QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 13, 15:11)
tik tiek, jog "Būk mama" parduotuvėse yra labai smarkiai užkeltos kainos.
praėjusią savaitę ieškojau nėščiajai skirto diržo. užsukau į "Būk mama", radau ten diržą, kuris kainavo 45 Lt (pagalvojau, kaip nebrangiai ), bet nebuvo mano dydžio.
jie pasiūlė pasiskambinti kitą dieną, nes tą dieną jau buvo vėlu ir niekas neatsiliepė, skambinant į sandėlį.
na, su vyru nusprendėm pavakarieniauti ir pakeliui prie kavinės buvo vaistinė, kur radau tokį patį diržą už 30 Lt.
kaip jums kainų skirtumas?
o vaistinė gi dar ir iš tų 30 Lt uždirba.
praėjusią savaitę ieškojau nėščiajai skirto diržo. užsukau į "Būk mama", radau ten diržą, kuris kainavo 45 Lt (pagalvojau, kaip nebrangiai ), bet nebuvo mano dydžio.
jie pasiūlė pasiskambinti kitą dieną, nes tą dieną jau buvo vėlu ir niekas neatsiliepė, skambinant į sandėlį.
na, su vyru nusprendėm pavakarieniauti ir pakeliui prie kavinės buvo vaistinė, kur radau tokį patį diržą už 30 Lt.
kaip jums kainų skirtumas?
o vaistinė gi dar ir iš tų 30 Lt uždirba.
Nu nezinau, as toj pardoj ziema buvau nuziurejus trumpas kelnes tai jos kainavo 124 lt - tai as laikau cia normalia kaina. Man kainos uzkeltos tada kai uz kelnes ar bliuske praso virs 200lt
Beja naujoj BUK MAMA kolekcijok maciau graziu suknyciu tai idomu kiek jos kainuoja ir ar realiai ju turi jau parduotuvej. Gaila kad mes esam is Kauno ir cia esanziose pardose as nieko padoraus nerandu (nei kelniu nei sijonuko nei sarafaniuko) - va tik bazej dar nebuvau.