Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

4u.gif noriu paklausti o koks cia pas jus gartraukis isvestas per vintiliasija ar cai su filtrais tik pakabinamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 11:06)
labai tinkamas ir man sis spokalbis apie barus  ax.gif  thumbup.gif  taip pat darysiu bara. na pirma foto su baru tai man  schmoll.gif  ne. kazkiap jau  man atrodo nemadinga(bent man negrazu tas gelezinis  kuolas biggrin.gif ) ir kuo maziau pribumbasu tuo skoningiau atrodo, bent man taip atrodo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif bet man kuolai patinka tongue.gif tik norėčiau ne blizgaus, nerūd, plieno ax.gif įdomu, būna tokių g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 11:08)
visada malonu su protingais žmonėm padiskutuot blush2.gif kažkaip apie tai, kad šviesą užstos nepagalvojau doh.gif galvoju vis tiek iš šono kris, gal užteks ax.gif
na, o nuotrauka ne mano, be to, kas ten stovi tai čia jau kiekvienam savo blush2.gif off topic, bet pamenu, kaip viena mamytė buvo "sudirbta", kai naujo WC nuotrauką įkėlė, o ten šikanas neuždengtas buvo lotuliukas.gif

na aš tik išreiškiau savo nuomonę, kad buteliams ten ne vieta, nieko nenoriu čia sudirbti, jei kam gražu lai ir laiko, čia ne į temą, bet man pvz. gražu klasikinis namas, o kitiems ne, sako čia ne namas o tvartas, bet juk svarbu man gražu, o dar svarbiau kad jauku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 02 21, 11:18)
na aš tik išreiškiau savo nuomonę, kad buteliams ten ne vieta, nieko nenoriu čia sudirbti, jei kam gražu lai ir laiko, čia ne į temą, bet man pvz. gražu klasikinis namas, o kitiems ne, sako čia ne namas o tvartas, bet juk svarbu man gražu, o dar svarbiau kad jauku  thumbup.gif

sorry, jei pasirodė, kad įsižeidžiau ar pykstu, tikrai schmoll.gif
viskas liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 11:14)
drinks_cheers.gif bet man kuolai patinka tongue.gif tik norėčiau ne blizgaus, nerūd, plieno ax.gif įdomu, būna tokių g.gif

šokti tikriausiai nori ant jo mirksiukas.gif o matinių irgi esu mačiusi, bet jei nedarysi lentos viršuje, tai kuolas nereikalingas, visi tie kuolai ir lentos atima erdvę, ypač nepatartina nedidelėse virtuvėse
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 11:09)
4u.gif noriu paklausti o koks cia pas jus gartraukis isvestas per vintiliasija ar cai su filtrais  tik pakabinamas blush2.gif

turbut klausimas skirtas man smile.gif
Musu gartraukis su filtru. As prasta vireja, labai daug negaminu, tai ir gartraukio galingo nreikia man smile.gif Cia keikvienam savaip
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 02 21, 11:21)
šokti tikriausiai nori ant jo  mirksiukas.gif o matinių irgi esu mačiusi, bet jei nedarysi lentos viršuje, tai kuolas nereikalingas, visi tie kuolai ir lentos atima erdvę,  ypač nepatartina nedidelėse virtuvėse

lotuliukas.gif ne, šokt gal ne, dar sulaužysiu lotuliukas.gif
erdvę atima, bet vis geriau nei tradicinis kampas su dėže po juo bulvėms ir tuštiems buteliams tongue.gif
nežinau, dar mąstyt laiko dėl baro turim, nes kol kas jam $ neliko sad.gif tik reikia vis tiek nusimatyt vietą, stilių ir pan. bt čia vėl... man gražu su spintele po stalu - bet nepraktiška: daužysi kojom ir kėdės nepastumsi po juo verysad.gif be to viršaus, tai eilinė lenta, kad ir aukščiausios kokybės marmuro, numesta vidury kambario doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 11:26)
turbut klausimas skirtas man  smile.gif 
Musu gartraukis su filtru. As prasta vireja, labai daug negaminu, tai ir gartraukio galingo nreikia man smile.gif Cia keikvienam savaip

jei prasta virėja, tai kaip tik galingo reikia, kad svilėsius gerai ištrauktų tongue.gif ir nepavykusius kotletus kartu lotuliukas.gif
P. S. čia aš apie save, jei ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 02 21, 13:21)
šokti tikriausiai nori ant jo  mirksiukas.gif o matinių irgi esu mačiusi, bet jei nedarysi lentos viršuje, tai kuolas nereikalingas, visi tie kuolai ir lentos atima erdvę,  ypač nepatartina nedidelėse virtuvėse

tikra tiesa, del erdviu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 13:26)
turbut klausimas skirtas man  smile.gif 

aciu uz atsakyma, mane labai tai domina tie gartraukiau suku galva del ju, labai gerai jis atrodo pas tave virtuveje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 21 vasario 2008 - 11:36
QUOTE(labamba @ 2008 02 21, 12:07)
labai grazi wub.gif  4u.gif

Pritariu pagyroms, spalva, formos..... 4u.gif 4u.gif super, jeigu daryciausi as sau, noreciau tokio pat jaukumo ir siltumo spalveliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 08:32)
Pagaliau ir mes turim savo baldus.
Demonstuojames  ax.gif

Labai patiko thumbup.gif o pas jus apačia stačiu kampu o viršuje-kirstu. Na mane vistiek labisu žavi status kampas,tik va kad vienodai būtų 4u.gif

QUOTE(emrata @ 2008 02 21, 08:40)
vat ten pirma karta vaziuojant ir nerasit, nes labai jau mandriai ten isikure smile.gif patarciau visgi pasiskambinti jiems

Jau daugiau nė nerizikuosiu schmoll.gif tik skambinsiuosi.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 11:31)
jei prasta virėja, tai kaip tik galingo reikia, kad svilėsius gerai ištrauktų tongue.gif ir nepavykusius kotletus kartu lotuliukas.gif
P. S. čia aš apie save, jei ką blush2.gif

Na nesakau, kad viska prideginu, tik paprasciausiai nelabai megstu suktis virtuvej ir gamint sedevrus.

QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 11:37)
aciu uz atsakyma, mane labai tai domina tie gartraukiau suku galva del ju, labai  gerai jis atrodo pas tave virtuveje. mirksiukas.gif

QUOTE(Juro @ 2008 02 21, 11:44)
Pritariu pagyroms, spalva, formos..... 4u.gif  4u.gif super, jeigu daryciausi as sau, noreciau tokio pat jaukumo ir siltumo spalveliu 4u.gif

Labai jums aciu uz pagyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 02 21, 09:45)
aciu wink.gif o patys pirkote ta furnitura?Jei taip - kokioje parduotuveje?

Ne pirko baldininkai,mes tik apžiūrėjom nuvažiavę ax.gif Bet parduotuvė jų Kaune Draugystės g 17

Beiker šauni virtuvė thumbup.gif O plokštė dažyta ar laminuota fasadams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidule: 21 vasario 2008 - 13:10