Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Simule @ 2008 04 28, 17:15)
Vakar buvau naujai atidarytoje parduotuvėje Mados prekybos centre "Pinolina".
Pasirinkimas tikrai didelis, bet kainos irgi labai aukštos - trikotažinės maikutės po 200 su viršum. Išsirinkau vienas kelnes laisvalaikiui (atidėjau, jei nieko kitur nepamatysiu), nieko labai blatno, tai kainuoja 319 Lt smile.gif
Visos suknelės trikotažinės ar lininės irgi apie 250-350 Lt.
Žodžiu, man pasirodė per brangu, atsižvelgiant į tai, kad tų rūbelių reikės kokius 3-4 mėnesius.

Aš irgi planavau šiandien nulėkti į ta Madoj atsidariusią parduotuvę, bet jeigu ten tokios kainos tai ką aš žinau g.gif bliuskos dabar madingos kaip nėščiom tai jaučiu tokių paprastų užsipirksiu, o džinsus turiu iš Zaros, gal kaip nors prasisuksiu, už 300 Lt nesinori kažkaip tokio daikto pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 29 balandžio 2008 - 14:02
QUOTE(Simule @ 2008 04 28, 15:15)
Vakar buvau naujai atidarytoje parduotuvėje Mados prekybos centre "Pinolina".
Pasirinkimas tikrai didelis, bet kainos irgi labai aukštos - trikotažinės maikutės po 200 su viršum. Išsirinkau vienas kelnes laisvalaikiui (atidėjau, jei nieko kitur nepamatysiu), nieko labai blatno, tai kainuoja 319 Lt smile.gif
Visos suknelės trikotažinės ar lininės irgi apie 250-350 Lt.
Žodžiu, man pasirodė per brangu, atsižvelgiant į tai, kad tų rūbelių reikės kokius 3-4 mėnesius.

oho, na ir kainos blink.gif gerai, akd dar tebeturiu nuo pirmo nėštumo rūbelius. Gaila tokius ir pirkti, panešioji vos 3 mėn, ir nėr kur dėti.
Atsakyti
sveikutes,

as irgi aplankiau ta "Pinolina" Madoje.
Tik iejus, sirdis apsidziauge pirma karta lietuvoje pamaciau tiek daug drabuzeliu nesciosiom, bet aisku truputi pasidairius, apsiziurejus,supratau: kainos isties nemazos...
nors ,galima rasti kazka ir uz vidutine kaina...paziurejau kelnes nuo 130 iki 320lt. taip, kad juk nebutinai pacias brangiausias rinktis.
siaip, pagalvojau, kad vistiek dziugu, jog atsirado nors prekiu pasirinkimas. brangu-brangu, bet jeigu labai reikia, gali kazka rast.
man cia pries keleta menesiu reikejo i jubilieju ruostis, tai nors verk...apejus visas parduotuves, negali nieko rasti. nesciuju parduotuviu vos ant pirsto suskaiciuoti...o is paprastu jau sunku prisitaikyti, kai pilvelis nemazas...jokios sventines sukneles...

visos specializuotos parduotus siulo kokias klasikines kelnes ar sijonus ofisinius...o kazko jaunatviskesnio-mielo ne su ziburiu nerasi... pagalvojau-jei nescia, tai reiskia buk kaip kokia bobule.
supranta -neilgas laikas tas nestumo periodas, bet vistiek, kodel zmogus turi but isstumtas is visuomenes ir atrodyti nei siaip, nei taip... laikas isties neilgas, bet juk taip norisi tuo laiku ypatingai gerai jaustis, ir patogiai atrodyti. Juk nenustojame buti moterimis.
Atsakyti
aš prekinausi Urmo bazėj nestuke.gif skyrėly, labai fainų rūbelių yra - megztukai, palaidinės, džinsiukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, pilvotosios smile.gif
nezinau, gal kuri jau rasete, bet nepakenks, jei dar karta parasysiu:Vilniuje, Kalvariju turguje yra pirkti nestukiu dzinsu, deja, tik vieno modelio, dvieju spalvu-sviesus ir tamsus. Ne platejantys, tiesus. Modelis grazus. 108 litai. Yra gal penkiose turgaus vietose.
Dvi ju - turgaus gale ( jei ieinam is kalvariju gatves puses), kur tik dzinsu skyriai. Cia yra ir sarafanu, kapri kelniu, velvetiniu t. melynu kelnyciu.

Kita vietra, kur dzinsiukai- kai ieini is Klavariju g. puses per centrini iejima - iskart eile po kaire, po stogu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 05 01, 21:17)
aš prekinausi Urmo bazėj  nestuke.gif skyrėly, labai fainų rūbelių yra - megztukai, palaidinės, džinsiukai  thumbup.gif

Merginos, rasykit, kuriam mieste.

Isila, kur tiklsiai ta Urmo baze yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 03 gegužės 2008 - 10:56
sveikos,o as visai fainiu ir nelabai brangfiuu drabuziu nestukem vis nusiperku parduotuveje Buk mama,ir siaip kazkas minejo kad prie Kauno kazkokia baze yra kurioje labai daug graziu nestukem drabuziu yra
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2008 05 03, 10:55)
Merginos, rasykit, kuriam mieste.

Isila, kur tiklsiai ta Urmo baze yra?

Kaune prie Dainavos poliklinikos. Pramonės pr. O rūbelių nestuke.gif reik ieškot Raudonam apsaže, ten kur Alkava yra mirksiukas.gif
Atsakyti
nu atsiprasau bet as toj Bazej tam isgirtajame skyriuje neradau nei kelniu nei sijonu nei sarafano...beja tas pats skyrius su tais paciais drabuziais yra Kauno akropoli "Busimai mamai" bet ten irgi nieko doro nera ir labai jau matosi bazes drabuziu lygis.

as dabar rubu radau sau ZAROJ ir New yorkeri o sarafaniuka faina nusipirkau is Imitz.
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2008 05 04, 16:40)
nu atsiprasau bet as toj Bazej tam isgirtajame skyriuje neradau nei kelniu nei sijonu nei sarafano...beja tas pats skyrius su tais paciais drabuziais yra Kauno akropoli "Busimai mamai" bet ten irgi nieko doro nera ir labai jau matosi bazes drabuziu lygis.

as dabar rubu radau sau  ZAROJ ir New yorkeri o sarafaniuka faina nusipirkau is Imitz.

o tas lygis tai koks? blink.gif

aš va ten džinsus pirkau, sumokėjau 120lt. Atnešiojau, paskui daviau draugei nešiot. Dabar vėl nešiosiu. Nenusitrynė, nesuplyšo. Be jokių pribumbąsų ir dzinguliukų, bet geri, patoggūs, gražūs ri geros medžiagos. Ko dar reikia?
Atsakyti
tai va del dzinus tai nieko nesakau .. turiu as tokia beda - kad nemegstu as dzo bazej kai pradejo man rodyti tai storos medziagos kokios tinka ziema nesioti, tai su blizguciais prisiuvinetas doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti