noriu paklausti o koks cia pas jus gartraukis isvestas per vintiliasija ar cai su filtrais tik pakabinamas
QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 11:06)
labai tinkamas ir man sis spokalbis apie barus taip pat darysiu bara. na pirma foto su baru tai man ne. kazkiap jau man atrodo nemadinga(bent man negrazu tas gelezinis kuolas ) ir kuo maziau pribumbasu tuo skoningiau atrodo, bent man taip atrodo
bet man kuolai patinka tik norėčiau ne blizgaus, nerūd, plieno įdomu, būna tokių
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 11:08)
visada malonu su protingais žmonėm padiskutuot kažkaip apie tai, kad šviesą užstos nepagalvojau galvoju vis tiek iš šono kris, gal užteks
na, o nuotrauka ne mano, be to, kas ten stovi tai čia jau kiekvienam savo off topic, bet pamenu, kaip viena mamytė buvo "sudirbta", kai naujo WC nuotrauką įkėlė, o ten šikanas neuždengtas buvo
na, o nuotrauka ne mano, be to, kas ten stovi tai čia jau kiekvienam savo off topic, bet pamenu, kaip viena mamytė buvo "sudirbta", kai naujo WC nuotrauką įkėlė, o ten šikanas neuždengtas buvo
na aš tik išreiškiau savo nuomonę, kad buteliams ten ne vieta, nieko nenoriu čia sudirbti, jei kam gražu lai ir laiko, čia ne į temą, bet man pvz. gražu klasikinis namas, o kitiems ne, sako čia ne namas o tvartas, bet juk svarbu man gražu, o dar svarbiau kad jauku
QUOTE(paiduke @ 2008 02 21, 11:18)
na aš tik išreiškiau savo nuomonę, kad buteliams ten ne vieta, nieko nenoriu čia sudirbti, jei kam gražu lai ir laiko, čia ne į temą, bet man pvz. gražu klasikinis namas, o kitiems ne, sako čia ne namas o tvartas, bet juk svarbu man gražu, o dar svarbiau kad jauku
sorry, jei pasirodė, kad įsižeidžiau ar pykstu, tikrai
viskas liuks
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 11:14)
bet man kuolai patinka tik norėčiau ne blizgaus, nerūd, plieno įdomu, būna tokių
šokti tikriausiai nori ant jo o matinių irgi esu mačiusi, bet jei nedarysi lentos viršuje, tai kuolas nereikalingas, visi tie kuolai ir lentos atima erdvę, ypač nepatartina nedidelėse virtuvėse
QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 11:09)
noriu paklausti o koks cia pas jus gartraukis isvestas per vintiliasija ar cai su filtrais tik pakabinamas
turbut klausimas skirtas man
Musu gartraukis su filtru. As prasta vireja, labai daug negaminu, tai ir gartraukio galingo nreikia man Cia keikvienam savaip
QUOTE(paiduke @ 2008 02 21, 11:21)
šokti tikriausiai nori ant jo o matinių irgi esu mačiusi, bet jei nedarysi lentos viršuje, tai kuolas nereikalingas, visi tie kuolai ir lentos atima erdvę, ypač nepatartina nedidelėse virtuvėse
ne, šokt gal ne, dar sulaužysiu
erdvę atima, bet vis geriau nei tradicinis kampas su dėže po juo bulvėms ir tuštiems buteliams
nežinau, dar mąstyt laiko dėl baro turim, nes kol kas jam $ neliko tik reikia vis tiek nusimatyt vietą, stilių ir pan. bt čia vėl... man gražu su spintele po stalu - bet nepraktiška: daužysi kojom ir kėdės nepastumsi po juo be to viršaus, tai eilinė lenta, kad ir aukščiausios kokybės marmuro, numesta vidury kambario
Papildyta:
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 11:26)
Musu gartraukis su filtru. As prasta vireja, labai daug negaminu, tai ir gartraukio galingo nreikia man Cia keikvienam savaip
jei prasta virėja, tai kaip tik galingo reikia, kad svilėsius gerai ištrauktų ir nepavykusius kotletus kartu
P. S. čia aš apie save, jei ką
QUOTE(paiduke @ 2008 02 21, 13:21)
tikra tiesa, del erdviu.
Papildyta:
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 13:26)
aciu uz atsakyma, mane labai tai domina tie gartraukiau suku galva del ju, labai gerai jis atrodo pas tave virtuveje.
QUOTE(labamba @ 2008 02 21, 12:07)
labai grazi
Pritariu pagyroms, spalva, formos..... super, jeigu daryciausi as sau, noreciau tokio pat jaukumo ir siltumo spalveliu
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 08:32)
Labai patiko o pas jus apačia stačiu kampu o viršuje-kirstu. Na mane vistiek labisu žavi status kampas,tik va kad vienodai būtų
QUOTE(emrata @ 2008 02 21, 08:40)
vat ten pirma karta vaziuojant ir nerasit, nes labai jau mandriai ten isikure patarciau visgi pasiskambinti jiems
Jau daugiau nė nerizikuosiu tik skambinsiuosi.
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 11:31)
jei prasta virėja, tai kaip tik galingo reikia, kad svilėsius gerai ištrauktų ir nepavykusius kotletus kartu
Na nesakau, kad viska prideginu, tik paprasciausiai nelabai megstu suktis virtuvej ir gamint sedevrus.
QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 11:37)
aciu uz atsakyma, mane labai tai domina tie gartraukiau suku galva del ju, labai gerai jis atrodo pas tave virtuveje.
QUOTE(Juro @ 2008 02 21, 11:44)
Pritariu pagyroms, spalva, formos..... super, jeigu daryciausi as sau, noreciau tokio pat jaukumo ir siltumo spalveliu
Labai jums aciu uz pagyras
QUOTE(lipke @ 2008 02 21, 09:45)
aciu o patys pirkote ta furnitura?Jei taip - kokioje parduotuveje?
Ne pirko baldininkai,mes tik apžiūrėjom nuvažiavę Bet parduotuvė jų Kaune Draugystės g 17
Beiker šauni virtuvė O plokštė dažyta ar laminuota fasadams