Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

Sijonai ir sunknelės, ypač karštą vasaros dieną, man visai netinka. Šiaip atrodo sijonas fainai, vėjyje plazdena, bet... aš nesu kūda, todėl tarp šlaunų tarpo nerasta, o kai kojos suprakaituoja ir trinasi viena į kitą, tai ojojoi žaizdelės būna, todėl geriau kelnės, bridžai. Man tai gražu, gal tik tie kombinzonai su petnešom ne visom tinka, o visi kitai rūbai nėščioms - gražu
Atsakyti
QUOTE(rumse @ 2008 05 16, 16:27)
Sveikos,
o aš tai norčiau bridžų nieštukėms, tik viena bėda, kad jų kaina parduotuvėse beprotiška 350 Lt. Kas  gali įpirkti tokia suma. O reikės pravasaroti visą vasarą. Būtų labai geras dalykėlis...
Gal gariūnuose kas matė? g.gif

yra Kalvariju turguj Vilniuj, turgaus gale, skyriuose, kr vien dzinsai, apie 100 lt kainuoja. manau, ir Gariunuose yra. Kokybe gera, tikrai ne prastesne nei parduotuvese.
Atsakyti
Mielos nestuke.gif
užsukit į http://public.fotki.com/nestukems/ gal kam kas nors patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2008 05 20, 19:24)
Mielos  nestuke.gif
užsukit į http://public.fotki.com/nestukems/ gal kam kas nors patiks 4u.gif

Atsiprasau, cia tema tapo ne aptarimu ir patarimu, o PARDAVIMU. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Renpzs @ 2008 05 13, 23:04)
Jei vilnietes domintu kas nors is siu rubeliu, tai savaitgali yra galimybe atvezti dominancius rubelius i Vilniu ir pasimatuot.
primenu adresiuka:

http://www.fotki.com/renpzs

Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 05 20, 19:32)
Atsiprasau, cia tema tapo ne aptarimu ir patarimu, o PARDAVIMU.  g.gif
Papildyta:

Čia juk tik pasiūlymas, nebūtina pirkti ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 16, 17:30)
Sijonai ir sunknelės, ypač karštą vasaros dieną, man visai netinka. Šiaip atrodo sijonas fainai, vėjyje plazdena, bet... aš nesu kūda, todėl tarp šlaunų tarpo nerasta, o kai kojos suprakaituoja ir trinasi viena į kitą, tai ojojoi žaizdelės būna, todėl geriau kelnės, bridžai. Man tai gražu, gal tik tie kombinzonai su petnešom ne visom tinka, o visi kitai rūbai nėščioms - gražu

Va va, aš irgi per karščius kelnes arba bridžus nešioju, nes kitaip doh.gif
Papildyta:
Merginos, kam jūs perkat tas specialias nestuke.gif kelnes, dabar juk pilna paprastose parduotuvėse tinkamų, su trikotažinių juosmeniu thumbup.gif Mačiau (ir pirkau) tokius Vero modoje (35 - 80 lt), Mango (90 lt), Terranovoje (30 - 40 lt), New Yorkery (čia irgi prigirebiau)(70 lt) 4u.gif
O dėl palaidinių ir maikių nesutinku, kad pilnos parduotuvės, pas mane pilvas jau toks, kad ir į XXL dydį nebeįlendu doh.gif , net jei maikė labai tampri, nebeuždengia viso pilvo dažniausiai, tai labai sunkiai radau sau 2 tinkamas (Effigy ir Maximoj bigsmile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2008 05 20, 21:28)
Čia juk tik pasiūlymas, nebūtina pirkti ax.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

bet pasiūlymas ne vietoj, tam yra Skelbimų lenta, o nuo moderatorių galima gauti velnių už tokius dalykus mirksiukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2008 05 21, 08:50)
Va va, aš irgi per karščius kelnes arba bridžus nešioju, nes kitaip  doh.gif
Papildyta:
Merginos, kam jūs perkat tas specialias  nestuke.gif  kelnes, dabar juk pilna paprastose parduotuvėse tinkamų, su trikotažinių juosmeniu  thumbup.gif  Mačiau (ir pirkau) tokius Vero modoje (35 - 80 lt), Mango (90 lt), Terranovoje (30 - 40 lt), New Yorkery (čia irgi prigirebiau)(70 lt)  4u.gif
O dėl palaidinių ir maikių nesutinku, kad pilnos parduotuvės, pas mane pilvas jau toks, kad ir į XXL dydį nebeįlendu  doh.gif , net jei maikė labai tampri, nebeuždengia viso pilvo dažniausiai, tai labai sunkiai radau sau 2 tinkamas (Effigy ir Maximoj  bigsmile.gif ).

reiks eiti pasižiūrėti, nes nemačiau, o labia norėčiau kokių kelnių, nes džinsai jau ima spausti. Pilvukas toks mažas, o nepatogu, nesinori jau į nestuke.gif lįsti ....

aš tai tokiu bliuskučių Promod mačiau.. Pasimatavau. Blyn.. Vaizdelis lyg pilvukas jau pūpsotų lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as buvau naujoje Mados parduotuveje. Kelniu sau tinkamu neradau, rubai normalus, bet kainos tikrai didokos... kazin ar tie rubai tokiu verti... g.gif
CUPe Mama lux, toje kiseneje biggrin.gif , nieko gero neradau, spalvos rudos, juodos, kazkoks siaubas, vasara cia pat, norisi kazko smagesnio... bigsmile.gif Zodziu, nepatiko. Reikes aplankyti dar BUK mama....
Atsakyti
o as visai netycia radau rubu su placia juosta pilvukui: vasarini sijona, kelnes ir bridzus; MANGO pardoj ir kaina labai padori...
Baltas sijonas su guma placia ant pilvuko kainavo 80lt o kelnes tiek ilgos tiek iki puses blauzdos - 99lt ir tokios fainos thumbup.gif

tikrai pigiau kainuoja nei spec. parduotuvese.
O bliuskes as ziurinejau Rezerve ir Zarojs - ten buna tokios ilgos ir dydziai man tiko smile.gif be to as jas ir paskiau galesiu naudoti
Atsakyti
Pilnai pritariu kad nereik pirkelioti tipo spec drabuziu nestukems....as ir netikejau kad taip lengvaiir pigiai prasisuksiu, vero modoj nusipirkau su guma 2 linines kelnes po 59 Lt baltas ir juodas, MANGO radau ilgom rankovem labai grazias maikutes, svelniai ruzavos spalv 65 Lt, ir netycia akropolyje uzejau i teranova ir ten tokios kelnes linines tik po 49 Lt iskarto stveriau, nes guma svelni trikotazine eina per via pilvuka thumbup.gif tik aisku visas kelnes nesiau trumpinti, bet tai niekis palyginus su kainom,pav toj pinolinoj buvau tai tokios linines kelnes su guma 289 blink.gif sijonas panasiai...nu blyn pagalvojau...
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2008 05 27, 11:07)
Pilnai pritariu kad nereik pirkelioti tipo spec drabuziu nestukems....as ir netikejau kad taip lengvaiir pigiai prasisuksiu, vero modoj nusipirkau su guma 2 linines kelnes po 59 Lt baltas ir juodas, MANGO radau ilgom rankovem labai grazias maikutes, svelniai ruzavos spalv 65 Lt, ir netycia akropolyje uzejau i teranova ir ten tokios kelnes linines tik po 49 Lt iskarto stveriau, nes guma svelni trikotazine eina per via pilvuka thumbup.gif  tik aisku visas kelnes nesiau trumpinti, bet tai niekis palyginus su kainom,pav toj pinolinoj buvau tai tokios linines kelnes su guma 289  blink.gif sijonas panasiai...nu blyn pagalvojau...

nu bet tikrai - ir ka ta pinolina sau mano, kad jau jeigu nestuke.gif , tai leidzia sau viska!? doh.gif

aš tai spec rubeliu irgi kol kas daug nepirkau, tik dzinsiukus ir sijona, o bliuskyciu tu ilgesniu tai tikrai dabar neretoj pardeje galima rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

kai aš nestuke.gif buvau, tai čia LT pirkau tik džinsus su guma ir terranovoj pernai buvo tokių lininių kelnių su plačia trikotažine juosta, kaip tik nėštukėms mirksiukas.gif visa kita parsisiunčiau iš JAV,realiai visko reikėjo vasarai, kai jau pilvukas buvo nemažas...
iš JAV kainom gerom palaidinių, suknelę net ir maudymkę, nes paprasta išilga jau tempėsi ties pilvu ojoi
Atsakyti