Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvų energetika

Man isskirtinai pradejo patikti geltona spalva,gal pavasaris jau veikia? Po parduotuves vaiksciodama vis dairausi i geltonus rubus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 02 23, 13:07)
Man isskirtinai pradejo patikti geltona spalva,gal pavasaris jau veikia? Po parduotuves vaiksciodama vis dairausi i geltonus rubus. rolleyes.gif

Tai gal vertėtų tuo pačiu užsukti į vaistinę ir nusipirkti gerųjų bakterijų ir virškinimo fermentų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 23, 23:38)
Tai gal vertėtų tuo pačiu užsukti į vaistinę ir nusipirkti gerųjų bakterijų ir virškinimo fermentų?  mirksiukas.gif

O kokios jos spalvos lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 02 24, 00:17)
O kokios jos spalvos lotuliukas.gif ?

Nesvarbu. Geltonos spalvos norėjimas gali reikšti sutrikusį virškinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, dabar žinosiu, kad nereikia sėsti šalia geltonai apsirengusių biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 02 24, 00:43)
Ačiū, dabar žinosiu, kad nereikia sėsti šalia geltonai apsirengusių biggrin.gif .

Nu kam,sese,taip kategoriskai,juk ne kiekvienam,kas su geltonu ziponu, supuve zarnokai....Gal anas piktas intelektualas arba siaip linksmas zmogenas,o gal draugaut nori
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 24, 02:29)
Nesvarbu. Geltonos spalvos norėjimas gali reikšti sutrikusį virškinimą  mirksiukas.gif

Tavo speliojimai apie virskinima neteisingi.Na ir buna gi zmoniu lyg tycia...
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 02 24, 13:38)

kodėl sakai, kad neteisingi? ir čia ne spėliojimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 02 24, 17:27)
kodėl sakai, kad neteisingi? ir čia ne spėliojimai smile.gif

Ne nu dar viena blink.gif Sprendziu,kad neteisingi, nes mano virskinimas yra normalus,ir problemu neturiu.Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 02 24, 12:38)

Nuuuugi rašo, kad gali reikšti, o ne kad reiškia cool.gif O tai čia visos spalvos ne tik kokį vidinį grožį, bet dar ir ligas rodo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 24 vasario 2008 - 16:02
QUOTE(Ugnė @ 2008 02 24, 15:32)
Ne nu dar viena blink.gif Sprendziu,kad neteisingi, nes mano virskinimas yra normalus,ir problemu neturiu.Kas dar?

Tu man parodyk lietuvį, negavusį antibiotikų. Tada aš drąsiai pasakysiu, kad jo virškinimas sveikas. mirksiukas.gif O visi kiti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 24, 18:02)
Tu man parodyk lietuvį, negavusį antibiotikų. Tada aš drąsiai pasakysiu, kad jo virškinimas sveikas.  mirksiukas.gif  O visi kiti...

Prie ko cia antibiotikai...ir geltona spalva.Cia bet kuriai spalvai tinka tada...
O vienareiksmisko poziurio i sveika virskinima...nesutinku.
Atsakyti