Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

[q
O čia kokiam mieste? Kažin, ar Kauno Zaroj būtų tokia kolekcija? bigsmile.gif
[/quote]

kauno zaroj pirkau thumbup.gif dar vakar buvau maciau yra smile.gif
Atsakyti
sveikos mergytes - busimos ir esamos mamytes

noriu paklausti gal kas jau susidurete, kaip yra su tom kelnem arba dzinsiukais, ar jie labiau universalus ar labiau ne smile.gif ? Dabar as dar neseniai laukiuosi, tai pilvukas dar nera didelis, bet sioks toks jau yra blush2.gif , tai iprasti dzinsiukai ima verzti siek tiek, galvoju, kad jau reiktu isigyt kelnes nestuke.gif , bet ka reiks daryti kai pilvukas padides dar labiau - ar pirkti vel, ar kazkaip tas pacias eina "padidint" smile.gif
jeigu pasirodytu, kad reiks pirkti tai gal dar palaukti ir kiek veliau pirkti, kad kas menesi nereiktu vis nauju ieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 02 25, 09:45)

noriu paklausti gal kas jau susidurete, kaip yra su tom kelnem arba dzinsiukais, ar jie labiau universalus ar labiau ne smile.gif ? Dabar as dar neseniai laukiuosi, tai pilvukas dar nera didelis, bet sioks toks jau yra  blush2.gif , tai iprasti dzinsiukai ima verzti siek tiek, galvoju, kad jau reiktu isigyt kelnes nestuke.gif , bet ka reiks daryti kai pilvukas padides dar labiau - ar pirkti vel, ar kazkaip tas pacias eina "padidint" smile.gif
jeigu pasirodytu, kad reiks pirkti tai gal dar palaukti ir kiek veliau pirkti, kad kas menesi nereiktu vis nauju ieskot  g.gif

Kelnytes busimoms mamoms, didinasi. Gali jau drasiai pirkt dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 02 25, 10:45)
noriu paklausti gal kas jau susidurete, kaip yra su tom kelnem arba dzinsiukais, ar jie labiau universalus ar labiau ne smile.gif ? Dabar as dar neseniai laukiuosi, tai pilvukas dar nera didelis, bet sioks toks jau yra  blush2.gif , tai iprasti dzinsiukai ima verzti siek tiek, galvoju, kad jau reiktu isigyt kelnes nestuke.gif , bet ka reiks daryti kai pilvukas padides dar labiau - ar pirkti vel, ar kazkaip tas pacias eina "padidint" smile.gif
jeigu pasirodytu, kad reiks pirkti tai gal dar palaukti ir kiek veliau pirkti, kad kas menesi nereiktu vis nauju ieskot  g.gif

Aš manau, kad nusipirk jau dabar, nes iki vasaros su senaisiais vis vien jau nebepavyks išvaikščioti mirksiukas.gif Bet tik neprisipirk daug, nusipirk kelis būtiniausius. O vasarą bus šilta (tikiuosi), su dabartiniais rūbeliais vies vien nelabai išeis vaikščioti, norėsis kažko lengvesnio, be to, pilvukas bus labiau išryšėjęs wub.gif Tai tada nusipirksi kokią gražią lengvutę nestuke.gif paryškinančią suknutę ar palaidinukę wub.gif Bent jau aš taip ir ruošiuos daryt mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi kaip saunu, kad jos pasididina, jau sia savaite leksiu ieskoti bigsmile.gif

o vasara tai ir as ketinu nesioti suknytes visokias ir visaip kaip rodytis kad nestuke.gif Aisku, kad tik ta vasara butu vasariska smile.gif

aciu uz patarimus, ir ka as be jusu daryciau wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes bigsmile.gif Su pirmu vaikeliu visai nestukiniu rubu neturejau blush2.gif kazkaip pravaiksciojau su truputi didesniais...o dabar kaip noriu graziu, stilingu nestukiniu rubu bigsmile.gif Jau parsisiunciau is Le Rodoute kelnes ir bliskute - o jau fainos 4u.gif
Ruosiuosi kova pas drauge i Vilniu vaziuoti, tai itariu reikes apsilankyti kokioj nestukiu parduotuvej smile.gif
Atsakyti
Dėl sarafaniukų, mergaites, kur Jus jų randat?...As tai niekur nerandu.Buvau ir "Buk mama" ir "Mama lux" - ten kostiumeliu dydziai kosminiai, o man uztenka S ar M. Sunku ten su dydziais - pazada parvezti, paskui lauki savaites kelias ir vis tiek neparveza. O Gariunuose as irgi buvau (lyg 2 eile), bet man ten nepatiko, nes kainos pakankamai aukstos, o preke visgi "is turgaus" ( na, ten nusipirkau eilines kelnes kasdieniam vaiksciojimui su "pilvuku", bet stiligais darbiniais kostiumeliais ar liemenem su kelnesm tikrai ten nekvepejo...).
Papildyta:
Tiesa, del "Zaros"...ten tik dzinsu yra, kitokiu drabužių nėščioms jie neturi...
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2008 02 26, 02:49)
Dėl sarafaniukų, mergaites, kur Jus jų randat?...As tai niekur nerandu.Buvau ir "Buk mama" ir "Mama lux" - ten kostiumeliu dydziai kosminiai, o man uztenka S ar M. Sunku ten su dydziais - pazada parvezti, paskui lauki savaites kelias ir vis tiek neparveza. O Gariunuose as irgi buvau (lyg 2 eile), bet man ten nepatiko, nes kainos pakankamai aukstos, o preke visgi "is turgaus" ( na, ten nusipirkau eilines kelnes  kasdieniam vaiksciojimui su "pilvuku", bet stiligais darbiniais kostiumeliais ar liemenem su kelnesm tikrai ten nekvepejo...).
Papildyta:
Tiesa, del "Zaros"...ten tik dzinsu yra, kitokiu drabužių nėščioms jie neturi...

Tai gaila, nes džinsų aš nenešioju schmoll.gif
Ir man būtų įdomu sužinot, kur kiti randa sarafaniukus, aš Kaune niekur neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolkute @ 2008 02 25, 21:58)
  Jau parsisiunciau is Le Rodoute kelnes ir bliskute - o jau fainos 4u.gif

Gal galetum ax.gif įmesti savo drabužiukų nuorodas?Ir ar dydžiai nepadidinti?
Atsakyti
QUOTE(jolkute @ 2008 02 25, 21:58)
Jau parsisiunciau is Le Rodoute kelnes ir bliskute - o jau fainos 4u.gif

Aha įdomu būtu pažiūrėt bigsmile.gif Aš irgi užsisakiau iš ten pat kelnes ir timpas nestuke.gif ir dar apatinių prigriebiau, reikia tik siuntinuką iš pašto pasiimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2008 02 26, 17:13)
Aha įdomu būtu pažiūrėt  bigsmile.gif  Aš irgi užsisakiau iš ten pat kelnes ir timpas  nestuke.gif  ir dar apatinių prigriebiau, reikia tik siuntinuką iš pašto pasiimti  blush2.gif

Jei galėsi,įmesk nuorodas ir komentarus,kai siuntinuką atsiimsi thumbup.gif ,gerai?
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2008 02 26, 16:23)
Jei galėsi,įmesk nuorodas ir komentarus,kai siuntinuką atsiimsi thumbup.gif ,gerai?

o kur galima uzsisakyti is to Le Rodoute ?????? blink.gif
Atsakyti