Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(supermergaitė @ 2008 04 17, 22:18)
Skelbiama, kad balandžio 19d, Viršuliškių MADOJ atsidarys nauja  nestuke.gif ir vaikų parduotuvė, gal bus is ko rinktis g.gif

.. atidarymas nukeltas i balandzio 26 d.

QUOTE(adiavvv @ 2008 04 21, 15:38)
o gal galetumet nupasakot kaip gariunuose rasti ta skyyreli, planuoju sestadieni vykti, nes vat kaip ir dauguma kaune nieko nerandu sad.gif

tiksliai nepasakysiu, bet ziurek tarp 1-9 eiliu.
tikrai pamenu, kad 2 eilej yra, o pati 6dieni nusipirkau dzinsus nestuke.gif ar 8, ar 9 eilej..
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 04 21, 20:08)
Ne, dar nebandėm, reiks būtinai pabandyt.
Ačiuks  smile.gif

Nu jūs nepykit smile.gif ,bet info pasiziurekit. Kai man reikejo nestukiniu rubu as Kaune Dar ne mamoj pirkau. Ten prekiavo ir savo ir Buk mama, dar kazkokos lietuviskos firmos, buvo ir lenkisku. tikrai radau is ko rinktis thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(rohan @ 2008 04 21, 23:03)
Nu jūs nepykit smile.gif ,bet info pasiziurekit. Kai man reikejo nestukiniu rubu as Kaune  Dar ne mamoj pirkau. Ten prekiavo ir savo ir Buk mama, dar kazkokos lietuviskos firmos, buvo ir lenkisku.  tikrai radau is ko rinktis thumbup.gif .

Adresas Donelaicio 91.
Atsakyti
as zinau kad yra, bet kainos tai rubo neatitinka,zino kad pirks, tai ir praso belenkiek, o dar toks dalykas yra, kad kazkaip gamintojai mazai ivertina kad busima mama storeja ne tik per pilva, yra toks dalykas kaip ir slaunys, kas turi kraiuses figura tas gali suprasti.
aisku bet kam tinka sarafanas, ju turiu net pora, bet...reikia kartais ir kelniu
QUOTE(rohan @ 2008 04 21, 23:07)
Nu jūs nepykit smile.gif ,bet info pasiziurekit. Kai man reikejo nestukiniu rubu as Kaune  Dar ne mamoj pirkau. Ten prekiavo ir savo ir Buk mama, dar kazkokos lietuviskos firmos, buvo ir lenkisku.  tikrai radau is ko rinktis thumbup.gif .
Papildyta:

Adresas Donelaicio 91.

Papildyta:
dekui Rittule, butinai reiks pasieiskoti, kol dar turiu sveikatos daug vaikscioti:)
Atsakyti
labas nestuke.gif
as tai parduodu savo dzinsiukus nestuminius biggrin.gif labai grazus, pirkau zaroj kur nesciu linija yra, tamsiai melynos spalvos, s dydis. parduociau uz 120,buvau uzsidejus tik kelis kartus.. smile.gif
Atsakyti
laba smile.gif o gal kas žinote ar parduotuvese Kaune Mamaplius ir Dar ne mama taikomos nuolaidos su SM kortele?
ty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 04 25, 11:34)
laba smile.gif o gal kas žinote ar parduotuvese Kaune Mamaplius ir Dar ne mama taikomos nuolaidos su SM kortele?
ty  smile.gif

pažiūrėk SM puslapy, kur apie kortelę rašo, ten visos nuolaidos yra.
Atsakyti
zinokit mamytes buvau gariunuos sestadieni, tai radau toki super skyreli busimom mamytem, kelnes sijonai po 100lt, palyginus su parduotuviu kainom cia manau labai normalu, ir svarbiausia, kas man buvo aktualu, tai buvo didesniu dydziu,
o bliusku tai bet kur ir visokiu galima rasti smile.gif
ir geresnes kokybes, aisku brangesniu, ir visai pigiu, nors atrodo visia neblogai.
Atsakyti
Gal ghali parašyti kurioj vieto Gariūnuose tas skyrelis ir ar būtu ten S dydžio? Ačiu.
Atsakyti
Vakar buvau naujai atidarytoje parduotuvėje Mados prekybos centre "Pinolina".
Pasirinkimas tikrai didelis, bet kainos irgi labai aukštos - trikotažinės maikutės po 200 su viršum. Išsirinkau vienas kelnes laisvalaikiui (atidėjau, jei nieko kitur nepamatysiu), nieko labai blatno, tai kainuoja 319 Lt smile.gif
Visos suknelės trikotažinės ar lininės irgi apie 250-350 Lt.
Žodžiu, man pasirodė per brangu, atsižvelgiant į tai, kad tų rūbelių reikės kokius 3-4 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Simule @ 2008 04 28, 16:15)
Pasirinkimas tikrai didelis, bet kainos irgi labai aukštos - trikotažinės maikutės po 200 su viršum. Išsirinkau vienas kelnes laisvalaikiui (atidėjau, jei nieko kitur nepamatysiu), nieko labai blatno, tai kainuoja 319 Lt smile.gif
Žodžiu, man pasirodė per brangu, atsižvelgiant į tai, kad tų rūbelių reikės kokius 3-4 mėnesius.

Stengiuosi iš paskutiniųjų susitalpinti į tai, ką turiu.. Liko 7 savaitės... Pinigų nėra per daug. O čia dar žinia, kad šildymas ir vanduo nuo rudens 50% brangs... verysad.gif
Atsakyti
mazesiu dydziu rasti tikrai nera problema, su didesniais sudetingiau, tad manau tikrai butu 5 6 7 tose eilese, tiksliai nepamenu, daug ten slampiojom, bet labiau i prieki, tikrai ne paciam gale,ir jei ieinat nuo pagrindinio iejimo tai reikia ziureti po kaire, bent jau as ten pirkau ir tikrai buvo is ko rinktis, labiau tiketina kad 5 arba 7
QUOTE(vbg @ 2008 04 28, 14:35)
Gal ghali parašyti kurioj vieto Gariūnuose tas skyrelis ir ar būtu ten S dydžio? Ačiu.

Atsakyti
QUOTE(Simule @ 2008 04 28, 16:15)

Oj tikrai per brangu. doh.gif

As isvis kazkaip nuspirkus buvau tik vienas kelnes parduotuvej toj prie Forum cinemas. Tai mokejau apie 120 Lt, o virsutine dalis tai bet kokie ilgesni trikotaziniai dzemperiukai, bliuzeles tinka. Dar pati megztinius kelis nusimezgiau. Virsutinius rubus nesiojau savo, o ziemai susiradau senai i kaima isveztus triusio kailinukus - nu tokie platejantys kur pries 10 metu parduodami buvo. Bet kad ju reikejo 2-3 menesiam, tai negi palta dabar pirksiu platejanti uz kokius 300-500, kuri paskui ismesti reikes doh.gif

Aj dar teko batus ant lygaus pado pirkti, bet tai irgi prasisukau su tokiais stiliovais auksines spalvos lotuliukas.gif vos 100 lt kainavo, o baisiai patogus buvo.

Va taip pigiai prasisukau thumbup.gif Geriau dabar isleisiu daugiau garderobo atsinaujinimui bigsmile.gif
Atsakyti