Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

as tik e5-mode radau labai faina megztuka su daug vilnos, siltas siltas, tik gaila, kad daugiau tokiu neuztinku ax.gif kazkodel visos parduotuves sintetika uzverstos... blush2.gif
Atsakyti
beveik viską pirkau per www.mamosstilius.lt
Ten labai gražių ir patogių drabužiukų galima rast nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
uzbegsiu ir as apsidairyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 10 16, 10:30)
as tik e5-mode radau labai faina megztuka su daug vilnos, siltas siltas, tik gaila, kad daugiau tokiu neuztinku  ax.gif kazkodel visos parduotuves sintetika uzverstos...  blush2.gif

Kai perkopiau į antrą nėštumo pusę, šiluma man tapo nebeaktuali(o anksčiau iš tų, kurioms nuolat šalta)-dar niekad neturėjau tokių šiltų rankų ir kojų, man nuolat trūksta oro, karšta.Tai ką aš noriu pasakyti? Ogi tai, kad poreikis šiltiems rūbams gali keistis, neskubėkit prisipirkt pernelyg šiltų rūbelių mirksiukas.gif Man iki gimdymo liko mėnuo, tai aš įsimetu mašinon lengvą striukytę, jei žadu ilgai pavaikščiot po šiuo metu šildomas parduotuves-kitaip nuo paltuko visa šlapia ir nelaiminga būčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos brangiosios bigsmile.gif

viena rudenelio diena ejau pasiziureti, ka gero turi parduotuveles skirtos mums nestuke.gif ,
ir tikrai laaabai patiko kaip mamalux pasistenge del musu, kiek dzinsu graziu nuo xxs iki xxl, pasirodo jie prekiauja esprito rubeliais special for nestuke.gif ir tuos rubelius galima nesioti ir po gimdymo fantastika thumbup.gif kokiu graziu megstu sukneliu uzveze smile.gif
man ten patinka
gavau net nuolaidu kupona nes ten mano mylimiausia parduotuve ax.gif 4u.gif
beja ir super mamos korteliu turetojoms daroma 10% nuoliada

aciu super mamu klubui ir mamalux smile.gif 4u.gif

nusiziurejau languota sijonuka, zinokit fantastiskai atrodo smile.gif mano drauge nors ir nenescia bet su manim nuejus ir sau rubeliu randa smile.gif

thumbup.gif

Atsakyti
cia kur ta parduotuve? pas mus Siauliuose nera, gal reikes pavaziuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 10 22, 00:16)
cia kur ta parduotuve? pas mus Siauliuose nera, gal reikes pavaziuoti  blush2.gif

MamaLux
Konstitucijos pr.16 Vilnius

VCUP (Vilniaus centrine universaline parduotuve) 2 aukstas mirksiukas.gif

Atsakyti
aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stilinga_mamyte @ 2008 10 21, 14:30)
MamaLux
Konstitucijos pr.16 Vilnius

VCUP (Vilniaus centrine universaline parduotuve) 2 aukstas  mirksiukas.gif

man ji pasirode siek tiek brangoka, man patinkantys Esprit dzinsai kainavo 295 Lt., kaip keliems menesiams brangu blink.gif
nusipirkau pigiau ax.gif
Atsakyti
hmm o as nusipirkau dzinsus kuruos galesu nesioti ir po gimdymo mirksiukas.gif taip pat esprit ir uz 295 galesiu nesioti kol sunesiosiu beja ten taiko nuolaidas wink.gif
su super mamos kortele ir su ju paciu parduotuves kortele wink.gif

man patinka super manoms kortele nes nuolaidu daugelis parduotuviu taiko thumbup.gif

Atsakyti
Noriu ir as pasigirt, gal kas su tokia problema susidure, gal kam pades. Tai va neesu standartiniu ismatavimu, o siltesnio rubo kaipo ir reikejo jau, nes turetos striukes nesusiseginejo verysad.gif Isvaiksciojau vos ne visa Vilniu, ieskojau nuo turgaus ir skudurynu iki Gedimino 9 ir Europos, zodziu daug isvaiksciojau parduotuviu, parduotuvyciu, nestuke.gif pardese is vis arba nieko nera arba yra vieno dydzio koks vienas paltukas, uzsukau i "buk mama" ir ten radau puspalti, bet ir tas buvo per mazas, zodziu galvojau desiu jau zliumbt ir ziema niekur neeisiu, bet pasirodo jie gali pasiuti specialiai, ir tai nieko nekainuoja, 5-kiu dienu begyje turejau puspalti pasiuta specialiai man biggrin.gif , kaina irgi nesikandzioja (349Lt) jei nieko doro nerandat, rekomenduoju blush2.gif
Atsakyti
Nu vo kaip saunu smile.gif O SM kortele tai tikrai geras dalykas nuo nesciuju parduotuviu iki vaikisku prekiu, o ziuriu O lia lia mama taiko net 15% visiems rubeliams.
Atsakyti