As siltus velvetus su pilvuku ziemai radau Rietevo turguje ir visai normalia kaina. Noreciau siltesnio sijonuko su pilvuku, bet nerandu kokio noriu arba brangu labai
Drauge dar paziures Norvegijoje, nes ten yra pasirinkimas ir ispardavimai prasideda
Buvau Gedimino pr. United Colors of Benetton, tai specialiai nesciosioms drabuziu neturi. Yra tik siaip tokiu, kokius gal ir galima pritaikyti, tik man nepatiko. Bet radau "Zaroje" maza skyreli specialiai nesciosioms, tai visai neblogi dzinsai.
O Madoje tai tikrai kainos kosmines. Nors ir galeciau gal sau leisti, bet tokiam trumpam periodui tai ir 1000 Lt. ten neuztektu...
O Madoje tai tikrai kainos kosmines. Nors ir galeciau gal sau leisti, bet tokiam trumpam periodui tai ir 1000 Lt. ten neuztektu...
O gal kuri matet Kaune leginsu nestukems ? As pasisiuvau toki silta serafaniuka, bet jau ir su storom pedkelnem (50 denu) vesoka daros vaikciot
Tai galvoju gal kokie leginsai neblogai butu
o kas tie leginsai ?
o gal kuri zinot, kur yra medvilniniu paprastu liemeneliu maitinancioms (na, kad atsisegtu), kad nebutu super brangi, iki 50 lt. galvoju skirti.
o gal kuri zinot, kur yra medvilniniu paprastu liemeneliu maitinancioms (na, kad atsisegtu), kad nebutu super brangi, iki 50 lt. galvoju skirti.
QUOTE(mazee @ 2008 11 17, 18:33)
O gal kuri matet Kaune leginsu nestukems ? As pasisiuvau toki silta serafaniuka, bet jau ir su storom pedkelnem (50 denu) vesoka daros vaikciot
[quote=priklausomybe,2008 11 17, 19:37]
o kas tie leginsai ?
Atsiprasau, kad netaisyklingai parasiau leginsai tai tampres, tìmpes
o kas tie leginsai ?
Atsiprasau, kad netaisyklingai parasiau leginsai tai tampres, tìmpes
QUOTE(priklausomybe @ 2008 11 17, 18:37)
o kas tie leginsai ?
Dar ne mama, Mamamija parduotuvese, euro vaistinej
Sveikos turiu problemą sausio mėn. išteka sesuo, o aš jau būsiu 5-ą mėn., tai neįsivaizduoju ką rengtis. Noriu būt graži ir aišku nesušalti.
Aš iš klaipėdos kelnių prisipirkau Tilžės turguje, nes Klaipėdos akropolyje tai rūbai maytėms tragiški, jau geriau močiutės pasiskolint
Aš iš klaipėdos kelnių prisipirkau Tilžės turguje, nes Klaipėdos akropolyje tai rūbai maytėms tragiški, jau geriau močiutės pasiskolint
QUOTE(labukas @ 2008 11 18, 12:28)
Sveikos turiu problemą sausio mėn. išteka sesuo, o aš jau būsiu 5-ą mėn., tai neįsivaizduoju ką rengtis. Noriu būt graži ir aišku nesušalti.
Klaipedoj yra dar Buk mama ir netoli jos dar viena parduotuve su prekemis vaikams ir mamoms nepamenu kaip vadinasi
kazkada buvau uzbegus i Panoramos prekybos centra, mothercare
parduotuve, smalsumo vedama...
Kadangi daug ka pirkom UK butent sioje parduotuveje, kai ka siunciausi
internetu (nes gavosi gerooookai pigiau net su siuntimu,nei pirkti LT parduotuvese)
Kainos didesnes nei UK, bet pasirinkimas gerokai mazesnis...
parduotuve, smalsumo vedama...
Kadangi daug ka pirkom UK butent sioje parduotuveje, kai ka siunciausi
internetu (nes gavosi gerooookai pigiau net su siuntimu,nei pirkti LT parduotuvese)
Kainos didesnes nei UK, bet pasirinkimas gerokai mazesnis...
QUOTE(elvyrce @ 2008 11 11, 11:33)
Buvau Gedimino pr. United Colors of Benetton, tai specialiai nesciosioms drabuziu neturi. Yra tik siaip tokiu, kokius gal ir galima pritaikyti, tik man nepatiko. Bet radau "Zaroje" maza skyreli specialiai nesciosioms, tai visai neblogi dzinsai.
yra tikrai tas skyrelis - antrajame aukste salia leliuku rubeliu
bet as ten nieko neishsirenku...
man kol kas labiausiai limpa Esprit maternity VCUP'e
rubeliai ne tokie nykus kaip kitur
QUOTE(Agė @ 2008 11 19, 09:43)
yra tikrai tas skyrelis - antrajame aukste salia leliuku rubeliu
Nu idomiai, nes as klausiau butent pardavejos, ir ji man neigiamai papurte galva ir atsake, kad neturi tokio skyriaus... Na ir darbuotojos matyt...