na ka, pasisakysiu ir as apie parduotuves Vilniuje.
vakar teko dziaugsmas pirmas nestukines kelnes (tiksliau dzinsiukus) nusipirkti.
VCUP'e - buvo pirmoj mano aptikta padoresne nestukiu parduotuve. pardavejos tikrai malonios, bet pasirinkimo nepasakyciau kad labai jau daug, dabar jau kai turiu su kuo palyginti. bet nusiziurejau ten viena superini sijona. tikiuosi veliau nusipirksiu kai orai atsils. siaip kas man sitoje parduotuveje nepatiko, tai kad dauguma medziagu sintetines. o as dievinu naturaluma.
Olialiamama, basanaviciaus gatveje. irgi atrode nebloga. rubeliu pasirinkimas kiek didesnis nei VCUP'e, kainos kaip ir visose
parduotuvese manau. kas man cia patiko - yra avent'o prekiu (del kitu firmu tiesa net nepasiziuejau), tiek nescioms, tiek pagimdziusioms. taip pat nemazas pasirinkimas pedkelniu, kelnaiciu ir kitu spec prekiu.
Buk mama: cia as dzinsiukus ir nusipirkau. pasirinkimas tikrai didelis. pardavejos malonios. pilna visokiausiu kelniu, sijonu, sukneliu, bliuskuciu, megztuku. yra be abejo ir spec prekiu. kazkur girdejau nebaisiai geru atsiliepimu apie rubu kokybe. na bet... patiko man tie dzinsai. nzn, bus matyt kaip nesiosis. man svarbu kad kokius ę men atlaikytu kol tikrai susils orai. tada jau soksiu i sijonus ir sukneles
sitoj parduotuvej taip pat nusiziurejau linines kelnytes, kurias tikiuosi pavasariui nusipirksiu
i
Mamu zona nebeuzteko jegu ir laiko nuvaziuoti. gal kita karta... bet vaziuojant pro sali is vitrinu parduotuvyte pasirode gana nemaza, tai gal ir pasirinkimo joje yra
siaip kadangi esu nemegeja pirkti rubu internetu (butinai turiu pasimatuoti ruba pries ji pirkdama), tai manau kad teks vaduotis su esamomis parduotuvemis. ir manau kad visai imanoma graziai jose apsirengti. tik vat pinigeliu tai kainuoja...
geros dieneles visoms