Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

O sakykit, gal kas matet nestukems skirtu rubu "United colors of Benetton"? Kazkada jie turedavo spec.kolekcijas ir labai grazias
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 31, 17:14)
O sakykit, gal kas matet nestukems skirtu rubu "United colors of Benetton"? Kazkada jie turedavo spec.kolekcijas ir labai grazias

laba, praeita savaitgali buvau Italijoj, tai butent tik "United colors of Benetton" parduotuveje ir nusipirkau nestuke.gif drabuziuku. gali buti ir LT yra ta pati kolekcija.zvilgtelk. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Busimos mamytes, uzsukite pasidairyti i www.mamamamai.lt
Cia rasite devetu stilingu ir nebrangiu drabuzeliu nestukems.

smile.gif
Atsakyti
vakar Sepaloj nusipirkau tokia faina liemene, priekyje suraukta, kaip tik nestukems, ant marskiniu l grazu wub.gif cia Siauliuose, bet gal ir kitur yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 31, 17:14)

Ziurejau Akropolyje.. nieko gero, mergaites.. trejos kelnes, keturios bliuskutes.. ir dar negrazios, tokios bobiskos..
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2008 11 04, 14:42)
Ziurejau Akropolyje.. nieko gero, mergaites.. trejos kelnes, keturios bliuskutes.. ir dar negrazios, tokios bobiskos..

Man irgi labai nepatiko sios parduotuves rubai nesciosioms. Atrodo, kad gimdo tik bobulytes o ir mados atzvilgiu labai jau skurdus tie rubeliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 04 lapkričio 2008 - 13:02
QUOTE(Sange @ 2008 11 04, 13:58)
Man irgi labai nepatiko sios parduotuves rubai nesciosioms. Atrodo, kad gimdo tik bobulytes o ir mados atzvilgiu labai jau skurdus tie rubeliai  g.gif

Aisku, aciu uz informacija, itariu uzsienio ir musu asortimentas, deja, gerokai skiriasi...
Atsakyti
gal kas lanketes nestukiu ir vaikuciu rubeliu parduotuveje Madoje?

pasidalinkit ispudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 11 07, 07:31)
gal kas lanketes nestukiu ir vaikuciu rubeliu parduotuveje Madoje?

pasidalinkit ispudziais  4u.gif

Ten pasirinkimas nemazas, rubai grazus ir stilingi tik kainos dideles. Man jos pasirode per dideles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2008 02 22, 13:28)
O aš noriu paklausti, kur pirkote drabužėlius?
Gal žinote kur rasti dalykinių kostiumelių, kurie būtų patogūs?...

SPEJU TAU JAU NEREIKIA, BET GAL KITOMS REIKIA,PIRKAU BALTA KOSTIUMELI "BUK MAMA"
Atsakyti
Madoje tikrai kainos labai dideles, bet aisku kazkas ir ten pirks kad ir uz daug brangiau. smile.gif
Atsakyti
akropolis man is viso siaubu siaubas. na gariunai irgi ne ka maziau. bet ten nors dar normalesniu rubu galima rasti nei pastarajam. vakar nusipirkau siltas kelnes su tampriu liemeniu. su viena moterele kalbejau tai sake gruodi tures didesni pasirinkima nes uzsives prekiu tai man reikalingas kostiumelis tai turbut pas ja skubesiu jei nieko kitur nerasiu.
Atsakyti