Įkraunama...
Įkraunama...

Totalus pasikeitimas.

Tai manote, jog verčiau susitaikyti su savo baltumu, negu eiti į soliariumus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 22, 16:55)
Tai manote, jog verčiau susitaikyti su savo baltumu, negu eiti į soliariumus?  rolleyes.gif

Tai jeigu jis tau taip kliuna, nepatinka, tai eik i soliariuma, bet man rodos, jei sauleje neidegi, tai ir soliariume panasi situacija bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 22, 17:55)
Tai manote, jog verčiau susitaikyti su savo baltumu, negu eiti į soliariumus?  rolleyes.gif

Kiekvienam savo 4u.gif aš pvz žiemą nevaikštau, bet pvz pavasarį prieš nusimetant kailinius biggrin.gif tikrai apsilankysiu kad praeivių negąsdinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 02 22, 18:01)
Tai jeigu jis tau taip kliuna, nepatinka, tai eik i soliariuma, bet man rodos, jei sauleje neidegi, tai ir soliariume panasi situacija bus  4u.gif

Tai tada aš pasmerkta angel_sadangel.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano veido oda gana balta ir tai man nepatinka, todel pilnai suprantu mirksiukas.gif Kuno oda rusva, idega greitai (is pradziu raudonai, bet po dienos paruduoja, laikosi ilgai) tik veidas greitai isbala ir atrodau isblyskus doh.gif

Taciau kai tamsus plaukai, oda balta (zinoma, jeigu ji sveika, matine) tai man atrodo taip grazu wub.gif

O savo problema sprendziu arba nulekdama i soliariuma (tik tingiu ir nemanau, kad tai sveika) arba idegio kremo pagalba ax.gif Tiesa, dauguma moteru skundziasi, kad nepavyksta jo lygiai uzsitepti g.gif
As darau taip - nuvalyta, sveitikliu nusveista veida tepu labai, labai plonu sluoksniu kokybisko idegio kremo, istepu labai kruopsciai, ypac prie plauku, saugau antakius. Ir taip darau kokia savaite kasdien. Tada kokia savaite buna ramu, po to kartoju biggrin.gif
Na, nepatyrusiai sunku, aisku, bet visos nuo kazko pradejo ax.gif

Dazytis emiau 16 metu - t.y. pasidaziau tusu blakstienas ir nuvariau i meno mokykla, o ten uzmirsus pasitryniau akis ir, aisku, pasirodziau visame grazume biggrin.gif Gerai, kad drauge ispejo. Po truputi ipratau neuzsimirsti, ipratau dazytis lupas blizgesiu.
Po metu jau ir skaistalus "ivaldziau", manau, tai visai nebloga priemone pagyvint isbalusius skruostus, tik, aisku, nepersistengt reikia, kad atrodyt naturaliai, o ne kaip matrioskai biggrin.gif
O lupas padazyt lupdaziu, koreguot antakius, naudot seselius, pudra emiau gana velai - apie 20m. Buvo periodas, kai norejosi eksperimentuot ir pasidazyt gana ryskiai. Dabar dazausi labai saikingai, naturaliai, tik prie progos smarkiau isryskinu akis.

Kokia nors "neformale" nebuvau, bet paauglystej megau plesytus dzinsus ir vyriskus marskinius (kniaukdavau is brolio hihihi.gif) butent apie 16-17m. atejo noras buti moteriskai. Pradejau deveti suknutes, is pradziu tiesiog ant kelniu, kol isdrisau tas kelnes nusimest blush2.gif Mano klasioku ispustos akys pasake, kad kojos visai neblogos ir nebutina jas slapstyt biggrin.gif Atradau dirzus, auskarus. Ilgus plaukus, kuriuos nesiojau susipynus i kasa nusikirpau iki peciu ir emiau vaiksciot palaidais. Tai nebuvo labai drastiskas pasikeitimas (iki tol plaukai sieke liemeni), bet visi ivertino labai teigiamai. Nezinau ar mano istorija gali kazkuo padeti, bet noriu pasakyti, kad keistis viena diena ateina noras visoms (dabar vel noriu kazkuo pasikeist rolleyes.gif) ir nebutinai tai turi buti drastiska ir labai staigu, bet kelios naujos detales ir atrodysi kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 22 vasario 2008 - 18:29
Mano dukra per vieną vakarą iš banglės tapo nebanglė.Parėjo namo ir sako-mama,duok ką apsirengt.. doh.gif

Žodžiu,nurengė mane smarkiai...ant rytojaus mokykloje jos niekas nepažino,, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 02 22, 19:45)
Mano dukra per vieną vakarą iš banglės tapo nebanglė.Parėjo namo ir sako-mama,duok ką apsirengt.. doh.gif

Žodžiu,nurengė mane smarkiai...ant rytojaus mokykloje jos niekas nepažino,, lotuliukas.gif

Idomu, kokia priezastis tokio staigumo? ax.gif gal kas pasiepe ar kaip g.gif o dabar gerai jauciasi su nauju stilium, taip greitai pasikeitus?
Atsakyti
Čia buvo prieš 2 metus.Pradėjo draugauti su tokiu vaikinuku,o tas ir paprašė nusmukusias kelnes ir sportinę kepuraitę pakeisti normaliais rūbais.Nu ir pakeitė per vieną vakarą.. lotuliukas.gif Dabar sako,kad taip nešiojo(ir gana ilgai),kad išsiskirti norėjo..paauglystė.. doh.gif

Dabar-labai stilinga panelė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 22 vasario 2008 - 19:46
Išaugama iš to blush2.gif turiu omeny iš tų kvailysčių kaip banglai pankai gotai šprotai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga.~: 22 vasario 2008 - 20:02
Aha,tai maniškė 16-kos ir išaugo..dabar tavo eilė ax.gif
Jei mamos nurengti negali,tai pradėk keisti stilių po truputį,pirmiausiai džinsus normalius nusipirk,,jau kitaip atrodysi.. 4u.gif
Atsakyti
o kam pulti nuo vieno kraštutinumo prie kito? smile.gif nebūtina būti fyfa, kaip tu sakai, kad būtum graži smile.gif jei baisu keisti stilių staiga ir visą iš esmės, keisk jį palaipsniui. džinsiukai, madingi kedai, megztukai/marškinėliai... nebūtina šokt į miniaką ir autis aukštakulnius, nes pati jausies nejaukiai smile.gif
Atsakyti
Na taip, bet tiems naujiems drabužėliams ir pinigėlių nemažai reikia.. unsure.gif
reikės vasarą padirbėti bigsmile.gif

o kuo tuo tarpu skiriasi vadinamoji fyfa nuo šiaip gražios merginos?
Dabartinis stereotipas - jei graži, tai iškart ir fyfa.
nepritariu. schmoll.gif
Atsakyti