove, pas kuria galima nueit ir nusipirkti.
Maloniai kvieciame
Palaidiniu graziu nestumeks ir jau pagimdziusioms irgi turime - naujausia preke - golfas nestukems
Pilvo juostyciu irgi yra
trikotazas tikrai geras, minkstas, svelnus, tamposi... mes pacios nesiojam ir atsidziaugt negalim.
Maloniai kvieciame
Pilvo juostyciu irgi yra
o kur nors internete butu galima visa tai pamatyti?
As jau pradejau nesiot sukneles sarafanus tai ir darbe visi giria kad isgrazejau ir pati jauciuos labai graziai tai reikes dar pasisiut kokius kelis sarafaniukus ir manau pravaiksciosiu visa nestuma tokia
Kokie dzinsiukai ar velvetines kelnytes tai laisvalaikiui labiau, kad patogu butu
Kokie dzinsiukai ar velvetines kelnytes tai laisvalaikiui labiau, kad patogu butu
Parduodu mot. palta. audines apykakle, 100% vilna ,labai lengvas, tinka aukstai moteriai XL,XXLdidžio, bet gali nešioti ir stambesne ir lieknesne moteris (labai tiks neščioms). Paltas tvarkingas. kaina 100lt.
http://www.skelbimai...lt/5086531.html
http://www.skelbimai...lt/5086531.html
QUOTE(colka @ 2008 11 19, 16:18)
seip parduotuvese tai lb jau brangu pirkti nestukiu rubus....bet ka daryti...
tokiu atveju - grazus deveti drabuzeliai nestukems www.mamamamai.lt
Tai gal cia ne skelbimu lenta skelbimai dedami kitur nemaisykite!!!!!!!!!!
man tai atidave tokius dznisinius bridžiukus nescioms , su guma per pilva labai patogus
Ir man pusesere savo nestukes sarafaniuka atidave, tai super velvetukas tempiasi, tai labai grazu su marskinukais ar golfuku