Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

Šiandien lankiausi Pinolinoje, tai tikrai pasirodė, kad kainos ir kokybės santykis netolygus. Labai jau brangūs rūbeliai.

O štai Mamoj Lux nusipirkau kelnes. Tai net palengvėjo, kad niekur neveržia, bet dar nenšiosiu, nes labai jauišduoda nėštumą : blush2.gif
Atsakyti
o gal kuri mamyte busima jau buvo apsilankiusi parduotuveje kaune kur atsidare savanoriu pr. "mamamija"?... ir gali papasakoti ar verta ten eiti , kokios kainos mazdaug, gal labai brangu?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinyte @ 2008 07 17, 12:29)
o gal kuri mamyte busima jau buvo apsilankiusi parduotuveje kaune kur atsidare savanoriu pr. "mamamija"?... ir gali papasakoti ar verta ten eiti , kokios kainos mazdaug, gal labai brangu?
aciu 4u.gif

reklamą mačiau, bet neužėjau.

Dar vieną parduotuvę aptikau Senamiesty
Atsakyti
sveikos
gal kuri tiksliai žino vietas su drabužiais nėščioms Gariūnuose?
Atsakyti
zaroj dabar nestukiniu dzinsu ispardavomas - po 109 lt
Atsakyti
as vakar urme buvau kur yra raudonam pasaze nestukem skyrius, tai nusipirkau kelnes baltas vasarai, yra daug graziu rubu ir iseginiu ir kasdieniniu, ir ispardavimas ten dabar... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinyte @ 2008 07 17, 11:29)
aciu 4u.gif

as buvau siandien i Mamamija uzejusi.pasirinkimas nedidelis,nors patalpa nemaza smile.gif nebuvo nei vienos bliuskeles linines arba sviesios balksvos spalvos.balta buvo,bet be jokiu isiuvimu ar raisteliu,toks kaip maisas doh.gif kelioms kelnems,1 bridzams ispardavimas.kelnes pasimatau,labai idomus pasiuvimas,tokie kaip klosciu guzai stovi.dzinsu buvo,apie 169 pagrinde kaina,bet nesimatavau.ir sukneliu buvo,bet labai jau modeliai man pasirode idomus rolleyes.gif
na zodziu nueikit,pacios susidarysit nuomone.gal kada ir didesnis pasirinkimas bus
o kazin bazej sekmadieni dirba tas nestukiu rubu skyrius?
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 07 18, 13:02)
zaroj dabar nestukiniu dzinsu ispardavomas - po 109 lt

kad as pries savaite buvau, tai Kauno zaroj buvo tik vieni nestukiniai dzinsai
Atsakyti
Vakar lankiausi Mamalux parduotuveje esancioje Klaipedoje.Pasirodo si parduotuve uzsidaro verysad.gif siuo metu vyksta ispardavimas, tai dauguma prekiu galima isigyti perpus pigiau mirksiukas.gif labai gaila,kad uzsidaro, nes besilaukiancioms mamytems Klaipedoje ir taip nera parduotuviu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(guccii @ 2008 07 21, 15:49)
Vakar lankiausi Mamalux parduotuveje esancioje Klaipedoje.Pasirodo si parduotuve uzsidaro verysad.gif  siuo metu vyksta ispardavimas, tai dauguma prekiu galima isigyti perpus pigiau mirksiukas.gif  labai gaila,kad uzsidaro, nes besilaukiancioms mamytems Klaipedoje ir taip nera parduotuviu... verysad.gif

Tikra tiesa, Klaipedoje tikra tragedija doh.gif , tik "Premaman" parduotuveje dar kazka isigyju, o visus kitus rubelius perku Vilniuje Benetton'e thumbup.gif
Atsakyti
O gal tik vasaros ispardavimas pas juos? g.gif
Atsakyti
Na pardaveja sake,kad tikrai uzsidaro ir dabar isparduoda rubelius.... verysad.gif
Atsakyti