O sakykit, gal kas matet nestukems skirtu rubu "United colors of Benetton"? Kazkada jie turedavo spec.kolekcijas ir labai grazias
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 31, 17:14)
O sakykit, gal kas matet nestukems skirtu rubu "United colors of Benetton"? Kazkada jie turedavo spec.kolekcijas ir labai grazias
laba, praeita savaitgali buvau Italijoj, tai butent tik "United colors of Benetton" parduotuveje ir nusipirkau drabuziuku. gali buti ir LT yra ta pati kolekcija.zvilgtelk.
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 31, 17:14)
Ziurejau Akropolyje.. nieko gero, mergaites.. trejos kelnes, keturios bliuskutes.. ir dar negrazios, tokios bobiskos..
QUOTE(pussycat @ 2008 11 04, 14:42)
Ziurejau Akropolyje.. nieko gero, mergaites.. trejos kelnes, keturios bliuskutes.. ir dar negrazios, tokios bobiskos..
Man irgi labai nepatiko sios parduotuves rubai nesciosioms. Atrodo, kad gimdo tik bobulytes o ir mados atzvilgiu labai jau skurdus tie rubeliai
QUOTE(Sange @ 2008 11 04, 13:58)
Man irgi labai nepatiko sios parduotuves rubai nesciosioms. Atrodo, kad gimdo tik bobulytes o ir mados atzvilgiu labai jau skurdus tie rubeliai
Aisku, aciu uz informacija, itariu uzsienio ir musu asortimentas, deja, gerokai skiriasi...
gal kas lanketes nestukiu ir vaikuciu rubeliu parduotuveje Madoje?
pasidalinkit ispudziais
pasidalinkit ispudziais
QUOTE(Agė @ 2008 11 07, 07:31)
gal kas lanketes nestukiu ir vaikuciu rubeliu parduotuveje Madoje?
pasidalinkit ispudziais
pasidalinkit ispudziais
Ten pasirinkimas nemazas, rubai grazus ir stilingi tik kainos dideles. Man jos pasirode per dideles
QUOTE(pykstu @ 2008 02 22, 13:28)
O aš noriu paklausti, kur pirkote drabužėlius?
Gal žinote kur rasti dalykinių kostiumelių, kurie būtų patogūs?...
Gal žinote kur rasti dalykinių kostiumelių, kurie būtų patogūs?...
SPEJU TAU JAU NEREIKIA, BET GAL KITOMS REIKIA,PIRKAU BALTA KOSTIUMELI "BUK MAMA"
Madoje tikrai kainos labai dideles, bet aisku kazkas ir ten pirks kad ir uz daug brangiau.
akropolis man is viso siaubu siaubas. na gariunai irgi ne ka maziau. bet ten nors dar normalesniu rubu galima rasti nei pastarajam. vakar nusipirkau siltas kelnes su tampriu liemeniu. su viena moterele kalbejau tai sake gruodi tures didesni pasirinkima nes uzsives prekiu tai man reikalingas kostiumelis tai turbut pas ja skubesiu jei nieko kitur nerasiu.