[q
O čia kokiam mieste? Kažin, ar Kauno Zaroj būtų tokia kolekcija?
[/quote]
kauno zaroj pirkau dar vakar buvau maciau yra
sveikos mergytes - busimos ir esamos mamytes
noriu paklausti gal kas jau susidurete, kaip yra su tom kelnem arba dzinsiukais, ar jie labiau universalus ar labiau ne ? Dabar as dar neseniai laukiuosi, tai pilvukas dar nera didelis, bet sioks toks jau yra , tai iprasti dzinsiukai ima verzti siek tiek, galvoju, kad jau reiktu isigyt kelnes , bet ka reiks daryti kai pilvukas padides dar labiau - ar pirkti vel, ar kazkaip tas pacias eina "padidint"
jeigu pasirodytu, kad reiks pirkti tai gal dar palaukti ir kiek veliau pirkti, kad kas menesi nereiktu vis nauju ieskot
noriu paklausti gal kas jau susidurete, kaip yra su tom kelnem arba dzinsiukais, ar jie labiau universalus ar labiau ne ? Dabar as dar neseniai laukiuosi, tai pilvukas dar nera didelis, bet sioks toks jau yra , tai iprasti dzinsiukai ima verzti siek tiek, galvoju, kad jau reiktu isigyt kelnes , bet ka reiks daryti kai pilvukas padides dar labiau - ar pirkti vel, ar kazkaip tas pacias eina "padidint"
jeigu pasirodytu, kad reiks pirkti tai gal dar palaukti ir kiek veliau pirkti, kad kas menesi nereiktu vis nauju ieskot
QUOTE(dei @ 2008 02 25, 09:45)
Kelnytes busimoms mamoms, didinasi. Gali jau drasiai pirkt dabar
QUOTE(dei @ 2008 02 25, 10:45)
Aš manau, kad nusipirk jau dabar, nes iki vasaros su senaisiais vis vien jau nebepavyks išvaikščioti Bet tik neprisipirk daug, nusipirk kelis būtiniausius. O vasarą bus šilta (tikiuosi), su dabartiniais rūbeliais vies vien nelabai išeis vaikščioti, norėsis kažko lengvesnio, be to, pilvukas bus labiau išryšėjęs Tai tada nusipirksi kokią gražią lengvutę paryškinančią suknutę ar palaidinukę Bent jau aš taip ir ruošiuos daryt
oi kaip saunu, kad jos pasididina, jau sia savaite leksiu ieskoti
o vasara tai ir as ketinu nesioti suknytes visokias ir visaip kaip rodytis kad Aisku, kad tik ta vasara butu vasariska
aciu uz patarimus, ir ka as be jusu daryciau
o vasara tai ir as ketinu nesioti suknytes visokias ir visaip kaip rodytis kad Aisku, kad tik ta vasara butu vasariska
aciu uz patarimus, ir ka as be jusu daryciau
Sveikos mamytes Su pirmu vaikeliu visai nestukiniu rubu neturejau kazkaip pravaiksciojau su truputi didesniais...o dabar kaip noriu graziu, stilingu nestukiniu rubu Jau parsisiunciau is Le Rodoute kelnes ir bliskute - o jau fainos
Ruosiuosi kova pas drauge i Vilniu vaziuoti, tai itariu reikes apsilankyti kokioj nestukiu parduotuvej
Ruosiuosi kova pas drauge i Vilniu vaziuoti, tai itariu reikes apsilankyti kokioj nestukiu parduotuvej
Dėl sarafaniukų, mergaites, kur Jus jų randat?...As tai niekur nerandu.Buvau ir "Buk mama" ir "Mama lux" - ten kostiumeliu dydziai kosminiai, o man uztenka S ar M. Sunku ten su dydziais - pazada parvezti, paskui lauki savaites kelias ir vis tiek neparveza. O Gariunuose as irgi buvau (lyg 2 eile), bet man ten nepatiko, nes kainos pakankamai aukstos, o preke visgi "is turgaus" ( na, ten nusipirkau eilines kelnes kasdieniam vaiksciojimui su "pilvuku", bet stiligais darbiniais kostiumeliais ar liemenem su kelnesm tikrai ten nekvepejo...).
Papildyta:
Tiesa, del "Zaros"...ten tik dzinsu yra, kitokiu drabužių nėščioms jie neturi...
Papildyta:
Tiesa, del "Zaros"...ten tik dzinsu yra, kitokiu drabužių nėščioms jie neturi...
QUOTE(pykstu @ 2008 02 26, 02:49)
Dėl sarafaniukų, mergaites, kur Jus jų randat?...As tai niekur nerandu.Buvau ir "Buk mama" ir "Mama lux" - ten kostiumeliu dydziai kosminiai, o man uztenka S ar M. Sunku ten su dydziais - pazada parvezti, paskui lauki savaites kelias ir vis tiek neparveza. O Gariunuose as irgi buvau (lyg 2 eile), bet man ten nepatiko, nes kainos pakankamai aukstos, o preke visgi "is turgaus" ( na, ten nusipirkau eilines kelnes kasdieniam vaiksciojimui su "pilvuku", bet stiligais darbiniais kostiumeliais ar liemenem su kelnesm tikrai ten nekvepejo...).
Papildyta:
Papildyta:
Tai gaila, nes džinsų aš nenešioju
Ir man būtų įdomu sužinot, kur kiti randa sarafaniukus, aš Kaune niekur neradau
QUOTE(jolkute @ 2008 02 25, 21:58)
Jau parsisiunciau is Le Rodoute kelnes ir bliskute - o jau fainos
Gal galetum įmesti savo drabužiukų nuorodas?Ir ar dydžiai nepadidinti?
QUOTE(jolkute @ 2008 02 25, 21:58)
Jau parsisiunciau is Le Rodoute kelnes ir bliskute - o jau fainos
Aha įdomu būtu pažiūrėt Aš irgi užsisakiau iš ten pat kelnes ir timpas ir dar apatinių prigriebiau, reikia tik siuntinuką iš pašto pasiimti
QUOTE(Neringucia @ 2008 02 26, 17:13)
Aha įdomu būtu pažiūrėt Aš irgi užsisakiau iš ten pat kelnes ir timpas ir dar apatinių prigriebiau, reikia tik siuntinuką iš pašto pasiimti
Jei galėsi,įmesk nuorodas ir komentarus,kai siuntinuką atsiimsi ,gerai?
QUOTE(Musmire @ 2008 02 26, 16:23)
Jei galėsi,įmesk nuorodas ir komentarus,kai siuntinuką atsiimsi ,gerai?
o kur galima uzsisakyti is to Le Rodoute ??????