Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Izaa @ 2008 02 26, 17:43)
o kur galima uzsisakyti is to Le Rodoute ?????? blink.gif

www.laredoute.fr
Aš pradžiamokslį išėjau čia : http://www.supermama...opic=283258,bet jei savarankiškai neišeis ar nenorėsi,tai Internetinių parduotuvių skyriuje yra bent kelios merginos(Runa,Astulkinas,Valentinka ),kurios tai padarys už tave(aišku ,už procentus) 4u.gif
Atsakyti
kiekvienos mamytes skonis yra skirtingas, tai ir neitiksi visiems... gariunuose tai nelabai norisi pirkti... specialios parduotuves mane traukia labiau... tikrai buvau apsilankiusi mamalux cup'e na mano skoniui tikrai radau prekiu... mano dydis 40 tai tikrai pasirinkimas geras... yra ir didesniu dydziuu kaip maciau...noriu pasigirti kad nusipirkau palaidine tokia marga labai grazi ir jus neatspesit kiek mokejau smile.gif ogi tik 99Lt. ir sudetis gera viskoze ir elastanas smile.gif na ir priedo dar nusipirkau kaprius kazkaip tikrai keista kainos mazos... g.gif bet mum tik i nauda thumbup.gif pardaveja sake kad turi atkeliauti nauju dzinsu siunta tai sakiau butinai ateisiu rolleyes.gif mamytes juk bukime stilingos, grazios, mylekime save juk sitie 9 men. tai patys graziausi wink.gif o kodel neatrodzius dar graziau mirksiukas.gif na dar pabegiosiu po parduotuves, jei ka rasiu gero, butinai pasidalinsiu su jumis smile.gif ir jus bukite geros papasakokite man bigsmile.gif
iki kito karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stilinga_mamyte @ 2008 02 28, 21:13)
kiekvienos mamytes skonis yra skirtingas, tai ir neitiksi visiems... gariunuose tai nelabai norisi pirkti... specialios parduotuves mane traukia labiau... tikrai buvau apsilankiusi mamalux cup'e na mano skoniui tikrai radau prekiu... mano dydis 40 tai tikrai pasirinkimas geras... yra ir didesniu dydziuu kaip maciau...noriu pasigirti kad nusipirkau palaidine tokia marga labai grazi ir jus neatspesit kiek mokejau smile.gif ogi tik 99Lt. ir sudetis gera viskoze ir elastanas smile.gif na ir priedo dar nusipirkau kaprius kazkaip tikrai keista kainos mazos...  g.gif  bet mum tik i nauda  thumbup.gif pardaveja sake kad turi atkeliauti nauju dzinsu siunta tai sakiau butinai ateisiu  rolleyes.gif mamytes juk bukime stilingos, grazios, mylekime save juk sitie 9 men. tai patys graziausi wink.gif o kodel neatrodzius dar graziau  mirksiukas.gif  na dar pabegiosiu po parduotuves, jei ka rasiu gero, butinai pasidalinsiu su jumis smile.gif ir jus bukite geros papasakokite man  bigsmile.gif
iki kito karto smile.gif

Stilinga mamyte, tik 4 žinutės, ir visos apie Mamalux parduotuvę nono.gif
Atsakyti
Aš pirkau viskq per e parduotuves,nes LT viskas brangu ir nerasdavau pagal savo skonį schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kselija @ 2008 02 29, 22:03)
Aš pirkau viskq per e parduotuves,nes LT viskas brangu ir nerasdavau pagal savo skonį schmoll.gif

O nebaisu pirkti nepasimatavus? ax.gif
Atsakyti
na ka, pasisakysiu ir as apie parduotuves Vilniuje.
vakar teko dziaugsmas pirmas nestukines kelnes (tiksliau dzinsiukus) nusipirkti.

VCUP'e - buvo pirmoj mano aptikta padoresne nestukiu parduotuve. pardavejos tikrai malonios, bet pasirinkimo nepasakyciau kad labai jau daug, dabar jau kai turiu su kuo palyginti. bet nusiziurejau ten viena superini sijona. tikiuosi veliau nusipirksiu kai orai atsils. siaip kas man sitoje parduotuveje nepatiko, tai kad dauguma medziagu sintetines. o as dievinu naturaluma.

Olialiamama, basanaviciaus gatveje. irgi atrode nebloga. rubeliu pasirinkimas kiek didesnis nei VCUP'e, kainos kaip ir visose nestuke.gif parduotuvese manau. kas man cia patiko - yra avent'o prekiu (del kitu firmu tiesa net nepasiziuejau), tiek nescioms, tiek pagimdziusioms. taip pat nemazas pasirinkimas pedkelniu, kelnaiciu ir kitu spec prekiu.

Buk mama: cia as dzinsiukus ir nusipirkau. pasirinkimas tikrai didelis. pardavejos malonios. pilna visokiausiu kelniu, sijonu, sukneliu, bliuskuciu, megztuku. yra be abejo ir spec prekiu. kazkur girdejau nebaisiai geru atsiliepimu apie rubu kokybe. na bet... patiko man tie dzinsai. nzn, bus matyt kaip nesiosis. man svarbu kad kokius ę men atlaikytu kol tikrai susils orai. tada jau soksiu i sijonus ir sukneles nestuke.gif sitoj parduotuvej taip pat nusiziurejau linines kelnytes, kurias tikiuosi pavasariui nusipirksiu ax.gif

i Mamu zona nebeuzteko jegu ir laiko nuvaziuoti. gal kita karta... bet vaziuojant pro sali is vitrinu parduotuvyte pasirode gana nemaza, tai gal ir pasirinkimo joje yra mirksiukas.gif

siaip kadangi esu nemegeja pirkti rubu internetu (butinai turiu pasimatuoti ruba pries ji pirkdama), tai manau kad teks vaduotis su esamomis parduotuvemis. ir manau kad visai imanoma graziai jose apsirengti. tik vat pinigeliu tai kainuoja... g.gif

geros dieneles visoms nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syu: 02 kovo 2008 - 08:07
O as parsiveziau,kaip buvau atostogu uzsienyje,bet taip ir neprireike,tai dabar guli spintoj,buvau uzsidejus tik nusofotkinti doh.gif
Atsakyti
Gal kur užmatėte pedkelnių spec. nestuke.gif ? Anksčiau matydavau vaistinėse, o dabar kai prireikė tai nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermergaitė @ 2008 03 03, 20:52)
Gal kur užmatėte pedkelnių spec.  nestuke.gif ? Anksčiau matydavau vaistinėse, o dabar kai prireikė tai nerandu g.gif

Manau visose spec nestuke.gif parduotuvese rasi 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte zino, kur Klaipedoje butu galima nusipirkti liemenele maitinimui?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(supermergaitė @ 2008 03 03, 20:52)
Gal kur užmatėte pedkelnių spec.  nestuke.gif ? Anksčiau matydavau vaistinėse, o dabar kai prireikė tai nerandu g.gif

tikrai tikrai yra vilniuj olialiamama ir atrode kad visai nemazas pasirinkimas. labai neziurejau nes man dar pedkelnes neaktualu smile.gif
lyg tai yra ir buk mama.
kitose - nezinau

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kselija @ 2008 02 29, 21:03)

o kokiose internetinėse parduotuvėse pirkdavai? blush2.gif
Atsakyti