Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvų energetika

QUOTE(norako @ 2008 02 20, 14:14)
ar jūs ją norite "pratraukti" per ezoterinį matymo kampą?  bigsmile.gif , nu vis tik  g.gif

teisingai bigsmile.gif

QUOTE(norako @ 2008 02 20, 14:14)
bet ką jūs norit, kad kiti suprastų ?

Tai kad dar pati nežinau (todėl ir ši tema), kai sužinosiu, turbūt teks pabraukti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 20 vasario 2008 - 16:31
Broli mano tarakone wub.gif Ši nuostabi tema apie nuostabų pasaulio darinį - spalvas, sušildė mano širdį wub.gif wub.gif wub.gif Rausvoji spalva...Meilės spalva...Harmonijos ir pakylėjimo spalva...Nekaltybės spalva...Širdžių bendrumo spalva....Common, darling...Oh, yes...Yessss...Oh...Oh...And more...and deeper...and deeper...Oh, yessssss... wub.gif wub.gif wub.gif

Kalbėkimės apie spalvas ir jausmus, seserys ir broliai mano 4u.gif thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Kų čia prirašėte, Sese Rožine, net sarmatinuos skaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 20, 18:59)
Kų čia prirašėte, Sese Rožine, net sarmatinuos skaityti blush2.gif

Broli mano wub.gif Nuo Gėrio ir Grožio aš visada patiriu ekstazę wub.gif Dvasinę. Negi manai, kad tai gėdinga ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 02 20, 18:04)
Broli mano  wub.gif Nuo Gėrio ir Grožio aš visada patiriu ekstazę  wub.gif Dvasinę. Negi manai, kad tai gėdinga ?  g.gif

biggrin.gif Is tu ekstaziniu suksniu,as taip ir supratau,kad DVASINE....
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 02 20, 18:04)
Broli mano  wub.gif Nuo Gėrio ir Grožio aš visada patiriu ekstazę  wub.gif Dvasinę. Negi manai, kad tai gėdinga ?  g.gif

Ne gėdinga, sese Riūžavoji, o intymu. Tai ir susinepatoginau blush2.gif Bet jei sakote, kad nereiktų, tai visas tvarkoje
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 02 20, 19:05)
Harmonijos ir pakylėjimo spalva...[/i]  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kalbėkimės apie spalvas ir jausmus, seserys ir broliai mano  4u.gif  thumbup.gif  wub.gif

OI, aš kažkaip perskaičiau: hemarojaus ir palytėjimo spalva - irgi nieko būtų, ane wub.gif
Atsakyti
Nežnau kiek ten to pakylėjimo, bet manau, jei jau raumenis atpalaiduoja, tai ir anų sfinkterį, kokia ten harmonija, greičiau monotonija, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 02 20, 19:10)
biggrin.gif Is tu ekstaziniu suksniu,as taip ir supratau,kad DVASINE....

Jei mums patinka žalia, tai reiškia nedvasingos? verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 02 21, 08:59)
Jei mums patinka žalia, tai reiškia nedvasingos? verysad.gif
user posted image

Zinok,nera taip blogai-zalia tai Anahatha-sirdies cakros spalva(rozine,beje,taip pat)...Zmoguje skatina neprisirisima,o VISUOTINE meile biggrin.gif Jeigu nori buti labai dvasinga,tai rasyk[COLOR=blue] melynai biggrin.gif O man tai labai patinka NEPRISIRISIMAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 21 vasario 2008 - 10:06
Man irgi gražu viskas, kas žalia wub.gif Parduotuvėje pirmiausia apžiūriu žalius batus ir rūbus... nors paskui nusiperku rudus unsure.gif O namams renkuosi geltoną ir oranžinę bigsmile.gif Kažkokia makalynė unsure.gif O gal vaivorykštė gražiau už viespalvį dangų? rolleyes.gif
Atsakyti
Man rožinė - pati gražiausia. wub.gif
Atsakyti