Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

sveikutes, maciau aptarinejate "legginsu" klausima.
Mes, trys drauges ir mamytes, susiburem i grupele ir nutarem "daryti" drabuzelius mamytems o veliau ir leliukams.
Turime timpiu, puikiai tiks ant pedkelniu po suknelemis ir sarafanais ziema, kai nesinori mautis vilnos ir nesinori eiti nuogom "kiskom" - musu timpes is medvilnes su elsatanu - yra juodu ir pilku, yra kaip bridzai, yra ilgu ( tik juodos). Timpiu virsus yra virs pilvo, padaryti spec isiuvukai sonuose Jusu pilviukui. Kaune turim savo atstove, pas kuria galima nueit ir nusipirkti.
Maloniai kvieciame 4u.gif
Palaidiniu graziu nestumeks ir jau pagimdziusioms irgi turime - naujausia preke - golfas nestukems nestuke.gif
Pilvo juostyciu irgi yra thumbup.gif
trikotazas tikrai geras, minkstas, svelnus, tamposi... mes pacios nesiojam ir atsidziaugt negalim.
Atsakyti
seip parduotuvese tai lb jau brangu pirkti nestukiu rubus....bet ka daryti...
Atsakyti
belieka laukti ispardavimu ir ieskoti paprastose parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka ir kelnės su guma per visą pilvą ir sijonas, ir sarafanas. Užsidėdavau ką tuo metu norėjau, gražu ir patogu thumbup.gif O megztukus nešiot patogius, puošnius, malonius bigsmile.gif
Atsakyti
Man patogiausios kelnes su guma po pilvu. O kur per visą pilvą, tai man pilvą kutendavo ir kažkaip griauždavo. Aš tai labai daug drabužių prisitaikiau iš ne nėščiųjų skyriaus. Šiaip pati pirkau labai mažai, draugė paskolino. Sekmės renkantis smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
man tai nebent virs pilvo, nes per pilva arba spaudzia, arba krenta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jurslan @ 2008 11 19, 13:30)
sveikutes, maciau aptarinejate "legginsu" klausima.
Mes, trys drauges ir mamytes, susiburem i grupele ir nutarem "daryti" drabuzelius mamytems o veliau ir leliukams.
Turime timpiu, puikiai tiks ant pedkelniu po suknelemis ir sarafanais ziema, kai nesinori mautis vilnos ir nesinori eiti nuogom "kiskom" - musu timpes is medvilnes su elsatanu - yra juodu ir pilku, yra kaip bridzai, yra ilgu ( tik juodos). Timpiu virsus yra virs pilvo, padaryti spec isiuvukai sonuose Jusu pilviukui. Kaune turim savo atstove, pas kuria galima nueit ir nusipirkti.
Maloniai kvieciame  4u.gif
Palaidiniu graziu nestumeks ir jau pagimdziusioms irgi turime - naujausia preke - golfas nestukems nestuke.gif
Pilvo juostyciu irgi yra  thumbup.gif
trikotazas tikrai geras, minkstas, svelnus, tamposi... mes pacios nesiojam ir atsidziaugt negalim.

o kur nors internete butu galima visa tai pamatyti? ax.gif
Atsakyti
As jau pradejau nesiot sukneles sarafanus wub.gif tai ir darbe visi giria kad isgrazejau ir pati jauciuos labai graziai biggrin.gif tai reikes dar pasisiut kokius kelis sarafaniukus ir manau pravaiksciosiu visa nestuma tokia flirt.gif 4u.gif
Kokie dzinsiukai ar velvetines kelnytes tai laisvalaikiui labiau, kad patogu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Parduodu mot. palta. audines apykakle, 100% vilna ,labai lengvas, tinka aukstai moteriai XL,XXLdidžio, bet gali nešioti ir stambesne ir lieknesne moteris (labai tiks neščioms). Paltas tvarkingas. kaina 100lt.

http://www.skelbimai...lt/5086531.html
Atsakyti
QUOTE(colka @ 2008 11 19, 16:18)
seip parduotuvese tai lb jau brangu pirkti nestukiu rubus....bet ka daryti...

tokiu atveju - grazus deveti drabuzeliai nestukems www.mamamamai.lt smile.gif
Atsakyti
Tai gal cia ne skelbimu lenta g.gif skelbimai dedami kitur nemaisykite!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
man tai atidave tokius dznisinius bridžiukus nescioms , su guma per pilva labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
Ir man pusesere savo nestukes nestuke.gif sarafaniuka atidave, tai super thumbup.gif velvetukas tempiasi, tai labai grazu su marskinukais ar golfuku 4u.gif
Atsakyti