Sveikos. Pirmiausia, tikiuosi nesulaukti jūsų pasipiktinimų, kad rašau čia būdama tokia jauna, ir tikiuosi, kad nemanysite, jog man labiau vertėtų pasitarti su savo amžiaus paaugliais. Taigi - man 16m. Iki šiol būdavau tokia, kaip ir didžioji dauguma jaunimo - apsmukusiomis kelnėmis, plačiais rūbais, dideliais batais - vadinamoji ''banglė''. (nors ir neįtemą, žalingų įpročių irgi turėjau).
Tačiau laikui bėgant supratau, kad visa tai ne man. Greičiausiai, kaip pasakytumėte jūs, mamos - išaugau.
Mano problema - nežinau, kaip pasikeisti. Ar pulti stačia galva į ''fyfiškų'' rūbų parduotuves, soliariumus, pulti dažytis, dažyti plaukus? Aš tiesiog noriu būt GRAŽI. O būdama tokia, kaip dabar, nesijaučiu graži. Bet nenoriu būti tų visų ''fyfų'' kopija, noriu turėti kažką asmeniško, originalaus..
Kaip matote, esu labai pasimetusi. Galbūt Jūs galėsite man padėti.
Galbūt ir Jūs jaunystėje išgyvenote tokį periodą?
na as ne mama, toli iki jos, bet suprantu apie ka kalbi o tu kai nueini i parduotuves tau ir patinka tik visokie apsmuke dzinsai ir t.t.? as tai sakyciau, kad tiesiog pirk tai, kas tau prie sirdies, o ne "prie banglisko" stiliaus ir atrodysi taip kaip nori kelnes gali pakeisti sijonais, vietoj dideliu batu nusipirkti paprastus kedukus ar batukus, ir nusipirkti fainu maikuciu. siuo metu tikrai nera nieko lengviau nei keisti stiliu, nes drabuziu yra visokiu visokiu visokiausiu, tik issirink (beje as kazkada buvau panke , saugau is to pries kokius 2 metus tai galiu pasakyti kad is pradziu irgi nezinojau ka daryti kai nebesinorejo atrodyti kaip visiems, nes tada prasidejo visos tos pop-subkulturos, tai tiesiog vaiksciojau po skuduru pardas ir matavausi viska is eiles, ziurejau kas man tinka ir patinka )
Anksčiau tai težiūrėdavau tik apsmukusius rūbus. Dabar jau žvalgausi ir į kitokius. Iš tikrųjų labai sunku staiga imti dėvėti visai kitokio stiliaus drabužius.. Bet rengtis taip kaip ansčiau jau tikrai ne-no-riu.
Dar vienas keblus dalykas - man alergija aukštakulniams. Tiksliau - visiškai nemoku jais vaikščioti, NIEKADA jais neteko būti pasipuošusiai o dabar gal ir visai būtų įdomu pamėginti, tačiau bijau kad atrodysiu kaip nerangi karvė su tokia avalyne
Dar vienas keblus dalykas - man alergija aukštakulniams. Tiksliau - visiškai nemoku jais vaikščioti, NIEKADA jais neteko būti pasipuošusiai o dabar gal ir visai būtų įdomu pamėginti, tačiau bijau kad atrodysiu kaip nerangi karvė su tokia avalyne
Manau, kad visos isgyvenome toki perioda vienos buvo pankes, kitos bangles, kitos gotes ir t.t.
Beje, kas per nusistatymas, kad fyfos tai jau grazios ir reikia jas megdzioti kazkurioj temos fyfu fenomenas buvo placiai aptartas
O kas del pasikeitimo, tai anksciau tau patiko bagliskas stilius, turbut juo domejaisi, zinojai kaip rengtis, kokie rubai tam stiliui tinka ir t.t.?
O jei nebenori taip atrodyti, ieskok saves ir savo stiliaus toliau
ir nereikia tokiu jau pasikeitimu kaip sukuosenos keitimas, soliariumu sturmas ir makiazas, jei anksciau to nedarei
Po truputi pradek pirkti rubus, kurie tau patinka, galu gale, jei labai sunku susigaudyti stiliuose, madose, tai paskaitinek madu puslapius, bandyk kazkiek megdzioti garsenybes ( ne Lietuvos aisku)
Butinai surasi tau tinkanti ir svarbiausia patinkanti stiliu tik nenorek to iskarto dabar, kai kurie visa gyvenima neatranda savo stiliaus
Beje, kas per nusistatymas, kad fyfos tai jau grazios ir reikia jas megdzioti kazkurioj temos fyfu fenomenas buvo placiai aptartas
O kas del pasikeitimo, tai anksciau tau patiko bagliskas stilius, turbut juo domejaisi, zinojai kaip rengtis, kokie rubai tam stiliui tinka ir t.t.?
O jei nebenori taip atrodyti, ieskok saves ir savo stiliaus toliau
ir nereikia tokiu jau pasikeitimu kaip sukuosenos keitimas, soliariumu sturmas ir makiazas, jei anksciau to nedarei
Po truputi pradek pirkti rubus, kurie tau patinka, galu gale, jei labai sunku susigaudyti stiliuose, madose, tai paskaitinek madu puslapius, bandyk kazkiek megdzioti garsenybes ( ne Lietuvos aisku)
Butinai surasi tau tinkanti ir svarbiausia patinkanti stiliu tik nenorek to iskarto dabar, kai kurie visa gyvenima neatranda savo stiliaus
grazus batukai yra ne tik aukstakulniai galiu pasakyti, kad man turbut daug graziau yra ploksciu padu batukai, na tarkim visi balerinos tipo bateliai man yra superiniai ir tinka prie visko. o del kulnu, tai man kai reikejo tai per para ismokau vaikscioti, per isleistuves visi stebejosi kaip as cia normaliai einu kaip visada nesiojusi aukstakulnius, kai pries tai niekad gyvenime nebuvau ju nesiojus
Pazistama situacija
tik as niekad galvos del to nesukau, kazkaip savaime ir po truputi keiciau megztinius iki keliu i bliuskutes, o pacios plesytus dzinsus i grazius plesytus dzinsus, kerzus ir sportbacius i batelius ir pan
niekur neskubek, pagalvok, parduotuvese nevenk rubu matuotis, atsirinksi, kas tinka, ir kas patinka.
Ar cia ateinantis pavasaris veikia, kad visko noris greitai greitai ?
tik as niekad galvos del to nesukau, kazkaip savaime ir po truputi keiciau megztinius iki keliu i bliuskutes, o pacios plesytus dzinsus i grazius plesytus dzinsus, kerzus ir sportbacius i batelius ir pan
niekur neskubek, pagalvok, parduotuvese nevenk rubu matuotis, atsirinksi, kas tinka, ir kas patinka.
ačiū labai už palaikymą o dėl soliariumų.. Šiaip net nerūpėtų man jie, jei mano oda nebūtų tokia balta.. Visi klausinėja, kas tau, gal sergi, kad tokia išbalus siaubas kaip žudo tokie klausimai.. O jau ką kalbėti apie rudas drauges
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 20, 14:44)
Nebijok aukstakulniu, jie yra tikras geris! is pradziu gali pradeti nuo mazu kulniuku, pabandyt vaikscioti namie ir ismoksi
Galu gale, jei nenori, tai ir nenesiok ju
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 20, 14:48)
ačiū labai už palaikymą o dėl soliariumų.. Šiaip net nerūpėtų man jie, jei mano oda nebūtų tokia balta.. Visi klausinėja, kas tau, gal sergi, kad tokia išbalus siaubas kaip žudo tokie klausimai.. O jau ką kalbėti apie rudas drauges
manes irgi visi to paties klausinedavo vasara. ziema nes, nes as ir taip tokia tamsesnes odos. tai po to jau visi sakydavo o musu grafaite baltaranke pareina na man labai negrazu soliariuminis oranzinis idegis, bet jei tau patinka tai juk gali kelis kartus nueiti. tik nesirink pudros 5 tonais tamsesnes nei tavo oda
QUOTE(pasaka1 @ 2008 02 20, 15:47)
Pazistama situacija
Turbūt kad pavasaris..
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2008 02 20, 15:49)
Nebijok aukstakulniu, jie yra tikras geris! is pradziu gali pradeti nuo mazu kulniuku, pabandyt vaikscioti namie ir ismoksi
Galiu prisipažinti, kad dabar noriu visko, tiesiog stačia galva puolu į pasikeitimus bijau kad tik netektų nukentėt kaip nors nuo to staigumo
Papildyta:
QUOTE(GūGa @ 2008 02 20, 15:49)
manes irgi visi to paties klausinedavo vasara. ziema nes, nes as ir taip tokia tamsesnes odos. tai po to jau visi sakydavo o musu grafaite baltaranke pareina na man labai negrazu soliariuminis oranzinis idegis, bet jei tau patinka tai juk gali kelis kartus nueiti. tik nesirink pudros 5 tonais tamsesnes nei tavo oda
O ką daryti man, vargšei - saulytė visai neima vasarą, įdegu raudonai, o rudumo nė su žiburiu nerasi viltis - soliariumas, o jei ir tas nepadės, tai gal reikės taikytis prie savo baltumo, nors labai jau jo nemėgstu
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 20, 14:50)
Galiu prisipažinti, kad dabar noriu visko, tiesiog stačia galva puolu į pasikeitimus bijau kad tik netektų nukentėt kaip nors nuo to staigumo
Tikiu, kad visko norisi Nenukentesi, jei nesiimsi drastisku priemoniu
Beje del soliariumo, esu sviesios odos, sunkiai idegu sauleje, bet i soliariuma, tai nei uz ka neinu Orandzinis idegis tai kazkas baisaus
QUOTE(Twiggy @ 2008 02 20, 15:54)
Tikiu, kad visko norisi Nenukentesi, jei nesiimsi drastisku priemoniu
Beje del soliariumo, esu sviesios odos, sunkiai idegu sauleje, bet i soliariuma, tai nei uz ka neinu Orandzinis idegis tai kazkas baisaus
Man dabar atrodo, kad geriau jau oranžinis, negu ta baisi balta spalva
Papildyta:
Kaip sunku būti gražiai, kai kiekvienas grožį supranta skirtingai..