Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvų energetika

O man patinka visos spalvos šiuo metu... Niekaip negaliu sugalvoti, kokia labiausiai...
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 02 21, 11:03)
Zinok,nera taip blogai-zalia tai Anahatha-sirdies cakros spalva(rozine,beje,taip pat)...Zmoguje skatina neprisirisima,o VISUOTINE meile biggrin.gif Jeigu nori buti labai dvasinga,tai rasyk[COLOR=blue] melynai biggrin.gif O man tai labai patinka NEPRISIRISIMAS

Nenoriu būti dvasinga, be to labai nemėgstu žydros schmoll.gif ir man patinka neprisirišimas, bendrai man patinka visos žemės spalvos, nuo gelsvai žalios iki rudos. Kokį charakterį tai rodo? turbūt toli nuo rožinių aimanų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 21 vasario 2008 - 22:36
QUOTE(barsukele @ 2008 02 22, 00:33)
Kokį charakterį tai rodo? turbūt toli nuo rožinių aimanų  biggrin.gif

labai blogai. net ne tau o vyrui.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 02 21, 22:33)
Nenoriu būti dvasinga, be to labai nemėgstu žydros schmoll.gif  ir man patinka neprisirišimas, bendrai man patinka visos žemės spalvos, nuo gelsvai žalios iki rudos. Kokį charakterį tai rodo? turbūt toli nuo rožinių aimanų  biggrin.gif

Megstantys zalia tai jau tikrai apsiseileje nuo meiles nesliauzioja ir nevirkauja,TAI LAISVES spalva biggrin.gif
Papildyta:
Karusia,avataras labai super.Cia samane?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 02 22, 01:51)
Karusia,avataras labai super.Cia samane?

nu dar ko, tu čia butelį ar čierką matai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 21, 23:53)
nu dar ko, tu čia butelį ar čierką matai?  blink.gif

koki dar buteli,-mano "samane" pirma S su pauksciu reik skaityt
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 02 22, 02:07)
koki dar buteli,-mano "samane" pirma S su pauksciu reik skaityt

aš lietuviškai skaitau ir paukščiai nesivaidena. taigi nesu :krūminukė" tongue.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 22, 00:14)
aš lietuviškai skaitau ir paukščiai nesivaidena. taigi nesu :krūminukė" tongue.gif hah.gif

norejau pasakyt komplimenta ir to nemoki kaip zmogus priimt,nu ir sedek sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 02 22, 02:16)
norejau pasakyt komplimenta ir to nemoki kaip zmogus priimt,nu ir sedek sau biggrin.gif

tai kad aš lovoje guliu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 22, 02:17)
tai kad aš lovoje guliu mastau.gif

O avatare atrodo, kad sėdi ax.gif
Atsakyti
Nu,Karusia protinga motera,ale toks ispudis,kad tiek prisigerus svetimos neigiamos energijos,kad normaliai bendraut negali,net jei ir noretu
Atsakyti
Greičiau savos tiek priprodukavus, dirba generatorium, antraeilėse-akumuliatorium.
Atsakyti