O man patiko Vilniuje "Buk mama" parduotuve. Ieskojau konkreciai kelniu i darba (ne dzinsu), tai i kitus rubelius nelabai ziurejau. Bet kelniu ten tikrai buvo nemazas pasirinkimas, ir plonesniu, ir storesniu su vilna ziemai. Ir kainos palyginus labai normalios, uz bridziukus mokejau 119 Lt, o ilgos klasikines kelnes kainavo 159 Lt.
Klaipedoje atrodo taip pat yra "Buk mama", reikes nuvaziuoti kita savaitele, nes kaip tik atostogos
Man labai patiko "Mamu zona", nes kainos palyginti nedideles, o radau savo mazam dydziui ir dzinsus, ir klasikinius bridzus Tuo tarpu "Buk mama" man net S dydis per didelis, o mazesniu jie neturi
"Pinolinoj" irgi galima mazu dydziu rasti, bet kainos nemazos (pvz. mano nusiziureta puosnesne suknute kainavo apie 500lt. ), ypac turint omenyje, kad sie rubeliai bus nesiojami gana trumpa laika
"Pinolinoj" irgi galima mazu dydziu rasti, bet kainos nemazos (pvz. mano nusiziureta puosnesne suknute kainavo apie 500lt. ), ypac turint omenyje, kad sie rubeliai bus nesiojami gana trumpa laika
Siaip tinkanciu megztiniu nemazai si sezona yra ir paprastose parduotuvese, arba siaip placiu, arba tik uzsiseganciu ties krutine o toliau laisvu, visai gera mada ir nestukem
QUOTE(medituk @ 2008 10 11, 08:52)
ypac turint omenyje, kad sie rubeliai bus nesiojami gana trumpa laika
Trumpą - bet užtat kokį laiką
Galima pagalvoti, kad jūsų šventiniai, proginiai, išeiginiai rūbai pigesni, nei kasdieniniai - juk nešiojate juos retai ir trumpai. Man rūbai tolygu proginiams. Laikas ypatingas, norisi kuo daugiau gerų emocijų, be to, žinai, kad šitas laikotarpis atmintyje ir ko gero nuotraukose įstrigs labiau, nei daugelis kitų gyvenimo etapų.
QUOTE(Erszebeth @ 2008 10 13, 17:28)
Man rūbai tolygu proginiams. Laikas ypatingas, norisi kuo daugiau gerų emocijų, be to, žinai, kad šitas laikotarpis atmintyje ir ko gero nuotraukose įstrigs labiau, nei daugelis kitų gyvenimo etapų.
Ir ne tik nuotraukose, bet ir aplinkinių (draugų, bendradarbių, kaimynų ir t.t.)atminty , pavyzdžiui išliksi kaip "labai graži nėštukė" Aš labai labai norėjau puoštis iki septinto mėn., po to jau supratau, kad turiu visko pakankamai tiek, kad turėčiau pradėt galvot nebe apie save, bet apie leliuką Tačiau rugsėjo pirmajai vistiek paišlaidavau ir susikurpiau sau palyginus brangų kostiumą, nes labai norėjosi kokybiškų audinių (itališka vilna kainavo apie 150, metras nat.šilko- 70 lt, siuvausi pati ir piešiau ant šilko pati).Buvo mintis, kad paskui dėsiu čia skelbimų lentoje ir parduosiu, bet supratau, kad neatsipirks niekaip, todėl permąsčiau kaip viską perdarysiu po gimdymo , nes nunešiot nenunešiosiu...
QUOTE(Erszebeth @ 2008 10 13, 16:28)
Trumpą - bet užtat kokį laiką
Galima pagalvoti, kad jūsų šventiniai, proginiai, išeiginiai rūbai pigesni, nei kasdieniniai - juk nešiojate juos retai ir trumpai. Man rūbai tolygu proginiams. Laikas ypatingas, norisi kuo daugiau gerų emocijų, be to, žinai, kad šitas laikotarpis atmintyje ir ko gero nuotraukose įstrigs labiau, nei daugelis kitų gyvenimo etapų.
na, 500lt man per brangu ir proginiam rūbam. Pirkdama proginį rūbą aš pagalvoju, kiek kartų jį apsivilksiu, ar verta. Nes dėl 1 karto nemanau, kad verta. Paskui tik vioetą spintoj užims.
O su nėštukiniais rūbais pirkau tai, ko man labiausiai reikės, be ko neišsiversiu. Pirkau tik spec kelnes., megztukai, palaidinės iš mano pačios spintos.
Manau cia yra kekvienos asm reikalas, nors ir galimybes. Viena daugiau isleidzia pinigeliu kita maziau, savo rubeliams. Juk visos esame skirtingos.
Man atrodo, kad dabar nėštukės gali daug rasti sau ir nespecializuotose parduotuvėse. Bent jau aš tikrai pastebėjau šiose parduotuvėse modeliukų , tinkančių nėštukėms :"Seppala", "NewYorker", "Reserved", "United colors of benetton"( na , šitoj gal ir brangesni, bet juk būna nuolaidos)...Sakyčiau mada dabar tokia, kad galima daug ką prisitaikyti