Ne tas pats.Fyfa-kai apsirengia tiesiog visuotinai madingais rūbais be jokio kūrybiškumo-tiesiog,kaip visos.Daug špakliaus,per tamsi pudra,plaukai-arba nudeginti balti,arba grynai juodi.
Stilinga yra tada,kai derinami keli stiliai,išradingai pritaikomos detalės.Juk norėjai būti KITOKIA,tai ir dabar gali ja būti,tiesiog gražiai kitokia ir su šarmu Daug ką galima ir SECOND HAND rasti..
kažkaip nelabai malonu būtų dėvėti kažkieno jau dėvėtus rūbus..
QUOTE(Sommer @ 2008 02 22, 20:44)
Dabar-labai stilinga panelė
super
Jurga~, cia gi visas skyrelis stiliaus ir aprangos pasiziurek i kitas temeles, ten diskutuojama apie rankines, batus, ideda paneles savo derinuku, pirkinukuose gali pasiziureti, gal ka idomaus pamatysi. Ir i zvaigzdes, kaip kazkas jau siule, galima uzmest aki tam, kad kazkokia stiliaus detale pasiskolint
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 22, 20:22)
kažkaip nelabai malonu būtų dėvėti kažkieno jau dėvėtus rūbus..
Kai buvau 16 metu, skudurynai man buvo kazkas baisaus, nei uz ka nesutikdavau ten eiti ir nieko rengtis is tu parduotuviu, atsimenu mama sakydavo, kad po metu kitu apsigalvosiu ir tikrai, po kiek laiko supratau, kad atsibodo melzti is tevu pinigus brangiem skuduram, kuriu kokybe abejotina, gali po keliu uzsidejimu atsibosti ir tada ate bliuskutei uz 100Lt bet kas labiausiai mane priverte pakeisti nuomone, tai kad prisipirkusi rubu visokiose mango, zarose, vero modose ir t.t. , dar neaisku kiek merginu sutiksiu apsirengusiu tokiais pat rubais
Dabar negaliu ramiai praeiti pro skuduryna sulaukiu daug komplimentu ir daug kas klausia, kur randu tokiu graziu ir originaliu rubu
Galu gale negaila ismesti, jei grizus namo daiktas nebepatinka, nes uz ji sumokejai kelis litus
jurga~, nebuk fifa fifos- na.. jokio stiliaus ten nera. o juk ir kablioti nemoki. m.. gal noretum imesti cia savo foto, kad ir be veido, greit cia tau viska pritaikysim uzeik i skyreli 'mano derinukas" ten sauniu yra, nesikeisk per viena diena, vaiksciok po parduotuves, ziurek kad patinka, dairykis. GRAZI- tai nereiskia ----> kablai iki keliu, aptemta 'bliuze" ( ) su kvarbatkom, ruzavos lupos ir tona shpaklaisus ant veido, uoi, pamirsau dar melynus seselius. ne.
zinai, skudurynuose galima rasti fantastisku daiktu, nereikia ten pirkti visko, bet.. skareles, karoliai ar pan, kartais tikrai labai idomus buna
mano pasiulymas , imesk savo foto (na, juk kiekvienai figurai vis kazkas kito tinka) ir mes tave cia 'aprengsim
zinai, skudurynuose galima rasti fantastisku daiktu, nereikia ten pirkti visko, bet.. skareles, karoliai ar pan, kartais tikrai labai idomus buna
mano pasiulymas , imesk savo foto (na, juk kiekvienai figurai vis kazkas kito tinka) ir mes tave cia 'aprengsim
Iš tiesų nelabai noriu dėti čia savo nuotraukų, va.. šiaip pasiklausysiu jūsų patarimų ir eisiu šturmuot parduotuvių ir kirpykloj reikės apsilankyti, gal pakeis ką nors iš mano išvaizdos na, dar sakiau ir sportuot pradėsiu manau tai ir nuotaiką pakels
O kas iš to - mano visos foto bangliškos rūbai apdribę, nė figūros nesimato gėda dabar net viešint tokias nuotraukas
1,70 ūgis, 60kg svoris