Šiandien lankiausi Pinolinoje, tai tikrai pasirodė, kad kainos ir kokybės santykis netolygus. Labai jau brangūs rūbeliai.
O štai Mamoj Lux nusipirkau kelnes. Tai net palengvėjo, kad niekur neveržia, bet dar nenšiosiu, nes labai jauišduoda nėštumą :
o gal kuri mamyte busima jau buvo apsilankiusi parduotuveje kaune kur atsidare savanoriu pr. "mamamija"?... ir gali papasakoti ar verta ten eiti , kokios kainos mazdaug, gal labai brangu?
aciu
aciu
QUOTE(kinyte @ 2008 07 17, 12:29)
o gal kuri mamyte busima jau buvo apsilankiusi parduotuveje kaune kur atsidare savanoriu pr. "mamamija"?... ir gali papasakoti ar verta ten eiti , kokios kainos mazdaug, gal labai brangu?
aciu
aciu
reklamą mačiau, bet neužėjau.
Dar vieną parduotuvę aptikau Senamiesty
zaroj dabar nestukiniu dzinsu ispardavomas - po 109 lt
as vakar urme buvau kur yra raudonam pasaze nestukem skyrius, tai nusipirkau kelnes baltas vasarai, yra daug graziu rubu ir iseginiu ir kasdieniniu, ir ispardavimas ten dabar...
QUOTE(kinyte @ 2008 07 17, 11:29)
aciu
aciu
as buvau siandien i Mamamija uzejusi.pasirinkimas nedidelis,nors patalpa nemaza nebuvo nei vienos bliuskeles linines arba sviesios balksvos spalvos.balta buvo,bet be jokiu isiuvimu ar raisteliu,toks kaip maisas kelioms kelnems,1 bridzams ispardavimas.kelnes pasimatau,labai idomus pasiuvimas,tokie kaip klosciu guzai stovi.dzinsu buvo,apie 169 pagrinde kaina,bet nesimatavau.ir sukneliu buvo,bet labai jau modeliai man pasirode idomus
na zodziu nueikit,pacios susidarysit nuomone.gal kada ir didesnis pasirinkimas bus
o kazin bazej sekmadieni dirba tas nestukiu rubu skyrius?
QUOTE(vvandene @ 2008 07 18, 13:02)
zaroj dabar nestukiniu dzinsu ispardavomas - po 109 lt
kad as pries savaite buvau, tai Kauno zaroj buvo tik vieni nestukiniai dzinsai
QUOTE(guccii @ 2008 07 21, 15:49)
Vakar lankiausi Mamalux parduotuveje esancioje Klaipedoje.Pasirodo si parduotuve uzsidaro siuo metu vyksta ispardavimas, tai dauguma prekiu galima isigyti perpus pigiau labai gaila,kad uzsidaro, nes besilaukiancioms mamytems Klaipedoje ir taip nera parduotuviu...
Tikra tiesa, Klaipedoje tikra tragedija , tik "Premaman" parduotuveje dar kazka isigyju, o visus kitus rubelius perku Vilniuje Benetton'e
O gal tik vasaros ispardavimas pas juos?