Gal kas nesenai lanketes vilniaus neshtukiu parduotuvese? Mane domina ar yra sukneliu pasirinkimas...noreciau paprastute kokia nusipirkti....
apsipirkau savaitgali NewYorker'i
tik klasikines kelnes teko is "Busimai mamytei ir ne tik" pirkt, o sijonuka, treningiuka ir bliuskuciu kruva is NewYorker'io
tik klasikines kelnes teko is "Busimai mamytei ir ne tik" pirkt, o sijonuka, treningiuka ir bliuskuciu kruva is NewYorker'io
QUOTE(bori @ 2008 06 15, 21:21)
apsipirkau savaitgali NewYorker'i
O ks tas yra?
Merginos, gal kas kur matėt paprastose parduotuvėse kelnių su guma? skubiai reikia, radau tik Vero modoj, bet netinka
QUOTE(dontstop @ 2008 06 16, 10:55)
Merginos, gal kas kur matėt paprastose parduotuvėse kelnių su guma? skubiai reikia, radau tik Vero modoj, bet netinka
pasiziurek Teranovoj
QUOTE(bori @ 2008 06 16, 11:07)
pasiziurek Teranovoj
Žiūrėjau Terranovoj, bet ten tik M dydis likęs, neįlendu
šeštadienį buvo ir L
QUOTE(Isila @ 2008 06 17, 08:54)
šeštadienį buvo ir L
Neįtelpu ir į L
Iš Mango kelnių tik XXL tiko
o matavaisi? Aš pvz nešioju L, bet Teranovoj perku S dydį.....
QUOTE(Isila @ 2008 06 17, 15:55)
o matavaisi? Aš pvz nešioju L, bet Teranovoj perku S dydį.....
tikrai, ten padidinta dontstop, pabandyk
QUOTE(dontstop @ 2008 06 17, 13:56)
Cia del pilvo tokio dydzio reikia ar del klubu apimties, nes speju klesniu plotis ir atitinkamas turi buti, ar ne platu per kojas?
O teranovoj dydziai gerokai padidinti.