Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

aš va nusipirkau tas kelnes m dydžio su guma, dar toks atlenkimas yra, tai neužlenkiu ir pilvui pats tas - kaip nėštukinės atrodo - tai va, dydis M, o dar laisvos, tiek per klubus, tiek per pilvą. yra kur plėstis biggrin.gif
Atsakyti
cia uzejusi pmaciau reklamele "pinolina". gal kas ten lankesi, nete kiek ziuerjau tai buvo graziu rubeliu nestuke.gif bet turbut ten ir kainos nemazos g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvinaa @ 2008 06 17, 17:03)
cia uzejusi pmaciau reklamele "pinolina". gal kas ten lankesi, nete kiek ziuerjau tai buvo graziu rubeliu nestuke.gif  bet turbut ten ir kainos nemazos g.gif  smile.gif

Kainos atitinkamos ax.gif , sakyciau ne eiliniam pirkejui pritaikytos. Bet pasidairyt nieks nedraudzia. Kaip sakant: jei laikaisi dijietos, meniu visvien gali paskaityt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2008 06 17, 16:33)
tikrai, ten padidinta  smile.gif  dontstop, pabandyk  mirksiukas.gif

Matavausi, matavausi, tikrai neįtelpu sad.gif Aš iki nestuke.gif nešiojau Terranovos M, kitų parduotuvių 38 dydį, dabar 44 arba XXL doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 06 17, 16:46)
Cia del pilvo tokio dydzio reikia ar del klubu apimties, nes speju klesniu plotis ir atitinkamas turi buti, ar ne platu per kojas?
O teranovoj dydziai gerokai padidinti.

Čia būtent dėl šlaunų ir užpakalio blush2.gif Išstorėjo iki nenormalumo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2008 06 17, 17:24)
aš va nusipirkau tas kelnes m dydžio su guma, dar toks atlenkimas yra, tai neužlenkiu ir pilvui pats tas - kaip nėštukinės atrodo - tai va, dydis M, o dar laisvos, tiek per klubus, tiek per pilvą. yra kur plėstis biggrin.gif

Ech, 12-tą savaitę aš dar visus ikineštuminius rūbus nešiojau rolleyes.gif
Atsakyti
donstop, pas mane ta pati problema...isstoreja slaunys ir sikine doh.gif todel kelniu as is viso neperku dabar jau, nes man negraziai atrodo...su suknelem ne taip viskas matosi biggrin.gif
Atsakyti
as visada galvojau, kad jau kai lauksiuosi , tai busiu nerealiai stilinga, sexuali ir grazi mamyte. deja, tai labai sunku, nes daugelyje parduotuviu nesciuju rubai regis skirti vyresnio amziaus moterims. uk susiduriau su dydziu problema- man reikia 8(36), o cia dauguma tokios karves kaip 18(net neisivaizduoju koks tai dydis)! iki 5 men tilpau net i paprastus dzinsus, tik atsegta saga vaiksciojau smile.gif , o dabar vasarai labai patogu su timpomis ir nestukiu maikutemis, dar pirkau dzinsus TOP SHOP su gumomis sonuose,bliuzona su kapisonu, o megztinius nesioju uzsegamus priekyje is ankstesnio garderobo tik nesegu!yr alabai graziu ir stilingu nestukiu rubeliu internetines parduotuvese kaip Blooming marvelous, Isabella oliver... tik jau laaabai brangus... neapsimoka pirkti tiems keletui menesiu... schmoll.gif
Atsakyti
kazkam kas klause aie pinolina, pasirinkimas tikrai didelis, prekes kokybiskos, kainos ka bepirktum (ar kelnes ar bliuskute) kazkodel labai ydomiai sukasi apie 300lt... bet ten kai ka ysigijau ir esu labai patenkinta, tik pardavejos ykyrokos, apsilankyciau dazniau tik kad nemegstu kai man taip viska kisa ir siulo.... megstu pati pasmirineti pasiziurineti....
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 18, 11:16)
Matavausi, matavausi, tikrai neįtelpu  sad.gif Aš iki  nestuke.gif  nešiojau Terranovos M, kitų parduotuvių 38 dydį, dabar 44 arba XXL  doh.gif
Papildyta:

Čia būtent dėl šlaunų ir užpakalio  blush2.gif Išstorėjo iki nenormalumo  doh.gif
Papildyta:

Ech, 12-tą savaitę aš dar visus ikineštuminius rūbus nešiojau  rolleyes.gif

su pirmu ir aš tilpau, tik 5 mėn apsivilkau, o dabar jau nešioju, nes labai spaudžia, kvėpuot sunku, netelpu doh.gif

QUOTE(pilietevakare @ 2008 06 24, 00:11)
kazkam kas klause aie pinolina, pasirinkimas tikrai didelis, prekes kokybiskos, kainos ka bepirktum (ar kelnes ar bliuskute) kazkodel labai ydomiai sukasi apie 300lt... bet ten kai ka ysigijau ir esu labai patenkinta, tik pardavejos ykyrokos, apsilankyciau dazniau tik kad nemegstu kai man taip viska kisa ir siulo.... megstu pati pasmirineti pasiziurineti....

na, 300lt man būtų tikrai gaila. Juolab perki vos keliem mėnesiem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 06 23, 21:24)
as  visada galvojau, kad jau kai lauksiuosi , tai busiu nerealiai stilinga, sexuali ir grazi mamyte. deja, tai labai sunku, nes daugelyje parduotuviu nesciuju rubai regis skirti vyresnio amziaus moterims. uk susiduriau su dydziu problema- man reikia 8(36), o cia dauguma tokios karves kaip 18(net neisivaizduoju koks tai dydis)! iki 5 men tilpau net i paprastus dzinsus, tik atsegta saga vaiksciojau  smile.gif , o dabar vasarai labai patogu su timpomis ir nestukiu maikutemis, dar pirkau dzinsus TOP SHOP su gumomis sonuose,bliuzona su kapisonu, o megztinius nesioju uzsegamus priekyje is ankstesnio garderobo tik nesegu!yr alabai graziu ir stilingu nestukiu rubeliu internetines parduotuvese kaip Blooming marvelous, Isabella oliver... tik jau laaabai brangus... neapsimoka pirkti tiems keletui menesiu... schmoll.gif

Na na, karvem vadinti nestuke kuri nesioja 18 dydi nevertetu mirksiukas.gif . Kartais is to 8 labai greit gali pasidaryti ir 18. Buna moterys sveriancios tik 50 -56 kg. per nestuma priauga 30-35 kg. ir labai realu 18 dydis.
Atsakyti
QUOTE(Elvinaa @ 2008 06 17, 17:03)
cia uzejusi pmaciau reklamele "pinolina". gal kas ten lankesi, nete kiek ziuerjau tai buvo graziu rubeliu nestuke.gif  bet turbut ten ir kainos nemazos g.gif  smile.gif

pirkau ten džinsus, nes niekur kitur normalių neradau... Aišku brangoka, visi džinsai po 300Lt kainavo, bet vienas modeliukas buvo už 200Lt man tiko ir patiko, tai tuos ir pirkau thumbup.gif
Atsakyti
na as turejau dvejas kelnes su guma -juosta tokia platoka apie 10cm gal, tai va vuvo labai smagios, o dzinsuose buvo plona gumyte praverta taip kaip senovinese kelnaitese smile.gif
tai tie dzinsai labai verze per pilva, o kelnytes smagios buvo, jas Urme Kaune pirkau, ten ir siaip neblogu rubeliu yra, ir kainos padoriod, kelnes iki 200lt
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 06 23, 20:24)
as  visada galvojau, kad jau kai lauksiuosi , tai busiu nerealiai stilinga, sexuali ir grazi mamyte. deja, tai labai sunku, nes daugelyje parduotuviu nesciuju rubai regis skirti vyresnio amziaus moterims. uk susiduriau su dydziu problema- man reikia 8(36), o cia dauguma tokios karves kaip 18(net neisivaizduoju koks tai dydis)! iki 5 men tilpau net i paprastus dzinsus, tik atsegta saga vaiksciojau  smile.gif , o dabar vasarai labai patogu su timpomis ir nestukiu maikutemis, dar pirkau dzinsus TOP SHOP su gumomis sonuose,bliuzona su kapisonu, o megztinius nesioju uzsegamus priekyje is ankstesnio garderobo tik nesegu!yr alabai graziu ir stilingu nestukiu rubeliu internetines parduotuvese kaip Blooming marvelous, Isabella oliver... tik jau laaabai brangus... neapsimoka pirkti tiems keletui menesiu... schmoll.gif

Sutinku - nestukiu rubeliai - kosmaras! doh.gif As pati taip pat tik per pilva sustorejau, vis dar nesioju 8(36) dydi, todel specialiu rubu net neiskau - man jie visi tokie bobiski. Perku tai, kas man grazu ir pasiuta taip, kad tilptu pilvukas. Tiek iki nestumo, tiek ir dabar turiu diiiideli nora puostis ir graziai bei stilingai atrodyt. Todel savo stiliaus nekeiciu, randu visokiu graziu dalyku, i kuriuos itelpu mirksiukas.gif
Atsakyti