Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(vakare-tyla @ 2008 04 11, 18:16)
Mamytes,

Kur Gariunuose itiksliau eskoti rubeliu nestukems? Aciu biggrin.gif

Zinau, kad yra 2-3, 4-5, 5-6 eilese(cia kur tie geltoni paviljonai po stogais), siaip reikia ziureti ir tikrai pastebesi mirksiukas.gif . Tikslaiu as tikrai zinau. schmoll.gif Ir dar jie labai reklamuojasi per ten esancia radio stoti, isiklausyk i reklama ir tikrai rasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delniukai @ 2008 04 11, 10:34)

kiek visokių gražių rūbelių bigsmile.gif kažin, kur Kaune ko nors panašaus rast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2008 04 13, 08:39)
kiek visokių gražių rūbelių bigsmile.gif  kažin, kur Kaune ko nors panašaus rast? g.gif

Man patiko Be mum style kolekcija, kitos tai nea... ax.gif Neplanavau pirkt spec. suknuciu ar bliusku, nes pati turiu visokiu platesniu tuniku ir sukneliu. Bet ziuriu, kad su jom nesimato mano pilvuzo, pernelyg maskuoja... g.gif O man graziau, kai matosi... Gal reikes pasieskot ko nors grazaus nestukems...
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
nestuke.gif kelniu prireike anksti,pirmas nusipirkau 12-15 sav. o dabar jau 24 sav. ir negaliu nesioti(apatine siule spaudzia) tai teko pirkt kitas, o kainos nemazos..... unsure.gif uz pirmas 220 lt sumokejau, dabar vel 200lt tai jau nusipirkau gerokai didesnes rolleyes.gif guma per visa pilvuka, tai thumbup.gif nesijaucia kad laisvesnes blush2.gif
Kitus rubelius perku ne spec. nestuke.gif
vasarai suknele ir palaidines jau reikes pirkti spec. nestuke.gif nes bus sunku prisitaikyti doh.gif
Atsakyti
tik tiek, jog "Būk mama" parduotuvėse yra labai smarkiai užkeltos kainos.
praėjusią savaitę ieškojau nėščiajai skirto diržo. užsukau į "Būk mama", radau ten diržą, kuris kainavo 45 Lt (pagalvojau, kaip nebrangiai doh.gif ), bet nebuvo mano dydžio.
jie pasiūlė pasiskambinti kitą dieną, nes tą dieną jau buvo vėlu ir niekas neatsiliepė, skambinant į sandėlį.
na, su vyru nusprendėm pavakarieniauti ir pakeliui prie kavinės buvo vaistinė, kur radau tokį patį diržą už 30 Lt.
kaip jums kainų skirtumas? rolleyes.gif
o vaistinė gi dar ir iš tų 30 Lt uždirba. unsure.gif
Atsakyti
sveikos,noreciau pasiteirauti gal kuri uzsisakinejot nestyukem rubus is amerikos ?
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 13, 16:11)
tik tiek, jog "Būk mama" parduotuvėse yra labai smarkiai užkeltos kainos.
praėjusią savaitę ieškojau nėščiajai skirto diržo. užsukau į "Būk mama", radau ten diržą, kuris kainavo 45 Lt (pagalvojau, kaip nebrangiai doh.gif ), bet nebuvo mano dydžio.
jie pasiūlė pasiskambinti kitą dieną, nes tą dieną jau buvo vėlu ir niekas neatsiliepė, skambinant į sandėlį.
na, su vyru nusprendėm pavakarieniauti ir pakeliui prie kavinės buvo vaistinė, kur radau tokį patį diržą už 30 Lt.
kaip jums kainų skirtumas?  rolleyes.gif
o vaistinė gi dar ir iš tų 30 Lt uždirba.  unsure.gif

Sveika, ir kokioj vaistinej pirkai?
Atsakyti
Gal kas žinot, ar yra Kaune "Būk mama" parduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 04 14, 21:29)
Sveika, ir kokioj vaistinej pirkai?

sveikutė 4u.gif

pirkau Eurovaistinėje, kuri yra Mindaugo Maximoj. manau, ir Akropolio Eurovaistinėj turėtų būti
Atsakyti
cia kazkas klause apie 'o lia lia mama". ju puslapis http://www.olialiamama.lt. pries keleta savaiciu buvau, tai tikrai nieko gero nebuvo. tragiski rubai smile.gif be to, as nemegstu sintetiniu audiniu (kad ir viskozes), o kazkaip busimoms mamoms daugiausiai is ju siuva. karts nuo karto aplankau 'zaros' mamu mikro skyreli, tai isigijau visai stilinga dzinsini sijoneli bigsmile.gif o lietpaltuka nusipirkau 'aprangos galerijoje'. kadangi dabar vyrauja 'nesciuju mados', tai galima ir paprastose parduotuvese kai ka isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dobiliuke @ 2008 04 15, 09:47)
Gal kas žinot, ar yra Kaune "Būk mama" parduotuvė?

kad man rodos, Kaune jų parduotuvė nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 04 14, 09:18)
sveikos,noreciau pasiteirauti gal kuri uzsisakinejot nestyukem rubus is amerikos ?

Aš užsisakinėjau iš Motherhood ,bet per tarpininkę Taurę.Kokybe ir kaina likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti