Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 13, 15:11)
tik tiek, jog "Būk mama" parduotuvėse yra labai smarkiai užkeltos kainos.
praėjusią savaitę ieškojau nėščiajai skirto diržo. užsukau į "Būk mama", radau ten diržą, kuris kainavo 45 Lt (pagalvojau, kaip nebrangiai doh.gif ), bet nebuvo mano dydžio.
jie pasiūlė pasiskambinti kitą dieną, nes tą dieną jau buvo vėlu ir niekas neatsiliepė, skambinant į sandėlį.
na, su vyru nusprendėm pavakarieniauti ir pakeliui prie kavinės buvo vaistinė, kur radau tokį patį diržą už 30 Lt.
kaip jums kainų skirtumas?  rolleyes.gif
o vaistinė gi dar ir iš tų 30 Lt uždirba.  unsure.gif

Nu nezinau, as toj pardoj ziema buvau nuziurejus trumpas kelnes tai jos kainavo 124 lt - tai as laikau cia normalia kaina. Man kainos uzkeltos tada kai uz kelnes ar bliuske praso virs 200lt doh.gif
Beja naujoj BUK MAMA kolekcijok maciau graziu suknyciu tai idomu kiek jos kainuoja ir ar realiai ju turi jau parduotuvej. Gaila kad mes esam is Kauno ir cia esanziose pardose as nieko padoraus nerandu (nei kelniu nei sijonuko nei sarafaniuko) verysad.gif - va tik bazej dar nebuvau.
Atsakyti
Skelbiama, kad balandžio 19d, Viršuliškių MADOJ atsidarys nauja nestuke.gif ir vaikų parduotuvė, gal bus is ko rinktis g.gif
Atsakyti
Kaune buk mama nera. Yra vilniuj, Klaipedoj ir Panevezi
Atsakyti
Siandien teko pabuvoti Gariunuose (nes siaip labai ju nemegstu mirksiukas.gif ). Tai uzlekiau paziureti i prekes busimoms mamos - gal kazka ir butu galima issirinkti, as radau specialius 4 kioskelius nestuke.gif . Bet didziausia beda, kad visi drabuziai persismelke cigareciu kvapo wacko.gif Mano vyras net pakraupo, kai pardavejos pardavinejancios prekes nesciosioms dar stovi ir ruko - ieiti neimanoma per tuos dumus doh.gif Sakysit prekes issiplaus, bet mums kaip nerukanciai seimai tai didziausias kosmaras vien jau matuotis cigaretemis persismelkusius drabuzius.
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2008 04 17, 21:57)
Siandien teko pabuvoti Gariunuose (nes siaip labai ju nemegstu  mirksiukas.gif ). Tai uzlekiau paziureti i prekes busimoms mamos - gal kazka ir butu galima issirinkti, as radau specialius 4 kioskelius  nestuke.gif . Bet didziausia beda, kad visi drabuziai persismelke cigareciu kvapo  wacko.gif  Mano vyras net pakraupo, kai pardavejos pardavinejancios prekes nesciosioms dar stovi ir ruko - ieiti neimanoma per tuos dumus  doh.gif  Sakysit prekes issiplaus, bet mums kaip nerukanciai seimai tai didziausias kosmaras vien jau matuotis cigaretemis persismelkusius drabuzius.

smile.gif buvot turguije, ne parduotuveje, tai normalu. Ten kvapas ne tik cigareciu dumu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 04 17, 23:36)
smile.gif buvot turguije, ne parduotuveje, tai normalu. Ten kvapas ne tik cigareciu dumu  doh.gif .

Na nepavadinciau to normaliu reiskiniu, jei negerbi kliento - negerbi ir pats saves. Kaip bebutu, pamaciau, papasakojau Jums ir kojos ten daugiau nekelsiu.
Atsakyti
pritariu dėl Kauno, nestuke.gif čia nieko padoraus rasti negalima, buvau aš ir bazėje, tai tik džinsus nusipirkau, nes ir ten nieko gero nėra schmoll.gif
Norėčiau kokio sijonuko ar sarafaniuko, bet nieko net panašaus neradau sad.gif, nors gal aš nežinau kur ten ieškoti g.gif

O gal kuri kur nors matėte kokį fainą kombinezoną, man taip gražu, kai matau nestuke.gif su kombinezonu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mamytes,gal kam reikia juodu nauju bridzu is buk mamos.kaina 139,parduosiu uz 50.jei kam idomu,rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2008 04 17, 21:57)
Siandien teko pabuvoti Gariunuose (nes siaip labai ju nemegstu  mirksiukas.gif ). Tai uzlekiau paziureti i prekes busimoms mamos - gal kazka ir butu galima issirinkti, as radau specialius 4 kioskelius  nestuke.gif . Bet didziausia beda, kad visi drabuziai persismelke cigareciu kvapo  wacko.gif  Mano vyras net pakraupo, kai pardavejos pardavinejancios prekes nesciosioms dar stovi ir ruko - ieiti neimanoma per tuos dumus  doh.gif  Sakysit prekes issiplaus, bet mums kaip nerukanciai seimai tai didziausias kosmaras vien jau matuotis cigaretemis persismelkusius drabuzius.

As buvau Gariunuose kovo menesi, radau tik viena vieta, kur yra neblogas drabuzeliu pasirinkimas, pirkau ten sijona. Na, aciu dievui pardaveja buvo tvarkinga moteris, neruke, ir net kvapo nebuvo (musu seima irgi nerukanti). Sijona gavau supakuota tikrai be jokio kvapo, bet ir matuodama jau iskabintus, nieko neuzuodziau.
Man butu irgi nemalonu pirkti pas tokia pardaveja, pati dirbu prekyboje ir man daug reiskia kaip ir kas mane aptarnauja.
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 04 18, 08:25)
pritariu dėl Kauno,  nestuke.gif čia nieko padoraus rasti negalima, buvau aš ir bazėje, tai tik džinsus nusipirkau, nes ir ten nieko gero nėra  schmoll.gif 
Norėčiau kokio sijonuko ar sarafaniuko, bet nieko net panašaus neradau sad.gif, nors gal aš nežinau kur ten ieškoti g.gif

O gal kuri kur nors matėte kokį fainą kombinezoną, man taip  gražu, kai matau  nestuke.gif su kombinezonu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ar niekas nesidairete parduotuveje Mama+?ten visko yra-ir sarafanu,ir kombinezonu,ivairiu palaidiniu.Zodziu yra ka apsirengti thumbup.gif.Ta parduotuve Kaune,Vilniaus38
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faniera: 19 balandžio 2008 - 13:02
o gal galetumet nupasakot kaip gariunuose rasti ta skyyreli, planuoju sestadieni vykti, nes vat kaip ir dauguma kaune nieko nerandu sad.gif
QUOTE(Lena.lt @ 2008 04 18, 14:27)
As buvau Gariunuose kovo menesi, radau tik viena vieta, kur yra neblogas drabuzeliu pasirinkimas, pirkau ten sijona. Na, aciu dievui pardaveja buvo tvarkinga moteris, neruke, ir net kvapo nebuvo (musu seima irgi nerukanti). Sijona gavau supakuota tikrai be jokio kvapo, bet ir matuodama jau iskabintus, nieko neuzuodziau.
Man butu irgi nemalonu pirkti pas tokia pardaveja, pati dirbu prekyboje ir man daug reiskia kaip ir kas mane aptarnauja.

Atsakyti
QUOTE(Faniera @ 2008 04 19, 15:00)
Ar niekas nesidairete parduotuveje Mama+?ten visko yra-ir sarafanu,ir kombinezonu,ivairiu palaidiniu.Zodziu yra ka apsirengti thumbup.gif.Ta parduotuve Kaune,Vilniaus38

Ne, dar nebandėm, reiks būtinai pabandyt.
Ačiuks smile.gif
Atsakyti