Įkraunama...
Įkraunama...

Totalus pasikeitimas.

Man Piksi stilius tikras gėėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 03 15, 19:16)
Man Piksi stilius tikras gėėris wub.gif

man irgi drinks_cheers.gif
dėl to ir įdėjau čia -tos nuorodos jau buvo ir kitose temose, bet savo stiliaus ieškančiai panelei jos gali praversti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 15 kovo 2008 - 17:19
QUOTE(kusachius @ 2008 03 15, 18:57)
va čia kelios labai stilingos mergins, kurios, mano manymu, išsiskiria iš minios, yra moteriškos, žavios ir tikrai ne fyfos  mirksiukas.gif  beje, nemažai rūbelių jos nukauna second hand'uose. Pažiūrėk, gal pritaikysi sau ką nors  4u.gif

whimsi

dekui uz sita, buvau "pametus" 4u.gif
Atsakyti
aciu, kad priminet apie tuos dienorascius, senai lankiausi ten smile.gif piksi man pats fainiausias stilius thumbup.gif ziurineju dabar, nematytu derinuku imetus smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokios fainos nuorodos bigsmile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 03 15, 22:25)
bigsmile.gif  kokios fainos nuorodos  bigsmile.gif
Aciu  4u.gif

nėra už ką biggrin.gif
man dar šita mergina be priekaištų rengiasi, tik kad daugelis nuotraukų mažutės

liebe marlene

ir pas šitą pasitaiko perliukų smile.gif

style bytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 15 kovo 2008 - 20:35
as is tu triju irgi Piksi labiausiai uzskaitau smile.gif
Atsakyti
nepasikuklinsiu lotuliukas.gif kokia as saunuolyte kad atradau toki dalyka kaip tuos style-fashion blogus lotuliukas.gif man piksi irgi labiausiai patinka, po to irene adler. yra ten ir visai be rysio (mano galva) tu panicku, bet po ju fotkem ir komentaru nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 03 15, 16:57)
va čia kelios labai stilingos mergins, kurios, mano manymu, išsiskiria iš minios, yra moteriškos, žavios ir tikrai ne fyfos  mirksiukas.gif  beje, nemažai rūbelių jos nukauna second hand'uose. Pažiūrėk, gal pritaikysi sau ką nors  4u.gif

whimsi

irene adler

piksi

o man pirma patiko,nors ir kitos geros thumbup.gif ech,koks grozis
Atsakyti

aga man whimsi irgi geriausia, o po to irene adler, nes pati grazi labai.O piksi kazkodel nelabai man patinka blush2.gif
Atsakyti
Gal dėl to ,kad toks "griežtas" ir tvarkingas smile.gif Lyg sakoma tokias atvejais minimalistinis laugh.gif
Atsakyti
man tai pas visas yra geresniu/blogesniu derinuku, bet va kas patinka tai kad jos beveik visalaik su suknutem/sijonais smile.gif grazu, mergitiska taip.. man tai biski kancia tos suknutes, kartais nesioju bet nepatogu
Atsakyti