Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

tai gal ir Vilniuje uzsidaro, nes prekems taikoma iki 50% nuolaida g.gif Anksciau kazkaip niekad nebudavo tokiu dideliu nuolaidu
Atsakyti
galiu pasakyti ir as savo nuomone apie parduotuves nestukems kaune
nusivyliau parduotuvemis "Mamamija" ir "Mama+", nes pasirinkimas labai mazas, o kainos kosmines. o kai nuvaziavau i Urmo baze, tai kai ispardavimas, tai tada galima isigyti rubeliu nestukems, o siaip kainos tai truputi didokos. praejusi sekmadieni Urmo bazeje nusipirkau dzinsini sijonuka, tai esu labai patenkinta ir kaina normali, mokejau 89 lt (cia su nuolaida).
kitus rubelius planuoju vaziuoti i Vilniu nusipirkti "Mamalux" parduotuveje.

gal galite kuri nors pasakyti, kaip rubu kokybe "Mamalux" parduotuveje? ar buna nuolaidu?
Atsakyti

Na bent jau lininiu bridzu kokybe esu patenkinta, kuriuos piraku "Mamalux" parduotuveje. Gerai nesiojasi, vasara bent nekarsta. Tik va vienintelis lino trukumas, kad biski glamzosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrajaaa: 24 liepos 2008 - 14:20
vilniuje "mamu zonoj" tai isvis nerealus ispardavimas thumbup.gif Jie ten nauja linija nori rubu paleisti, tai dabar viskas nuo 30Lt iki 99 Lt. Nerealiu rubu galima isigyti. Pasiziurekit, kokios kainos ju e-parduotuvej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2008 07 22, 13:32)
galiu pasakyti ir as savo nuomone apie parduotuves nestukems kaune
nusivyliau parduotuvemis  "Mamamija" ir "Mama+", nes pasirinkimas labai mazas, o kainos kosmines. o kai nuvaziavau i Urmo baze, tai kai ispardavimas, tai tada galima isigyti rubeliu nestukems, o siaip kainos tai truputi didokos. praejusi sekmadieni Urmo bazeje nusipirkau dzinsini sijonuka, tai esu labai patenkinta ir kaina normali, mokejau 89 lt (cia su nuolaida).
kitus rubelius planuoju vaziuoti i Vilniu nusipirkti "Mamalux" parduotuveje.

gal galite kuri nors pasakyti, kaip rubu kokybe "Mamalux" parduotuveje? ar buna nuolaidu?

Kaune "Dar ne mama" parduotuvej pasirinkimas drabuzeliu tikrai didelis bigsmile.gif , ir dabar nuolaidos dideles, palaidiniu net po 29 lt yra smile.gif, manau, kad verta uzsukti...
Atsakyti
na nežinau nežinau, buvau Dar ne mama, tai rinktis nebuvo iš ko.. Nepatiko man jų rūbai... schmoll.gif
Atsakyti
nesugebu as cia sau rubeliu nusipirkt... g.gif
man kazkokios kainos astronomiskai nerealios rubu... schmoll.gif
praeita savaite UK per ispardavimus prisipirkau maikuciu,bliuskuciu po kelis
svarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 07 31, 11:09)
na nežinau nežinau, buvau Dar ne mama, tai rinktis nebuvo iš ko.. Nepatiko man jų rūbai...  schmoll.gif

Parasei taip tarsi ten nieko gero ner g.gif , o gal tu ieskai kazko ypatingo?Gal gali parasyti kur apsipirkineji...
Atsakyti
Jei Vilniuje, tai balsuočiau už MamaLux ir Mamų zona. Tiesa, dar nesilankiau "Būk mama". Turiu berods 5 rūbelius pritaikytus nėštukėms - bridžus su patogiu pilvu, lininį sijoną, kelnes ir 2 bliuzkutes. O šiaip nešioju kas dar tinka, o tinka jau nebedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rohan @ 2008 07 31, 16:15)
Parasei taip tarsi ten nieko gero ner g.gif , o gal tu ieskai kazko ypatingo?Gal gali parasyti kur  apsipirkineji...

nieko ypatingo neieškau, atvirkščiai: praktiškų, paprastų, kasdienių rūbų. O ten.. Ne, gal aš nėštukinės mados nesupratau ar kaip, bet jaunatviškumo rūbam tikrai trūko. Visi tikie, na, kaip čia išsireiškus, tokie lyg bobiški. Man norisi džinsų, paprastų maikučių tirkotažinių, be jokių raukinukų, glėlių gėlelių ir pan. O ir kainos didelės. Liemenė į darbą - 120lt. Na, man asmeniškai gaila tokių pinigų vos porai mėnesių, nes gi po to jau šito rūbo nenešiosi. Na, gal ir mano skonis toks, bet kelis sykius buvau, nieko gero neradau.

Džinsus pirkau bazėj, nėštukių skyriuj, kai ką gavau padevėtuose. Maikes pirkau paprastose parduotuvėse tik didesnio dydžio. gerai, akd ta mada dabar tokia. Va, dar vienų kelnių noriu, nes visą rudenį reiks atvaikščiot... doh.gif
Atsakyti
O nėštukėms Zara turi ir Gedimono pr. ir Akropolyje ?? 4u.gif
Atsakyti
Tai ar kuri tiksliai zinote kur Gariunuose nestukiu rubais prekiauja ?
Atsakyti